Tai gerai, tada trauksiu, o dėl tu sudžiuvusiu šaknelių, kur matosi pro vazonėlio dugną nieko tokio? , šiaip svogunas kietas, turi daug lukstu labai sluoksnių, gal aplup reikia, ar tegu, netaip džius, ilgiau dregmę laikis.
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 17, 21:07)
Tai gerai, tada trauksiu, o dėl tu sudžiuvusiu šaknelių, kur matosi pro vazonėlio dugną nieko tokio? , šiaip svogunas kietas, turi daug lukstu labai sluoksnių, gal aplup reikia, ar tegu, netaip džius, ilgiau dregmę laikis.
kaip supratau svogūnas seniai nepersodintas. Reikėtų persodinti, nuvalyti sudžiūvusias, apipuvusias šaknis, patikrinti dugną. O kas liečia lukštus aš juos nulaupau prieš sodinimą, o kartais ir šiaip vien dėl to, kad po lukštais gali atsirasti puvinys ar kokios ligos užkratas.
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 18, 12:56)
kaip supratau svogūnas seniai nepersodintas. Reikėtų persodinti, nuvalyti sudžiūvusias, apipuvusias šaknis, patikrinti dugną. O kas liečia lukštus aš juos nulaupau prieš sodinimą, o kartais ir šiaip vien dėl to, kad po lukštais gali atsirasti puvinys ar kokios ligos užkratas.
Persodintas,

QUOTE(vera.vera @ 2013 01 18, 15:06)
kiek besistengiau, bet niekaip nepavyko išgauti spalvos, žalsvumo visiškai nesimato
spalva tokia kaip Linetax, matyt to paties vežimo, nors aš pirkau Kauno Ermitaže

Kaip gražu

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 18, 16:20)
dėkui

žiedų tai dar bus - du žiedkočiai žydi, o dar du laukia eilės

QUOTE(vera.vera @ 2013 01 18, 15:06)
kiek besistengiau, bet niekaip nepavyko išgauti spalvos, žalsvumo visiškai nesimato
spalva tokia kaip Linetax, matyt to paties vežimo, nors aš pirkau Kauno Ermitaže

Grynai toks pat

QUOTE(Linetax @ 2013 01 18, 21:28)
Grynai toks pat
Tikrai, matyt, to paties vežimo. Nuotraukoje ko gero kiek šviesesnis nei iš tikrųjų, o šiaip ir viduriukas taip pat daugiau žalsvas ir žiedai panašu, kad tokio pat dydžio. Ot apgavikai, rašė kad Picotee, o gavosi visai ne toks
Man tai nėra blogai, nes nei Picotee, nei šio neturėjau 

tikrai taip, nuotraukoje atrodo beveik balti, realiai daug žalesni

QUOTE(vera.vera @ 2013 01 18, 22:01)
tikrai taip, nuotraukoje atrodo beveik balti, realiai daug žalesni
nepykstu ir aš
svarbu pražydo, žiedai džiugina, papildė įvairovę - ko dar norėt
o Picotte dar ateis eilė, į sąrašus jau įtrauktas, negi dabar brauksi - ieškosim 

Aš Picotee jau turėjau senų senovėje, kai Florexlit, ar koks ten pavadinimas, katalogas stiprus buvo. Bet nugyvenau per kelis metus

Eikit sau
kas per elitiniu groziai
Kaimietems tik sleptis

Kaimietems tik sleptis

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 19, 13:26)
Ir ko čia slėptis