Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Tai gerai, tada trauksiu, o dėl tu sudžiuvusiu šaknelių, kur matosi pro vazonėlio dugną nieko tokio? , šiaip svogunas kietas, turi daug lukstu labai sluoksnių, gal aplup reikia, ar tegu, netaip džius, ilgiau dregmę laikis.
Atsakyti
QUOTE(Sunshine0000 @ 2013 01 17, 21:07)
Tai gerai, tada trauksiu, o dėl tu sudžiuvusiu šaknelių, kur matosi pro vazonėlio dugną nieko tokio? , šiaip svogunas kietas, turi daug lukstu labai sluoksnių, gal aplup reikia, ar tegu, netaip džius, ilgiau dregmę laikis.

kaip supratau svogūnas seniai nepersodintas. Reikėtų persodinti, nuvalyti sudžiūvusias, apipuvusias šaknis, patikrinti dugną. O kas liečia lukštus aš juos nulaupau prieš sodinimą, o kartais ir šiaip vien dėl to, kad po lukštais gali atsirasti puvinys ar kokios ligos užkratas.
Atsakyti
kiek besistengiau, bet niekaip nepavyko išgauti spalvos, žalsvumo visiškai nesimato doh.gif spalva tokia kaip Linetax, matyt to paties vežimo, nors aš pirkau Kauno Ermitaže smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 18, 12:56)
kaip supratau svogūnas seniai nepersodintas. Reikėtų persodinti, nuvalyti  sudžiūvusias, apipuvusias šaknis,  patikrinti dugną. O kas liečia lukštus aš  juos nulaupau prieš sodinimą, o kartais ir šiaip vien dėl to, kad po lukštais gali  atsirasti puvinys ar  kokios ligos užkratas.

Persodintas, smile.gif tik neparašiau, rugsėjo mėn. persodinau, kai buvo dar su lapais. Lukštu neliečiau, nes buvo tik vienas sluoksni, o dabar gal bent 5 kokie yra, vis dar nenešiau dar rūsyje, lauksiu daugiau nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 01 18, 15:06)
kiek besistengiau, bet niekaip nepavyko išgauti spalvos, žalsvumo visiškai nesimato doh.gif spalva tokia kaip Linetax, matyt to paties vežimo, nors aš pirkau Kauno Ermitaže smile.gif
user posted image

Kaip gražu wub.gif . Ir dar kiek žiedų bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 18, 16:20)
Kaip gražu wub.gif . Ir dar kiek žiedų bus thumbup.gif

dėkui 4u.gif
žiedų tai dar bus - du žiedkočiai žydi, o dar du laukia eilės biggrin.gif ne tinginys svogūnas pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 01 18, 15:06)

Grynai toks pat bigsmile.gif Tikrai, matyt, to paties vežimo. Nuotraukoje ko gero kiek šviesesnis nei iš tikrųjų, o šiaip ir viduriukas taip pat daugiau žalsvas ir žiedai panašu, kad tokio pat dydžio. Ot apgavikai, rašė kad Picotee, o gavosi visai ne toks biggrin.gif Man tai nėra blogai, nes nei Picotee, nei šio neturėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2013 01 18, 21:28)
Grynai toks pat  bigsmile.gif Tikrai, matyt, to paties vežimo. Nuotraukoje ko gero kiek šviesesnis nei iš tikrųjų, o šiaip ir viduriukas taip pat daugiau žalsvas ir žiedai panašu, kad tokio pat dydžio. Ot apgavikai, rašė kad Picotee, o gavosi visai ne toks  biggrin.gif Man tai nėra blogai, nes nei Picotee, nei šio neturėjau  smile.gif

tikrai taip, nuotraukoje atrodo beveik balti, realiai daug žalesni smile.gif nepykstu ir aš biggrin.gif svarbu pražydo, žiedai džiugina, papildė įvairovę - ko dar norėt biggrin.gif o Picotte dar ateis eilė, į sąrašus jau įtrauktas, negi dabar brauksi - ieškosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2013 01 18, 22:01)
tikrai taip, nuotraukoje atrodo beveik balti, realiai daug žalesni smile.gif nepykstu ir aš biggrin.gif  svarbu pražydo, žiedai džiugina, papildė įvairovę - ko dar norėt biggrin.gif  o Picotte dar ateis eilė, į sąrašus jau įtrauktas, negi dabar brauksi - ieškosim biggrin.gif

Aš Picotee jau turėjau senų senovėje, kai Florexlit, ar koks ten pavadinimas, katalogas stiprus buvo. Bet nugyvenau per kelis metus blush2.gif , jau neprisimenu kaip...
Atsakyti
Eikit sau wub.gif kas per elitiniu groziai biggrin.gif

Kaimietems tik sleptis smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 19 sausio 2013 - 13:27
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 19, 13:26)
Eikit sau  wub.gif  kas per elitiniu groziai  biggrin.gif

Ir ko čia slėptis smile.gif Ir šie man gražūs wub.gif Tik mano toks palanginukas kažko ėmė ir supuvo... Bet jau esu nusižiūrėjusi iš kur gauti, bus atstatytas į vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 19, 13:26)
Eikit sau  wub.gif  kas per elitiniu groziai  biggrin.gif

ir ką čia ruošiatės slėpti biggrin.gif kas gražu negalima džiaugtis užsislėpus - reikia ir kitiems parodyti 4u.gif
palanginukai man gražūs kaip ir visi kiti, juk meilė amariliams prasidėjo daugeliui nuo jų mirksiukas.gif
Atsakyti