Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Vis paganau akis į jūsų grožius.... pavarvinu seilę... rolleyes.gif
Lutpede, gana doh.gif - darom ką nors cool.gif REIKIA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 01 14, 23:56)
Vis paganau akis į jūsų grožius.... pavarvinu seilę...  rolleyes.gif

dar mėnesi paketėkim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 14, 23:02)
dar mėnesi paketėkim  smile.gif

Sakai g.gif Nu ok doh.gif - kankinkit budeliai stipriau- iškęsiu, nedejuosiu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 14, 21:31)
Pirma Sweet Nymph žydi dviem žiedtiebiais, antr ir trečia Exotic Nymph

baltas pavydas apima, kai prisižiūri tokių gražuolių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 14, 19:03)

Koks sodrumas, spalva tiesiog varva ax.gif thumbup.gif

QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 14, 21:31)
[im
Pirma Sweet Nymph žydi dviem žiedtiebiais, antr ir trečia Exotic Nymph, kurios žydėjimu nusivyliau, tikėjausi kažko tokio, o pražydo labai šiaip sau. O dar ir išmanusis su spalvų perteikimu doh.gif Exotica vos vos lašišinė, labai laukiu antro žiedstiebio, gal bus tikresnė spalva

Pempe, tai sakai kvanktelėjusios  g.gif mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Pirmoji išvis, kepurių kepurės bigsmile.gif thumbup.gif
Bet ir antroji nuostabi gražuolė, nėra kuom nusivilti 4u.gif . Aš, jei tokią turėčiau, tikrai taip negalvočiau schmoll.gif

mastau.gif Ja
Papildyta:
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 14, 22:17)
.Dabar dar pabalęs pumpuras, nes tamsiojoj tupėjo.
[ur

QUOTE(AŠMAMA @ 2013 01 14, 22:38)
[ur
  Labas vakaras,giriuosi ir aš savo laukimu.

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 15 sausio 2013 - 00:18
QUOTE(Ice tea @ 2013 01 14, 22:56)

Kai jau sugalvosit ką daryt, šūktelkit garsiau blush2.gif . Labai jau pavydu į Jūsų gražuoles žiūrėt 4u.gif . Ir aš tokių noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2013 01 15, 00:56)

Ar dar laisvų palangių yra? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2013 01 14, 23:31)

Pirma Sweet Nymph žydi dviem žiedtiebiais, antr ir trečia Exotic Nymph, kurios žydėjimu nusivyliau, tikėjausi kažko tokio, o pražydo labai šiaip sau. O dar ir išmanusis su spalvų perteikimu doh.gif Exotica vos vos lašišinė, labai laukiu antro žiedstiebio, gal bus tikresnė spalva

Labai gražu, ypač Exotica wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 14, 21:03)

Jūsų, kaip visada - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 01 15, 08:38)
Ar dar laisvų palangių yra? lotuliukas.gif

Yra sočiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 14, 23:43)
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 01 14, 23:38)

Oho kaip gražu!
Jei dabar pradėsi tręšti, tai gali sparčiai augti lapai ir žydėjimas sustos. Jei labai nekantrauji, tai bent palauk kos susidarys žiedų butonas

Ačiū Lutpede už patarimą,kantrybės turiu,tik žinių nelabai.Paklausysiu patarimo ir lauksiu žiedų susiformavimo.
Atsakyti
GIZZI kokie gražuoliai wub.gif Gerai prižiūrėjote, kad tiek žiedų išaugino, o gal čia parduotuvinis žydėjimas?
LUTPEDEI baltai pavyduliauju ne tik nuostabių gėliukų, bet ir gražių nuotraukų thumbup.gif aš taip nesugebu blush2.gif
Smagus tas žiedų laukimas... Greit AŠMAMA IR MAMADANUTĖ parodys savo grožius bigsmile.gif Lauksime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 01 15, 00:35)
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 14, 23:17)

ar tas indas turi skyles dugne? Pagal mane per aukšti borteliai palikti.
Nulaupykit tuos lukštus, nes po jais velnias žino kas dedasi
Indas su skyle, tik va susmuko žemė, o dabar bijau juginti.Palauksiu pavasario, kai nužydės tada ir sodisiu į kitą.Lukštus reiks nulupti.
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 15, 15:21)
Indas su skyle, tik va susmuko žemė, o dabar bijau juginti.Palauksiu pavasario, kai nužydės tada ir sodisiu į kitą.Lukštus reiks nulupti.

O kodėl bijot? Aš visada persodinu iš po poilsio, kai jau panašaus dydžio, kaip Jūsiškio, žiedukas matosi. Jei išvis tais metais persodinu. Dažniausiai laikau du metus toje pačioje žemėje( gal tas ir nelabai gerai g.gif ). Nes po žydėjimo, o ypač jei ne vienas stiebas būna, jau dažnai ir lapai nemaži, ką tą augalą bedraskysi, stresas jam. O dabar dar pusiau miegantis. Manyčiau, pats laikas sodinti 4u.gif
Atsakyti