Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

Nezinau ar supermamos forumo rekomendacijos, ar tiesiog labai geras produktas, taciau Planeta Organica veido pilingo Vilkpedes bazeje jau nera, viskas ispirkta. doh.gif
buvo nuolaida, ir kam pasisieke nupirko po 6 lt.

bet as neisejau tusciom rankom ir nusprendziau pabandyti Planeta Organica JOJOBA alieju
user posted image

placiau cia:
http://lithuaniabeau...ams-jojoba.html

Palabi patiko ispakavimas, dezute labai grazi, buteliukas su pipete labai patogu naudoti, anturali sudetis ir malonus kvapas.
Darau kaukes plaukmas ir naudoju kaip naktine kauke veidui.
Atsakyti
Aš irgi Elevitoje (Vilkpedeje) apsilankiau, va kiek visko įsigijau:
user posted image
Viskas buvo su nuolaidomis, dabar tik reiks bandyti viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2013 10 31, 19:05)
Aš irgi Elevitoje (Vilkpedeje) apsilankiau, va kiek visko įsigijau:
user posted image
Viskas buvo su nuolaidomis, dabar tik reiks bandyti viską smile.gif

labai idomus bus atsiliepimai apie Toskanos plauku kauke ir organic shop aliejuka plaukams... nes toki maciau, bet nupirkau JOjoba.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 31, 20:03)
labai idomus bus atsiliepimai apie Toskanos plauku kauke ir organic shop aliejuka plaukams... nes toki maciau, bet nupirkau JOjoba.

Būtinai čia parašysiu atsiliepimus po keleto bandymų. Aš irgi rinkausi iš kelių kaukių, šampūnų ir aliejų, burtų keliu beveik viską išsirinkau, nes pagal aprašymus visi turėtų būti geri. Žiūrėsiu kaip iš tikrųjų.
Atsakyti
user posted image

placiau cia:
http://lithuaniabeau...us-rankoms.html

as dar nupirkau si aliejuka, kaip tik dabar Droge akcija.
Labai patiko, puikiai maitina rankas ir nagų odeles. Dabar bandysiu ji pamaisyti su jojoba aliejuku ir padaryti plauku kauke... 4u.gif
Atsakyti

turiu tokią Organic shop dušo želė, šiaip dušo želėms esu nereikli, po jų visad tepų kūno sviestą/aliejų, tai šitos man patinka. jau išnaudojau vieną su alaviju. ta su riešutais iš pradžių turi tokį natūralų riešutų kvapą, ne kažkokį sintetinį, o tokį natūralų, neerzinantį. man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 11 01, 19:25)

turiu tokią Organic shop dušo želė, šiaip dušo želėms esu nereikli, po jų visad tepų kūno sviestą/aliejų, tai šitos man patinka. jau išnaudojau vieną su alaviju. ta su riešutais iš pradžių turi tokį natūralų riešutų kvapą, ne kažkokį sintetinį, o tokį natūralų, neerzinantį. man patinka thumbup.gif

Man šios dušo želė kvapas atrodo tikrai natūralus, lengvas, bet labai jaučiasi avokadas ir nežinau ar man tai patinka. Jei nervins, įsipilsiu kelis lašus kokio eterinio aliejaus smile.gif Nano pati dušo želė kreminė, gana švelni, neblogai putoja, patinka kad su dozatoriumi.
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 10 31, 20:03)

Per ilgąjį savaitgalį bandžiau nauajs plaukų priemones. Toskanos kaukė pasirodė tikrai verta dėmesio, nuo jos plaukas tarsi pasunkėja, tampa lygesnis, reiks daugiau panaudoti, kelių kartų nelabai užtenka. Na o sekmadienį tepiau ant plaukų aliejuką. Mano ilgiems plaukams (uždengia liemenuko užzegimą nugaroje) tikrai prireikė 3 buteliuke esančios pompos paspaudimų, nes tepiau per visą ilgį, taip pat ir šaknis. Laikiau daugiau nei valandą. Paskui ploviau Aleppo šampūnu ir palaikia Toskanos kaukę. Plaukai atrodė tikrai neblogai, tokie pamaitinti, pats plaukas tarsi apsunkęs, bet ne per daug. Bandysiu pasidaryti tokios procedūros kursą, kad atgaivinčiau truputi nusilpusius, pasausėjusius plaukus, žiūrėsiu ar padės.
Na o dėl priemonių kvapo...Tai neturiu žodžių 4u.gif wub.gif wub.gif Visos priemonės kvepia nuostabiai, čia jau veikia Placebo efektas turbūt, nes vien dėl kvapo norisi priemones naudoti toliau smile.gif Ir dar pasirodė keista, kad plaukų aliejus kvepia šviežiais žirniais smile.gif
Atsakyti
Aš pagaliau nupirkau Planeta Orgnica veido pilingą:
user posted image

http://lithuaniabeau...gas-veidui.html

Vilkpedes bazeje jo surasti neimanoma, nes buvo nuolaida, jo kaina buvo apie š lt, tai jis buvo isperkamas akimirksniu. As nupirkau Drogas parduotuve, labai jau buvo didelis noras iabandyti. Galiu pasakyti, patiko, kvapas necheminis-ananasų. ;-)
veidas gražus, lygus, aišku poros nesumažėjo, tačiau tapo švaresnės.

user posted image

http://lithuaniabeau...s-sampunas.html

Makokietiškas sampūmas mano plaukams nebalai patiko, nes jis per daug sausina plaukus, tačiau ko norėti, tai ir parašyta, valantis. smile.gif tačiau labai gerai tinka aliejaus kaukėms nuplauti... tam aš jį ir pirkau..

Po _sala_ atsiliepimų, reikės nupirkti Toskanos kaukę... aš uosčiau parduotuvėje, kvapas man patiko labai.. wub.gif
Atsakyti
Gal kas išbandėte ir Organic people dantų pastas?
Kaip tik nuolaida Elevitoje.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 11 05, 13:31)
Gal kas išbandėte ir Organic people dantų pastas?
Kaip tik nuolaida Elevitoje.

Pasinaudojau nuolaida ir 5sigijau, bet dar nenaudojau, laukia savo eilės.

Beje, Planeta Organica prekių su nuolaida yra Membershop.lt, gal kam bus aktualu, jei nėra galimybės į parduotuvę nuvykti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2013 11 05, 16:44)
Pasinaudojau nuolaida ir 5sigijau, bet dar nenaudojau, laukia savo eilės.

Beje, Planeta Organica prekių su nuolaida yra Membershop.lt, gal kam bus aktualu, jei nėra galimybės į parduotuvę nuvykti smile.gif

o Planeta Organica prekių yra tik Elevitoj bazėje Vilniuj arba Droge? Martinoj nebūna?
Atsakyti