O gomazas sis naudojamas kaip paprastas sveitiklis, ar kaip ir turetu but naudojamas gomazas- palaukt reikia kol nudzius ir tada nutrint nuo odos, kaip su trintuku?

QUOTE(Attic @ 2014 01 06, 18:28)
O gomazas sis naudojamas kaip paprastas sveitiklis, ar kaip ir turetu but naudojamas gomazas- palaukt reikia kol nudzius ir tada nutrint nuo odos, kaip su trintuku? 

O, pirmą kartą girdžiu tokį dalyką

Kiek kartų per savaitę naudojat PO enzyminį pylingą?

Pasidalinsiu savo ispudziais:
1. PO paakiu kremas

Naudoju kelis menesius, pati tekstura labai patinka, geriasi gerai, lengvas. Siaip vienas is nedaugelio bandytu paakiu kremu, kuris man tiko. Ateityje bandysiu dar ir PO paakiu krema su saldanciu efektu. ISVADA: puikus gaminys.
2. PO kremas veidui

Buteliukas jau beveik baigtas. Is pradziu galvojau, kad teks nurasyti i netikusiu sarasa (tempe oda), bet pirmas ispudis buvo klaidingas (Netiko ne kremas, o Natura Siberia prausimosi putos). Kremas labai gerai ir greitai geriasi i oda, nepalieka jokios pleveles ant odos. Naudojau vakarais vietoje naktinio kremo.
ISVADA: Labai geras gaminys.
3. PO aliejus veidui

Sito gaminio niekaip negaliu prisijaukinti, bandziau, bandziau, bet man vis gi nelabai tinka. Tepiau kaip ir visus aliejus ant dregnos odos, bet vis tiek gana sunkiai geresi, riebi plevele lieka.
4. Sampunas (Maroccan)

Naudoju dar neilgai, bet pirmas ispudis neblogas, plaukams tiko, neapsunkina plauko. Kol kas sunku daryti isvadas, reikia daugiau laiko.
5. Organic Shop skrabas (mango ir cukrus)

Kaip jau kazkuri minejo, didelio ispudzio nepadre. Kvapas skanus, bet realiai tik tiek. Dalys dideles, bet sveicia menkai, ypatingo odos svelnumo irgi nejauciu. Naudoti galima, bet super poveikio nera.
ISVADA: Vidutiniskas gaminys, rinkoje yra tikrai geresiu uz panasia kaina.
6. Organic Shop kuno sviestas

Siam produktui dedu dideli pliusa. Kvapas, tekstura labai ptinka, gerai geriasi, jokio riebalo ant odos. Panaudojus oda buna minksta, svelni. Gana skalsus.
ISVADA: Geras gaminys.
O apie siuos galesiu parasyti veliau, tik vakar nusipirkau, dar nebandyti.

1. PO paakiu kremas

Naudoju kelis menesius, pati tekstura labai patinka, geriasi gerai, lengvas. Siaip vienas is nedaugelio bandytu paakiu kremu, kuris man tiko. Ateityje bandysiu dar ir PO paakiu krema su saldanciu efektu. ISVADA: puikus gaminys.
2. PO kremas veidui

Buteliukas jau beveik baigtas. Is pradziu galvojau, kad teks nurasyti i netikusiu sarasa (tempe oda), bet pirmas ispudis buvo klaidingas (Netiko ne kremas, o Natura Siberia prausimosi putos). Kremas labai gerai ir greitai geriasi i oda, nepalieka jokios pleveles ant odos. Naudojau vakarais vietoje naktinio kremo.
ISVADA: Labai geras gaminys.
3. PO aliejus veidui

Sito gaminio niekaip negaliu prisijaukinti, bandziau, bandziau, bet man vis gi nelabai tinka. Tepiau kaip ir visus aliejus ant dregnos odos, bet vis tiek gana sunkiai geresi, riebi plevele lieka.
4. Sampunas (Maroccan)

Naudoju dar neilgai, bet pirmas ispudis neblogas, plaukams tiko, neapsunkina plauko. Kol kas sunku daryti isvadas, reikia daugiau laiko.
5. Organic Shop skrabas (mango ir cukrus)

Kaip jau kazkuri minejo, didelio ispudzio nepadre. Kvapas skanus, bet realiai tik tiek. Dalys dideles, bet sveicia menkai, ypatingo odos svelnumo irgi nejauciu. Naudoti galima, bet super poveikio nera.
ISVADA: Vidutiniskas gaminys, rinkoje yra tikrai geresiu uz panasia kaina.
6. Organic Shop kuno sviestas

Siam produktui dedu dideli pliusa. Kvapas, tekstura labai ptinka, gerai geriasi, jokio riebalo ant odos. Panaudojus oda buna minksta, svelni. Gana skalsus.
ISVADA: Geras gaminys.
O apie siuos galesiu parasyti veliau, tik vakar nusipirkau, dar nebandyti.

1. Plaukų kaukė PO, auksinė

Man netiko - labai apsunkina, plaukai elektrinasi, kvapas mano nosiai vos pakenčiamas, labai specifinis
2. BH tonikas, anti - age

Kažkaip nepaliko didelio įspūdžio
To pačio gamintojo drėkinamasis tonikas patiko turbūt labiau. Abiejų nepatogios pakuotės - tonikas sunkiai išbėga.
3. BH drėkinamasis serumas sausai odai

O štai šis produktas
Ko gero tai pirmas mano naudotas serumas, apie kurį aš galiu pasakyti, kad taip, matau kažkokį akivaizdų poveikį odai. Nes kiek iki šiol pirkdavau kitų gamintojų serumus, tai ar tepi ar netepi - tas pats
Šis serumas tikrai labai drėkina. Puikiai nuima tempimo jausmą, "sutvarko" pasausėjimus, šerpetojimus, ir tt, kas tik nutinka nemalonaus sausai odai tokiu metu laiku 
Papildyta:
Gal kas matė prekyboje Kaune arba Vilniuje šias "1rešenie" serijas:
Planeta Organica Afrika

Planeta Organica Dead Sea

Body Desserts

Būčiau dėkinga už info

Man netiko - labai apsunkina, plaukai elektrinasi, kvapas mano nosiai vos pakenčiamas, labai specifinis

2. BH tonikas, anti - age

Kažkaip nepaliko didelio įspūdžio

3. BH drėkinamasis serumas sausai odai

O štai šis produktas

Papildyta:
Gal kas matė prekyboje Kaune arba Vilniuje šias "1rešenie" serijas:
Planeta Organica Afrika

Planeta Organica Dead Sea

Body Desserts

Būčiau dėkinga už info

QUOTE(burbulina @ 2014 01 21, 10:18)
Ačiū, laukaim tada

Oi laukiu ir aš naujovių

donstop

o neblizga veidas pasitepus šiuo serumu? kaip Jūs jį naudojate? rytais, vakarais, ką prieš tai ar po to tepate?

o neblizga veidas pasitepus šiuo serumu? kaip Jūs jį naudojate? rytais, vakarais, ką prieš tai ar po to tepate?
QUOTE(Juxt @ 2014 01 21, 20:33)
Man - neblizga, bet kadangi mano oda sausa, man apskritai niekada nuo jokio produkto ji neblizga

Naudoju tik vakarais, po kremu (šiuo metu naudojamas kremas Eveline serija BioArgan "Mumijo"). Rytais manau per daug sluoksniu negerai, o visai atsisakyti kremo ir palikti vien serumą - negaliu, traukia odą

Tepu gausiai, kokie 5 - 6 paspaudimai (vienu paspaudimu nedaug išbėga).
Šiuo metu kai tokie šalčiai, o darbe baisiai karšta (+26

Neseniai užmačiau, kad pas mus Eurokosuose atsirado viena naujesnių 1 rešenie serijų: "Банька Агафьи"
Nusipirkau kelis produktus, ir kai tik rasiu dar ką nors iš šios serijos - būtinai griebsiu
Muilas bonkutėje

Seniau man labai patikdavo Babuškos Agafjos muilai indeliuose, juodas, baltas, rožinis. Man jie nepamainomi kelionėse, atstoja visą krūvą kitų priemonių
Šis muilas "iš tos pačios operos". Kaina kur kas mažesnė (~12 lt vietoje 30), bet ir kiekis mažesnis, bet aš tame matau tik pliusą. Bandžiau kedrų kvapo muilą, yra dar medaus ir molis prausimuisi
Kedrų kvapo labiausiai panašus į juodą muilą iš standartinės Agafjos serijos. Kvepia skaniai, putoja gerai, prausia puikiai, plaukams tinka iš bėdos, bet gerai nuplauna aliejus. Pats iš savęs jis želės konsistencijos, tamsiai rudos spalvos. Naudotis, bent man - vienas malonumas
Kūno sviestas, muskatinis

Vienas geriausių kada nors bandytų sviestų
Kvepia labai skaniai, įsigeria, kaip sviestas, gerai, ne akimirksniu, bet gan greitai. Maitina, plėvelės nepalieka, naudoju lokaliai, blauzdoms, kulnams, alkūnėms.
Plaukų kaukė

Man dar taip nebuvo, kad Agafjos plaukų kaukė netiktų
Šampūnai jų, balzamai visai nepatinka, jokie, bet kaukės visos tinka. Ši ne išimtis
Ji veikia daugiau kaip balzamas. Plaukai po jos minkšti, švelnūs, lengvai šukuojasi, nesielektrizuoja ir išlieka apimtis. Rekomenduoju ploniems plaukams, kuriuos dauguma kaukių priploja ir pernelyg suglotnina. Pakuotė patogi ir tinka kelionėms, kaukė skaniai kvepia, salotinės spalvos. Stipriai pažeistiems, besipučiantiems, besiveliantiems plaukams ji gali būti per silpna.
Na ir dar pora senesnių produktų, kuriuos perku jau ne pirmą kartą

Druska kojų vonelėms - labai gerai tokiu oru, šildo
Aliejus kojoms

Puikiai sutvarko sausas pėdas, kaip aliejui - gan neblogai įsigeria
Abu produktus naudojant kartu - rezultatas
ir malonumas
Nusipirkau kelis produktus, ir kai tik rasiu dar ką nors iš šios serijos - būtinai griebsiu

Muilas bonkutėje

Seniau man labai patikdavo Babuškos Agafjos muilai indeliuose, juodas, baltas, rožinis. Man jie nepamainomi kelionėse, atstoja visą krūvą kitų priemonių

Kūno sviestas, muskatinis

Vienas geriausių kada nors bandytų sviestų

Plaukų kaukė

Man dar taip nebuvo, kad Agafjos plaukų kaukė netiktų

Na ir dar pora senesnių produktų, kuriuos perku jau ne pirmą kartą

Druska kojų vonelėms - labai gerai tokiu oru, šildo

Aliejus kojoms

Puikiai sutvarko sausas pėdas, kaip aliejui - gan neblogai įsigeria

Abu produktus naudojant kartu - rezultatas

Taip išpirktas tas gelis-pilingas, kad nei Elevitoj Vilkpedėj, nei internetinėj Elevitoj nėr jo 
Gal kas Droge Vilniuj pirkot? Jei taip, tai kuriam?
O šiandien šituos prigriebiau, testuosiu

Gal kas Droge Vilniuj pirkot? Jei taip, tai kuriam?
O šiandien šituos prigriebiau, testuosiu

QUOTE(Flo. @ 2014 02 01, 16:28)

Šis su sviestmedžiu man labai patiko - puikiai drėkina, maitina ir sudėtis gera.
Dabar baiginėju tokį, tik su kakavos sviestu. Taip pat