Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

O gomazas sis naudojamas kaip paprastas sveitiklis, ar kaip ir turetu but naudojamas gomazas- palaukt reikia kol nudzius ir tada nutrint nuo odos, kaip su trintuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Attic @ 2014 01 06, 18:28)
O gomazas sis naudojamas kaip paprastas sveitiklis, ar kaip ir turetu but naudojamas gomazas- palaukt reikia kol nudzius ir tada nutrint nuo odos, kaip su trintuku?  g.gif

O, pirmą kartą girdžiu tokį dalyką 4u.gif blush2.gif na rodos neparašyta ant pakuotės, einu paieškosiu internete.
Atsakyti
Kiek kartų per savaitę naudojat PO enzyminį pylingą? smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo ispudziais:

1. PO paakiu kremas
user posted image
Naudoju kelis menesius, pati tekstura labai patinka, geriasi gerai, lengvas. Siaip vienas is nedaugelio bandytu paakiu kremu, kuris man tiko. Ateityje bandysiu dar ir PO paakiu krema su saldanciu efektu. ISVADA: puikus gaminys.

2. PO kremas veidui
user posted image
Buteliukas jau beveik baigtas. Is pradziu galvojau, kad teks nurasyti i netikusiu sarasa (tempe oda), bet pirmas ispudis buvo klaidingas (Netiko ne kremas, o Natura Siberia prausimosi putos). Kremas labai gerai ir greitai geriasi i oda, nepalieka jokios pleveles ant odos. Naudojau vakarais vietoje naktinio kremo.
ISVADA: Labai geras gaminys.

3. PO aliejus veidui
user posted image
Sito gaminio niekaip negaliu prisijaukinti, bandziau, bandziau, bet man vis gi nelabai tinka. Tepiau kaip ir visus aliejus ant dregnos odos, bet vis tiek gana sunkiai geresi, riebi plevele lieka.

4. Sampunas (Maroccan)
user posted image
Naudoju dar neilgai, bet pirmas ispudis neblogas, plaukams tiko, neapsunkina plauko. Kol kas sunku daryti isvadas, reikia daugiau laiko.

5. Organic Shop skrabas (mango ir cukrus)
user posted image
Kaip jau kazkuri minejo, didelio ispudzio nepadre. Kvapas skanus, bet realiai tik tiek. Dalys dideles, bet sveicia menkai, ypatingo odos svelnumo irgi nejauciu. Naudoti galima, bet super poveikio nera.
ISVADA: Vidutiniskas gaminys, rinkoje yra tikrai geresiu uz panasia kaina.

6. Organic Shop kuno sviestas
user posted image
Siam produktui dedu dideli pliusa. Kvapas, tekstura labai ptinka, gerai geriasi, jokio riebalo ant odos. Panaudojus oda buna minksta, svelni. Gana skalsus.
ISVADA: Geras gaminys.

O apie siuos galesiu parasyti veliau, tik vakar nusipirkau, dar nebandyti.
user posted image
user posted image
Atsakyti
1. Plaukų kaukė PO, auksinė

user posted image

Man netiko - labai apsunkina, plaukai elektrinasi, kvapas mano nosiai vos pakenčiamas, labai specifinis verysad.gif

2. BH tonikas, anti - age

user posted image

Kažkaip nepaliko didelio įspūdžio unsure.gif To pačio gamintojo drėkinamasis tonikas patiko turbūt labiau. Abiejų nepatogios pakuotės - tonikas sunkiai išbėga.

3. BH drėkinamasis serumas sausai odai

user posted image

O štai šis produktas thumbup.gif Ko gero tai pirmas mano naudotas serumas, apie kurį aš galiu pasakyti, kad taip, matau kažkokį akivaizdų poveikį odai. Nes kiek iki šiol pirkdavau kitų gamintojų serumus, tai ar tepi ar netepi - tas pats biggrin.gif Šis serumas tikrai labai drėkina. Puikiai nuima tempimo jausmą, "sutvarko" pasausėjimus, šerpetojimus, ir tt, kas tik nutinka nemalonaus sausai odai tokiu metu laiku good.gif
Papildyta:
Gal kas matė prekyboje Kaune arba Vilniuje šias "1rešenie" serijas:

Planeta Organica Afrika

user posted image

Planeta Organica Dead Sea

user posted image

Body Desserts

user posted image

Būčiau dėkinga už info smile.gif

Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2014 01 21, 10:18)
jau greitai pasirodys Elevita parduotuvej  4u.gif

Ačiū, laukaim tada biggrin.gif
Atsakyti
Oi laukiu ir aš naujovių 4u.gif
Atsakyti
donstop
user posted image
o neblizga veidas pasitepus šiuo serumu? kaip Jūs jį naudojate? rytais, vakarais, ką prieš tai ar po to tepate?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2014 01 21, 20:33)
o neblizga veidas pasitepus šiuo serumu? kaip Jūs jį naudojate? rytais, vakarais, ką prieš tai ar po to tepate?

Man - neblizga, bet kadangi mano oda sausa, man apskritai niekada nuo jokio produkto ji neblizga g.gif
Naudoju tik vakarais, po kremu (šiuo metu naudojamas kremas Eveline serija BioArgan "Mumijo"). Rytais manau per daug sluoksniu negerai, o visai atsisakyti kremo ir palikti vien serumą - negaliu, traukia odą ax.gif
Tepu gausiai, kokie 5 - 6 paspaudimai (vienu paspaudimu nedaug išbėga).
Šiuo metu kai tokie šalčiai, o darbe baisiai karšta (+26 doh.gif ), mano odai tikras išbandymų metas, sausėja žvėriškai, svarstau apie kažkokią papildomą priemonę, kurią galima būtų naudoti dienos bėgyje g.gif Nes dienos bėgyje nuolat jaučiu tą sausą tempimą, vakarais serumas viską "sutvarko" ir neleidžia atsirasti šerpetojimams smile.gif
Atsakyti
Neseniai užmačiau, kad pas mus Eurokosuose atsirado viena naujesnių 1 rešenie serijų: "Банька Агафьи"
Nusipirkau kelis produktus, ir kai tik rasiu dar ką nors iš šios serijos - būtinai griebsiu smile.gif

Muilas bonkutėje

user posted image

Seniau man labai patikdavo Babuškos Agafjos muilai indeliuose, juodas, baltas, rožinis. Man jie nepamainomi kelionėse, atstoja visą krūvą kitų priemonių bigsmile.gif Šis muilas "iš tos pačios operos". Kaina kur kas mažesnė (~12 lt vietoje 30), bet ir kiekis mažesnis, bet aš tame matau tik pliusą. Bandžiau kedrų kvapo muilą, yra dar medaus ir molis prausimuisi bigsmile.gif Kedrų kvapo labiausiai panašus į juodą muilą iš standartinės Agafjos serijos. Kvepia skaniai, putoja gerai, prausia puikiai, plaukams tinka iš bėdos, bet gerai nuplauna aliejus. Pats iš savęs jis želės konsistencijos, tamsiai rudos spalvos. Naudotis, bent man - vienas malonumas smile.gif

Kūno sviestas, muskatinis

user posted image

Vienas geriausių kada nors bandytų sviestų smile.gif Kvepia labai skaniai, įsigeria, kaip sviestas, gerai, ne akimirksniu, bet gan greitai. Maitina, plėvelės nepalieka, naudoju lokaliai, blauzdoms, kulnams, alkūnėms.

Plaukų kaukė

user posted image

Man dar taip nebuvo, kad Agafjos plaukų kaukė netiktų smile.gif Šampūnai jų, balzamai visai nepatinka, jokie, bet kaukės visos tinka. Ši ne išimtis smile.gif Ji veikia daugiau kaip balzamas. Plaukai po jos minkšti, švelnūs, lengvai šukuojasi, nesielektrizuoja ir išlieka apimtis. Rekomenduoju ploniems plaukams, kuriuos dauguma kaukių priploja ir pernelyg suglotnina. Pakuotė patogi ir tinka kelionėms, kaukė skaniai kvepia, salotinės spalvos. Stipriai pažeistiems, besipučiantiems, besiveliantiems plaukams ji gali būti per silpna.

Na ir dar pora senesnių produktų, kuriuos perku jau ne pirmą kartą

user posted image

Druska kojų vonelėms - labai gerai tokiu oru, šildo thumbup.gif

Aliejus kojoms

user posted image

Puikiai sutvarko sausas pėdas, kaip aliejui - gan neblogai įsigeria smile.gif
Abu produktus naudojant kartu - rezultatas thumbup.gif ir malonumas wub.gif

Atsakyti
Taip išpirktas tas gelis-pilingas, kad nei Elevitoj Vilkpedėj, nei internetinėj Elevitoj nėr jo verysad.gif
Gal kas Droge Vilniuj pirkot? Jei taip, tai kuriam?

O šiandien šituos prigriebiau, testuosiu cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 01 vasario 2014 - 16:29
QUOTE(Flo. @ 2014 02 01, 16:28)
user posted image

Šis su sviestmedžiu man labai patiko - puikiai drėkina, maitina ir sudėtis gera.
Dabar baiginėju tokį, tik su kakavos sviestu. Taip pat thumbup.gif (palyginus su pirmuoju truputį lengvesnis) , kvapas wub.gif . Ir pabaigus šį jau laukia kremas su šaltalankių aliejum smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 02 vasario 2014 - 13:44