Ilgiau panaudojus, ateinu su PO kosmetikos atsiliepimais:

Tibetietiškas šampūnas, puikus, pirmas šampūnas, kuris tikrai pakelia plaukus nuo šaknų, ir tas purumas laikosi ir kitą dieną po plovimo. Plaukai purūs ties šaknimis, o ties galais glotnūs.

Kvapas žolelių.

Turkiškas šampūnas, šis švelnesnis, plaukai nebūna tokie purūs, labiau padrėkinti. Kvapas saldus.
Abu šampūnus jau baiginėju, tai panaudojus kelis mėn. nepajaučiau sausinimo, pleiskanų neatsirado ir pan.

Toscanos kaukė, nuostabi. Kvapas dieviškas, plaukas, atrodo,sugeria ją, skalaujant nebuna tokie itin glotnūs, kaip panaudojus chemines kaukes, bet išdžiūvus plaukai tampa itin glotnūs, nesielektrina, nesukrite.

Indiška kaukė, kvapas švelnesnis, ant plaukų beveik nesijaučia. Ši labiau pamaitina plaukus, bet jie būna labiau sukrite ir labai elektrinasi šiuo sezonu.
Pirmoji vis tik lieka favorite.
Mano plaukai ilgi, šviesinti, bet nėra
segantys, todel iš priemonių man reik purinančio efekto, kad nesukeltų elektrinimosi ir šiek tiek glotnintų galus.

Prausiklis mišriai-riebiai odai, jau pabaigtas. Patiko kvapas, sudėtis, makiažą nuplaudavo gerai. Bet nežinau, ar kartosiu. Natura Siberica putos labiau patiko.

Fermentinis pylingas, sudomino, nes pagamintas tokio pačio fermento-papaino pagrindu, kaip mano mėgstamas Academie pylingas. Bandžiau vieną kartą, bet įspūdžiai tiesiog puikus, praktiškai toks pats efektyvus, turejau dvi žaizdeles likusias išspaudus spuogus, tai ryte buvo likę tik dėmeles. Academie man tokio efekto neduoda. Oda liko švelni, skaisti.

Argano aliejus, pirkau mamai, bet išbandžiau ir pati. Kvapas kaip tikro argano aliejaus. Tepiau paakius, atsikėlus ryte, nebuvo paburkę, oda švelni, porų neužkimšo.
Reziume- visa kosmetika, tikras atradimas, sudėtis, kaip itin brangių priemonių, poveikis irgi, o kaina labai krikščioniška.