Galvą plaunu kasdien, nebent pasitaiko diena, kai niekur neinu iš namų, bet tokių beveik nebūna. Šiaip jokių priemonių daugiau nekeičiau, tai manau pleiskanos būtent nuo BA. Nesakau, jog išvis atsisakysiu, tiesiog pakaitaliosiu su kitom priemonėm. O dabar visokiausiais aliejais ir kaukėm bandau sudrėkint plaukus

QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 07, 19:40)
Plaukų purškiklis su proteinais ir pieno serumu:

N-e-r-e-a-l-u-s
plaukai blizga, nuima pasišiaušimą
Turiu dar tokį pat tik mėlyną, su amino r. ir pieno serumu, irgi- PASAKA, plaukai lygūs lygūs, nepasišiaušę

N-e-r-e-a-l-u-s

Iš kur purškiklis?
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 07, 18:40)
Plaukų kaukė- laabai skalsi(turbūt metams
Naujos linijos šampūnas riebiems plaukams su makadamijų aliejumi: gerai putoja, gerai išplauna, labai skaniai kvepia

Man kokiems 5 kartams užteko

Kokia kainelė tų šampnūnų?

QUOTE(dontstop @ 2014 04 08, 10:44)
5 kartams ????tai gal plaukai kaip princesės bokšte? Arba gal per visą ilgį labai riebiai tepat? Nes man tai irgi skalsi, vienam kartui reikia maždaug graikinio riešuto dydžio ar maziau. Bet šiaip nepakankamai man švelnina ši kaukė plauką, gal per trumpai laikau

Šiandien išbandžiau naują Babuška Agafji kaukę, rašo, kad veikia akimirksniu, panašiai ir yra. Gana skysta, balkšva, tepant tarsi tirpti ima, varvėti, pabuvau palenkus galvą 3 minutes ir ploviau

QUOTE(delfiuka @ 2014 04 08, 08:11)
Iš kur purškiklis?
Iš ten pat- Elevitos

QUOTE(dontstop @ 2014 04 08, 09:44)
Na tikrai syptelėjau, kad tik 5 kartams

Visa ta nauja linija po 12,90 be nuolaidos

QUOTE(_sala_ @ 2014 04 08, 14:56)
5 kartams ????tai gal plaukai kaip princesės bokšte? Arba gal per visą ilgį labai riebiai tepat? Nes man tai irgi skalsi, vienam kartui reikia maždaug graikinio riešuto dydžio ar maziau. Bet šiaip nepakankamai man švelnina ši kaukė plauką, gal per trumpai laikau
reikės pabandyti kokias 15-20 min palaikyti, ko labai nemėgstu

Plaukai ilgi, bet ne princesės ilgio

O šitą Bauškos Agafjos aš pirksiu antrą kartą, patiko

QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 09, 08:14)
Ačiū, kaip tik dairausi naujo šampūno

QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 09, 09:14)
O jų elektroninėj parduotuvėj yra? Žiūrėjau visą plaukų asortimentą, bet neradau tokių, ar pražiopsojau?
Panevezietes ar gaunat musu mieste pirkti OP gelio-pilingo? pasidalinkite

Pabaigiau tokį kremą:
Dead Sea linija

Nu super
Poveikis akivaizdus, produktas malonus, greitai įsigeria, nelipnus, šaldo, kvapas specifinis, bet mano nosiai malonus. Būtinai kartosiu, patiko labiau, nei Eveline serumai
Planeta Organica šveitiklis su kedro riešutais

Kvapas puikus, bet šveičiamųjų dalelių mažoka mano skoniui. Žymiai geresni šveitikliai Čistaja linija, Černyj žemčug, Domašnie recepty
Dead Sea linija

Nu super

Poveikis akivaizdus, produktas malonus, greitai įsigeria, nelipnus, šaldo, kvapas specifinis, bet mano nosiai malonus. Būtinai kartosiu, patiko labiau, nei Eveline serumai

Planeta Organica šveitiklis su kedro riešutais

Kvapas puikus, bet šveičiamųjų dalelių mažoka mano skoniui. Žymiai geresni šveitikliai Čistaja linija, Černyj žemčug, Domašnie recepty

QUOTE(DuNNo @ 2014 04 25, 17:22)
Niekur neradau, siunčiausi iš Elevitos el. parduotuvės

QUOTE(Spurgita @ 2014 04 26, 10:59)
Nesu iš Panevežio, bet negi nei vienam Droge jo nėra pas jus?
Buvau 2 iš 3, nei vienam neradau ir pardavėjos nieko nežinojo. Nebuvau tik centre esančiam Droge.