Įkraunama...
Įkraunama...

Organic Shop,Planeta Organica,Baikal Herbals

Galvą plaunu kasdien, nebent pasitaiko diena, kai niekur neinu iš namų, bet tokių beveik nebūna. Šiaip jokių priemonių daugiau nekeičiau, tai manau pleiskanos būtent nuo BA. Nesakau, jog išvis atsisakysiu, tiesiog pakaitaliosiu su kitom priemonėm. O dabar visokiausiais aliejais ir kaukėm bandau sudrėkint plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 07, 19:40)
Plaukų purškiklis su proteinais ir pieno serumu:
user posted image
N-e-r-e-a-l-u-s  wub.gif plaukai blizga, nuima pasišiaušimą  wub.gif Turiu dar tokį pat tik mėlyną, su amino r. ir pieno serumu, irgi- PASAKA, plaukai lygūs lygūs, nepasišiaušę  wub.gif  thumbup.gif

Iš kur purškiklis?
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 07, 18:40)

Plaukų kaukė- laabai skalsi(turbūt metams

Naujos linijos šampūnas riebiems plaukams su makadamijų aliejumi: gerai putoja, gerai išplauna, labai skaniai kvepia  smile.gif Plaukai išdžiuvę būna purūs ir labai malonūs  wub.gif

Man kokiems 5 kartams užteko laugh.gif

Kokia kainelė tų šampnūnų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 04 08, 10:44)
Man kokiems 5 kartams užteko  laugh.gif

Kokia kainelė tų šampnūnų?  smile.gif

5 kartams ????tai gal plaukai kaip princesės bokšte? Arba gal per visą ilgį labai riebiai tepat? Nes man tai irgi skalsi, vienam kartui reikia maždaug graikinio riešuto dydžio ar maziau. Bet šiaip nepakankamai man švelnina ši kaukė plauką, gal per trumpai laikau g.gif reikės pabandyti kokias 15-20 min palaikyti, ko labai nemėgstu schmoll.gif

Šiandien išbandžiau naują Babuška Agafji kaukę, rašo, kad veikia akimirksniu, panašiai ir yra. Gana skysta, balkšva, tepant tarsi tirpti ima, varvėti, pabuvau palenkus galvą 3 minutes ir ploviau smile.gif Plaukas švelnus, lengvas, malonus. Tikrai geras produktas, gaila, kad kiekis mažas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 04 08, 08:11)
Iš kur purškiklis?

Iš ten pat- Elevitos smile.gif
QUOTE(dontstop @ 2014 04 08, 09:44)
Man kokiems 5 kartams užteko  laugh.gif

Kokia kainelė tų šampnūnų?  smile.gif

Na tikrai syptelėjau, kad tik 5 kartams g.gif juk ten tookia pakuotė biggrin.gif
Visa ta nauja linija po 12,90 be nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2014 04 08, 14:56)
5 kartams ????tai gal plaukai kaip princesės bokšte? Arba gal per visą ilgį labai riebiai tepat? Nes man tai irgi skalsi, vienam kartui reikia maždaug graikinio riešuto dydžio ar maziau. Bet šiaip nepakankamai man švelnina ši kaukė plauką, gal per trumpai laikau  g.gif  reikės pabandyti kokias 15-20 min palaikyti, ko labai nemėgstu  schmoll.gif

Plaukai ilgi, bet ne princesės ilgio smile.gif Bet kaukes aš pratus tiek ant plaukų, tiek ant veido tepti storu sluoksniu, tai kaukės imu tikrai ne tiek, kiek šampūno, žymiai daugiau, kad ja pasidengtų kiekvienas plaukelis per visą ilgį, beigi konkrečiai Planeta organicą aš tepiau ir ant galvos odos taip pat smile.gif Man kaukė irgi pasirodė šiaip sau, žiemą po jos labai elektrindavosi plaukai, vadinasi, trūko man drėkinimo g.gif

O šitą Bauškos Agafjos aš pirksiu antrą kartą, patiko thumbup.gif

QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 09, 08:14)
Visa ta nauja linija po 12,90 be nuolaidos smile.gif

Ačiū, kaip tik dairausi naujo šampūno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 04 09, 09:14)
Iš ten pat- Elevitos  smile.gif

O jų elektroninėj parduotuvėj yra? Žiūrėjau visą plaukų asortimentą, bet neradau tokių, ar pražiopsojau?
Atsakyti
Panevezietes ar gaunat musu mieste pirkti OP gelio-pilingo? pasidalinkite ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau tokį kremą:

Dead Sea linija
user posted image

Nu super smile.gif
Poveikis akivaizdus, produktas malonus, greitai įsigeria, nelipnus, šaldo, kvapas specifinis, bet mano nosiai malonus. Būtinai kartosiu, patiko labiau, nei Eveline serumai thumbup.gif

Planeta Organica šveitiklis su kedro riešutais

user posted image

Kvapas puikus, bet šveičiamųjų dalelių mažoka mano skoniui. Žymiai geresni šveitikliai Čistaja linija, Černyj žemčug, Domašnie recepty ax.gif

Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2014 04 25, 17:22)
Panevezietes ar gaunat musu mieste pirkti OP gelio-pilingo? pasidalinkite  ax.gif

Niekur neradau, siunčiausi iš Elevitos el. parduotuvės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 04 26, 10:59)
Niekur neradau, siunčiausi iš Elevitos el. parduotuvės  schmoll.gif

Nesu iš Panevežio, bet negi nei vienam Droge jo nėra pas jus?
Atsakyti
Buvau 2 iš 3, nei vienam neradau ir pardavėjos nieko nežinojo. Nebuvau tik centre esančiam Droge.
Atsakyti