Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 26, 10:17)
Muxius pas mane krosnelė ant stiklo pastatyta, kolkas jokių bėdų g.gif  Stiklą tik nuo dulkių nuvalau su langų valikliu ir viskas thumbup.gif  o kad po juo kažkas būtų tai kolkas dar nieko nematau  mirksiukas.gif Bet pas mus spec. stiklas skirtas krosnelėms atlaiko iki 600 kg. Grūdinto siūlė nedėti g.gif  sako būna kad suskyla verysad.gif

Labai priklauso nuo to, kokios grindys. Jei yra bent minimalus tarpeliai, tai ties tais tarpeliais stiklas prie grindu neprisispaudzia ir palenda dulkes. Keliu metu begyje pamatysit ar kas nors pasikeis.
Skaidrus silikonas gal ir butu sprendimas. Tik klausimas ar jo taip ir nesimato. Siaip stiklas atrodo labai graziai, bet tos siuksles doh.gif ir dar buvo vandens po apacia pakliuve, sugadinom grindis toj vietoj. Isvalyti neimanoma. Cia musu patirtis. Nebutinai ji gali kartotis.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 26, 11:40)
Labai priklauso nuo to, kokios grindys. Jei yra bent minimalus tarpeliai, tai ties tais tarpeliais stiklas prie grindu neprisispaudzia ir palenda dulkes. Keliu metu begyje pamatysit ar kas nors pasikeis.
Skaidrus silikonas gal ir butu sprendimas. Tik klausimas ar jo taip ir nesimato. Siaip stiklas atrodo labai graziai, bet tos siuksles  doh.gif ir dar buvo vandens po apacia pakliuve, sugadinom grindis toj vietoj. Isvalyti neimanoma.  Cia musu patirtis. Nebutinai ji gali kartotis.

na gal ir taip g.gif matysiu kaip bus, bet aš kitokių variantų ir nesvarščiau, man gražiausia stiklas, nes jis mums labai tinka thumbup.gif Va jeigu būtų labiau provanso stilius namie, tai gal ir plytelės labai gražu. Dabar tos margos irgi labai gražios wub.gif

Atsakyti
Labas, Inc 4u.gif kaip Jusu namas laikosi? Gal jau isikelet?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 26, 08:43)
Sitie irgi grazus! Bet kadangi Strawberry thief yra mano favoritai, tai jie man mielesni, bet cia skonio reikalas. Sitie tokie dazniau matomi interjeruose. Dar labai grazus ju Daisy tapetai rolleyes.gif ir siaip ten fainu labai yra.
Kiliminiu plintusu nedaryciau schmoll.gif man negrazu..

Daisy tikrai gražūs, man labiausiai mėlyna/balta patinka Daisy ir man tiktų ko gero, bet vyras labai su žalia spalva nori doh.gif biggrin.gif
Kiliminiai plinsutai ir man negražu, net nesvarstau tos minties. Reikia dėl spintos ryt pasakyti, galva neišneša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 26, 10:17)
Muxius pas mane krosnelė ant stiklo pastatyta, kolkas jokių bėdų g.gif  Stiklą tik nuo dulkių nuvalau su langų valikliu ir viskas thumbup.gif  o kad po juo kažkas būtų tai kolkas dar nieko nematau  mirksiukas.gif Bet pas mus spec. stiklas skirtas krosnelėms atlaiko iki 600 kg. Grūdinto siūlė nedėti g.gif  sako būna kad suskyla verysad.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 26, 10:45)
na gal ir taip g.gif  matysiu kaip bus,  bet aš kitokių variantų ir nesvarščiau, man gražiausia stiklas, nes jis mums labai tinka thumbup.gif  Va jeigu būtų labiau provanso stilius namie, tai gal ir plytelės labai gražu. Dabar tos margos irgi labai gražios wub.gif

4u.gif nu va ir desiu. is kur emet stikla ?
plyteles man ir netinka- jau nusipirkom grindis-noriu vientisu per visa erdve. Dar audziu minti, kad jei atsibos ta krosnele, tai po keliu metu tiesiog nuimsim ir galesim sau be jokiu islaidu tureti laisva kampa.
Panos- dar klausimas, uzmaciau kad kazkuri tiesiog nudaze nutinkuota siena- kazi kaip atrodo, nes audziu minti irgi nespakliuoti, neglaistyti o tiesiog baltai nudazyti g.gif visai nenoriu islaizyto interjero.
Atsakyti
[quote=Pupeliukas,2013 11 24, 21:40]
Ebay mirksiukas.gif pati neseniai pirkau. Voniai. Nerealiai geru buna. Tarkim paieska tokia, jei atsidarys nuoroda. Arba "danish retro sideboard". Jei sudomins kas nors ir bus neaisku kaip pirkti ir gabenimas i LT, tai netersiant temos galim az bendraut 4u.gif (cia ne reklama niekeno, tik jau issiaiskinau, kaip viska reik daryt, tai galiu patart biggrin.gif )

Pupeliuk, ot aciu 4u.gif thumbup.gif
Nors siuo metu taupau pinigelius ir tik varvinu seile ziuredama i tavo siusta nuoroda... bet kai jau ateis TA diena - konsultuosiuosi:) Labai aciu 4u.gif
o IKEAjos jau visas perziurejau... bet man ne to norisi...
Bandysiu MB itikinti, kad turint mazus vaikus, geriau kazkokia panasi i tas komodas, nei dvi storos lentos, nuo kurios viskas bus nuolat sluojama mazyciu rankyciu:)
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
O man negrazu tu tapetu blizgumas? man nesiziuri is viso blizgus skandinaviskam, jos moderniam tradiciniam labi tinkamas..dabar misliju o jeigu tapetuose butu daugiau rudos? http://www.fashionwa...per-212565.html ar sie tokie svelnesni http://www.fashionwa...per-212542.html
Atsakyti
Va tas blizgumas ir man nelabai, bet nebutinai blizgus netinka skand interjere. Tarkim:

user posted image
Sitie tapetai yra su metaliku, bet atrodo graziai! Bendra kambario stiliu daro ne vien tapetai. Taciau is Morris tapetu tikrai yra labiau tinkanciu skand interjerui.

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 11 26, 18:25)
O man negrazu tu tapetu blizgumas? man nesiziuri is viso blizgus skandinaviskam, jos moderniam tradiciniam labi tinkamas..dabar misliju o jeigu tapetuose butu daugiau rudos? http://www.fashionwa...per-212565.html ar sie tokie svelnesni http://www.fashionwa...per-212542.html

Ačiū už pagalbą 4u.gif Straberry Thief buvo pirmieji mano nusižiūrėti tapetai, būtent ši spalva, bet suabejojau, dabar ir aš pradėjau abejoti dėl blizgumo išsirinktų tapetų doh.gif biggrin.gif
Pirmas namų aukštas tikrai bus toks skandinaviškai vintažinis, o vat antras aukštas krenta man iš konteksto (išskyrus vonią).
Lieka trys kambariai (vaikų, miegamasis ir darbo), kuriems neturiu iki šiol aiškaus matymo (su svetaine ir vonia buvo iš karto viskas aišku, ko noriu).
Tiesa, darbo kambarys jau su idėja - nupirkti Cole&Son tapetai su rakteliais, ant sienos dar darysiu "tikrą" raktinę su senoviniais raktais (jų turiu), priderinsiu šviestuvą ir stalą ir bus lengvas vintažas.
O va su miegamuoju ne kas...
Nusipirkom rudos spalvos tikrai labai kokybiškas duris už gerą kainą ir jos man kiša koją smile.gif plius nusprendėme daryti visam 2 a. kiliminę dangą, bet čia tik tokia bėda, kad ne skandinaviška smile.gif bet man patinka ir jauku, ji bus šviesi, vos vos rusva, šviesesnė už balintą kavą smile.gif miegamojo baldai rudi irgi, išryškės baltose grindyse, tai dabar jau iš viso pradedu galvoti, kad riekia išdažyti baltai ir nieko netapetuoti, o geriau paveikslą/nuotrauką pasikabinti virš lovos. Tik labai bijau tamsių plintusų ir tamsios spintos unsure.gif

Atsakyti
4u.gif http://nicety.livejo...om/1426268.html
Atsakyti