Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 25, 16:18)
Ką daryti:  g.gif
Miegamajame bus tamsiai rudos durys, masyvo tekstūra matoma.
Grindys - šviesi kiliminė danga, beveik balta, sienos vos pilkos, ant vienos sienos tapetas mėlynos/turkio/žalios spalvų.
Reikia nuspręsti dėl sieninės spintos ir plintusių spalvų  g.gif
Norėjau baltų plintusų ir baltos spintos, bet kai atsirado rudos durys (ir jos jau nebus keičiamos ar dažomos) - kaip geriau daryti su plintusais ir spintos spalva?

Nemazai cia idejo pavyzdziu su baltais plintusais. Jei visame name darysite baltus, tai ir cia nekeiskite. Svarbu duru apvadai butu balti, kad tarsi pereitu i plintusus. Nes jei duru apvadai tamsus, tai balti plintusai bus ne i tema. Bet tada jau visam name daryt duru apvadu spalvos, ar grindu spalvos, cia jau kaip nuspresit.
O ta pirmoji spinta grazi! Jei duru apvadai, durys, plintusai bus tamsus, tuomet daryciau tamsia, nebeivedineciau papildomu spalvu.

O as sugalvojau ka daryt aplink zidini. Liko mums rastuotu plyteliu nuo vonios, tai deliosim jas.

Va taip va.
user posted image
Atsakyti
Duris turim jau su apvadais, tai nebūčiau linkusi išlaidauti ir pirkti naujus apvadus.
Durys tokios, tik apvadai visai lygūs
user posted image
Tokios durys visame antrame aukšte, t.y. į miegamąjį, darbo kambarį, vaikų kambarį ir vonią. Užlipus laiptais laiptų aikštelė keturkampė ir nedidelė, todėl durys visai netoli vienos kitų.
Pirmame aukšte plintusai, bet kartu ir durys bei jų apvadai - balti, o antram aukšte visos durys tamsios, tai manau, kad protingiausia būtų dėti antram aukšte visur durų spalvos plintusus, ar ne? nebent atsisakau turimų rudų durų apvadų ir pakeičiu juos baltais.
Tik pagalvojau, kad kiliminei dangai esant beveik baltai, gal ir balti žiūrėtųsi, nes labai norėjau baltų. Aišku, norai norais, bet nesąmonės nesinori irgi padaryti doh.gif
Šiaip nieko man ir tie rudi būtų, tik spintos norisi baltos, kažkaip man su tais veidrodžiais geriau balta atrodo (jau apsisprendžiau dėl pirmojo spintos durų varianto), nes didelė - 240X240 cm. O dar tamsius apvadus uždėjus iš viso monstrė bus 14 m2 kambaryje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 25, 21:50)
Duris turim jau su apvadais, tai nebūčiau linkusi išlaidauti ir pirkti naujus apvadus.
Durys tokios, tik apvadai visai lygūs

Aš turbūt daryčiau visus plintusus tamsius, gal tada žemus paprastus. Kaip suprantu kambarys gausis tamsokas? (ta prasme sienų apmušalaii, dažai)? Tuomet ir tamsi spinta bus ok. Vadinu tai "saugiu" variantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 25, 20:32)
O as sugalvojau ka daryt aplink zidini. Liko mums rastuotu plyteliu nuo vonios, tai deliosim jas.

Geras, pas mus labai panašios po krosnele bus, tik be mėlynos spalvos, daugiau pilkos jose smile.gif man labai gražu
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 25, 20:54)
Aš turbūt daryčiau visus plintusus tamsius, gal tada žemus paprastus. Kaip suprantu kambarys gausis tamsokas? (ta prasme sienų apmušalaii, dažai)? Tuomet ir tamsi spinta bus ok. Vadinu tai "saugiu" variantu biggrin.gif

Ne, kambarys nebus tamsokas, sienos bus šviesios, nebent tik su atspalviu. Be to - nežemos lubos, vietom virš 3 metrų, vaikų kambary ir darbo kambary žemiausia vieta 2,7 m.
Grindys šviesios, tai bijau su tamsia spinta užsitamsint per daug, ji didelė - 2,4x2,4 m.
Atsakyti
Pupeliuk, gražiai tos plytelės aplink židinį atrodo. Lauksiu vaizdo su grindim ir židinio apdaila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2013 11 26, 00:09)
Pupeliuk, gražiai tos plytelės aplink židinį atrodo. Lauksiu vaizdo su grindim ir židinio apdaila  rolleyes.gif

Zidinio apdaiila bus jokia biggrin.gif na tiesiog bus baltai isdazytas. Kaip peciukas gaunasi. Va taip atrodo isdazytas.
user posted image
Papildyta:
Carpe Diem, tiesiog prisiminus Morris tapetus man jie tamsoki atrodo, tai galvojau ir bendras kambario koloritas bus tamsus. Ar ne tuos tapetus klijuosite? Labai sunku patarti. Na mano kitoj temoj rodytam tamsokam kambary yra didele balta spinta su stumdomom durim. Man ji nepatinka ir siaip, bet manau medzio spalvos butu tikusi labiau. Jei baldas atskiras, na patatoma spinta, komoda, tai spalva manau galima rinktis ivairia, bet jei daiktas imontuojamas, norisi vientinsumo. Gal ir klystu, reikia kitu patarimo. Pas mus miegamajam bus durys i drabuzine, darysim irgi baltas, bet ne kaip visam name, o zaliuzines. Nors tapetai tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 26, 07:28)
Carpe Diem, tiesiog prisiminus Morris tapetus man jie tamsoki atrodo, tai galvojau ir bendras kambario koloritas bus tamsus. Ar ne tuos tapetus klijuosite?

Persigalvojau dėl Stwaberry Thief tapetų g.gif jie tikrai tamsoki ir tekstūra labai matinė, tokie kaip grynas popierius, parsinešiau namo pavyzdį ir ant sienos man nepatiko vaizdas... o šie tokie blizgesniu pagrindu ir tas raštas kaip ištapytas atrodo wub.gif
Kiti favoritai yra šie
user posted image
pvz interjere

Dar aišku galima daryti plintusus iš kiliminės dangos, bet kažkodėl nelabai man norisi ir patinka taip schmoll.gif Ir tai neišspręstų spintos spalvos klausimo. Linkstu prie tamsios visgi visur, gal net sienas reikės patamsinti ta proga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 26 lapkričio 2013 - 08:23
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 26, 09:17)
Persigalvojau dėl Stwaberry Thief tapetų  g.gif jie tikrai tamsoki ir tekstūra labai matinė, tokie kaip grynas popierius, parsinešiau namo pavyzdį ir ant sienos man nepatiko vaizdas... o šie tokie blizgesniu pagrindu ir tas raštas kaip ištapytas atrodo

Sitie irgi grazus! Bet kadangi Strawberry thief yra mano favoritai, tai jie man mielesni, bet cia skonio reikalas. Sitie tokie dazniau matomi interjeruose. Dar labai grazus ju Daisy tapetai rolleyes.gif ir siaip ten fainu labai yra.
Kiliminiu plintusu nedaryciau schmoll.gif man negrazu..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 26, 08:28)
Zidinio apdaiila bus jokia biggrin.gif na tiesiog bus baltai isdazytas. Kaip peciukas gaunasi. Va taip atrodo isdazytas.

thumbup.gif labai labai grazu. Plyteles super wub.gif Lauksim nauju vaizdeliu.
Mes vakar uzskurem krosnele- kaip man patiko tas malku traskesys wub.gif
Nu bet kaip as nenoriu plyteliu deti krosneles zonoj doh.gif Noriu stikla- bet po komentaru nezinau nei ka daryti. O jeigu krasta su skaidriu silikonu uztepti- gal neprilystu dulkiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 11 25, 16:48)
sveikos
gal turit prieskambariu foto ar nuorodu?
konkreciai batu dežė+suoliukas domintu, kur prisesti butu galima,,o po apacia batam laikyti vieta...

aš kelis pvz. turiu sau pasidėjus, tai dalinuos wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Muxius pas mane krosnelė ant stiklo pastatyta, kolkas jokių bėdų g.gif Stiklą tik nuo dulkių nuvalau su langų valikliu ir viskas thumbup.gif o kad po juo kažkas būtų tai kolkas dar nieko nematau mirksiukas.gif Bet pas mus spec. stiklas skirtas krosnelėms atlaiko iki 600 kg. Grūdinto siūlė nedėti g.gif sako būna kad suskyla verysad.gif
Atsakyti