Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Pupeliukas @ 2013 11 23, 13:08)
Gali būt 4u.gif Turbūt priklauso nuo stiklo storio ir dydžio, mūsų atveju buvo neįmanoma iš viso jo pakelt, nes ant jo stovėjo krosnelė (esu nemažai mačiusi, kad taip daro, nuotraukose pilna tokių pavyzdžių, bet mano potyriu, tai visai negerai...). Ir pvz. yra stiklas ant stalo, yra po apačia jau šiukšlių prisirinkę, na bet nesigauna man jo lengvai pakelt ir išvalyt po juo, nors nėra jis labai didelis. doh.gif Dėl to šį variantą ir atmetėm.

Nežinau ar paprastų LT dar yra pirkti, bet užsienyje tikrai yra, čia neva tai dabar stiliaus dalykas ir yra visokių įdomių, filamentinių ir pan. Prekiauja Zangra pavyzdžiui.

ACIU!!! turim toki sviestuva su 7x60W kaitrinem lemputem ir neturim dimerio, kad prislopinti ta sviesa. tai dabar ieskau silpnesniu.
Atsakyti
Kad nebutu vien plepalai. Truputis idejoms vaizdu..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Dar...

user posted image

user posted image

user posted image

Kaip graziai sitie tapetai atrodo! Cole&Son Hicks Hexagon.

user posted image

Atsakyti

user posted image

grazu m.... 4u.gif
o gal zinote kur ieskoti kazko panasaus i sia komoda?
Atsakyti
QUOTE(ugga @ 2013 11 24, 18:41)
user posted image
grazu m.... 4u.gif

Man tai IKEAjine panasi tokia g.gif
user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/60239715/
http://www.ikea.com/...ducts/40239721/
Atsakyti
QUOTE(ugga @ 2013 11 24, 19:41)
user posted image
grazu m.... 4u.gif

Ebay mirksiukas.gif pati neseniai pirkau. Voniai. Nerealiai geru buna. Tarkim paieska tokia, jei atsidarys nuoroda. Arba "danish retro sideboard". Jei sudomins kas nors ir bus neaisku kaip pirkti ir gabenimas i LT, tai netersiant temos galim az bendraut 4u.gif (cia ne reklama niekeno, tik jau issiaiskinau, kaip viska reik daryt, tai galiu patart biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(Magnetukas @ 2013 11 24, 19:47)
Man tai IKEAjine panasi tokia   g.gif

Panasi ir visai daili, bet uz jos kaina galima tikra retro, tikra medini ir galbut net dizainerio darba nusipirkt, jei nusisypsos laime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 24 lapkričio 2013 - 21:40
Pupeliukas o tai čia pati užsakai ir atsiunčia g.gif tokį griozdą, tai kaina kiek išauga tada g.gif
Pamonkink mane mirksiukas.gif man reikia į dukros kabarį UK tematikos, tai noriu užuolaidų ir t.t. visokių niekučių su UK vėliava.

nes IKEA man patinka, bet už tą spintelė jau brangu, nėra ji tokia smagi, kažkaip jaučiasin faneruotė man labai, tai nepatinka schmoll.gif o gal aš ir neteisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2013 11 25, 08:58)
Pupeliukas o tai čia pati užsakai ir atsiunčia g.gif  tokį griozdą, tai kaina kiek išauga tada g.gif
Pamonkink mane  mirksiukas.gif  man reikia į dukros kabarį UK tematikos, tai noriu užuolaidų ir t.t. visokių niekučių su UK vėliava.
nes IKEA man patinka, bet už tą spintelė jau brangu, nėra ji tokia smagi, kažkaip jaučiasin faneruotė man labai, tai nepatinka  schmoll.gif  o gal aš ir neteisi  blush2.gif

Su niekuciais viskas labai paprasta. Galima rasti net ir internetiniu parduotuviu, kurie i LT siuncia. Tarkim Johnlewis.com ar amazonas, ar tas pats ebay. Jei niekad ebay nesate pirkusi, sunku pradzioje, galima nusvilti, reikia labai ziureti pardavejo reitinga ir pan.
O va baldu paprastai i LT nesiuncia. Siunciausi i LT per veinus vezejus, kurie teikia tokia paslauga - perki ju adresu UK, po to jie persiuncia i LT. Kaina nemaza, bet baldo kaina buvo santykinai nedidele, tai i suma, kuria ketinau isleisti baldui, tilpau.
Atsakyti
Ką daryti: g.gif
Miegamajame bus tamsiai rudos durys, masyvo tekstūra matoma.
Grindys - šviesi kiliminė danga, beveik balta, sienos vos pilkos, ant vienos sienos tapetas mėlynos/turkio/žalios spalvų.
Reikia nuspręsti dėl sieninės spintos ir plintusių spalvų g.gif
Sieninės spintos vizija tokia:
user posted image
arba tokia (šiuo atveju spintos spalva nebeaktuali beveik, tik apvadai smile.gif )
user posted image

Norėjau baltų plintusų ir baltos spintos, bet kai atsirado rudos durys (ir jos jau nebus keičiamos ar dažomos) - kaip geriau daryti su plintusais ir spintos spalva?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 11 25, 15:18)
Reikia nuspręsti dėl sieninės spintos ir plintusių spalvų  g.gif

Norėjau baltų plintusų ir baltos spintos, bet kai atsirado rudos durys (ir jos jau nebus keičiamos ar dažomos) - kaip geriau daryti su plintusais ir spintos spalva?

aš tik už baltus plintusus. spinta irgi gali būt balta, man tai nieko nekeičia tos tamsios durys.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sveikos
gal turit prieskambariu foto ar nuorodu?
konkreciai batu dežė+suoliukas domintu, kur prisesti butu galima,,o po apacia batam laikyti vieta...
Atsakyti
O kokie plintusai kituose kambariuose? manau balti? as tik uz vienodas spalvas visame bute/name, o durys nebutinai turi buti juk vienodos spalvos, plius tamsios durys ir tamsus plintusai jas tik dar daugiau isdidins, manau to nereikia tavo kambaryje visai, o del spintos nzn, lyg noretusi susisaukimo kambaryje su durimis, bet reikia zinoti kur jos stovi ar dideles ir pan..siaip labai grazios durys su tais remais, tik anga cia tuributi plati labai.
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2013 11 25, 16:48)
sveikos
gal turit prieskambariu foto ar nuorodu?
konkreciai batu dežė+suoliukas domintu, kur prisesti butu galima,,o po apacia batam laikyti vieta...

4u.gif http://nicety.livejo...
Atsakyti