Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(panterra9 @ 2012 10 16, 21:18)
<...>
Idomu - reiks ilysti pasiskaityti  kontraindikacijas g.gif

Sveikatytes visoms  4u.gif

Pradėjau gerti, pranešiu rezultatus po mėnesio. O kontraindikacijų net nėr. Rašo, kad natūralus produktas, gaminamas iš Penicilum oxalicum var. Armeniaca grybo apykaitos produktų.
Na, svarbu rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(Valdovė @ 2012 10 13, 18:32)

Ir ką jūs manot- gydytoja užuot pasukiojus galvą pasakė, kad alternatyva yra, padarė antikūnių tyrimus ir prirašė gerti imunomoduliatorių Gesavit10. O po mėnesio vėl tikrint antikūnius ir stebės toliau. Trumpai tariant- išgyti įmanoma, nors tai gali užtrukti iki 2 metų. Na bet kas tie du metai, ane? bigsmile.gif

Zinau as ta gesavita
per brangu man juo gydytis
kas men simta litu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o mane dabar kankina mintis.... kaip tiroksinas draugauja su kontraceptikais....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 10 16, 21:44)
o mane dabar kankina mintis.... kaip tiroksinas draugauja su kontraceptikais....

Man gine sake, kad gerai draugauja.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 16, 21:43)
Zinau as ta gesavita
per brangu man juo gydytis
kas men simta litu schmoll.gif  schmoll.gif

Bet kad ne, paskyrė man po tabletę kasdien, o 60kaps. dėžutė kainuoja 80lt. Taigi gaunasi 40 lt/mėn. Pakenčiama...
Atsakyti
QUOTE(Valdovė @ 2012 10 16, 22:12)
Bet kad ne, paskyrė man po tabletę kasdien, o 60kaps. dėžutė kainuoja 80lt. Taigi gaunasi 40 lt/mėn. Pakenčiama...

nu gal unsure.gif
o kiek laiko tu gerei tiroksina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdovė @ 2012 10 16, 22:12)

Na 40 lt/men tikrai pakenciama, ypac jei naturalus produktas ir salutinio poveikio kaip ir neturetu buti g.gif Lauksim dalinimosi ispudziais, poveikiu ir rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 16, 22:18)
nu gal unsure.gif
o kiek laiko tu gerei tiroksina? g.gif

Su visokiom pertraukom 8 metai. Nes buvau ir apleidus, ir kategoriškai nutrenkus, vėl pradėjus.. Tokia besiginčinanti gėrėja, todėl labai džiaugiuos alternatyva blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(panterra9 @ 2012 10 16, 22:20)
Na 40 lt/men tikrai pakenciama, ypac jei naturalus produktas ir salutinio poveikio kaip ir neturetu buti  g.gif  Lauksim dalinimosi ispudziais, poveikiu ir rezultatu  biggrin.gif

Jo, pati labai laukiu. Lapkričio 20 eisiu priduot kraują, manau tuoj pat ir sužinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Valdovė @ 2012 10 16, 22:38)
Su visokiom pertraukom 8 metai. Nes buvau ir apleidus, ir kategoriškai nutrenkus, vėl pradėjus.. Tokia besiginčinanti gėrėja, todėl labai džiaugiuos alternatyva blush2.gif
Papildyta:

Jo, pati labai laukiu. Lapkričio 20 eisiu priduot kraują, manau tuoj pat ir sužinosiu.

o tai dabar visai numetei ta tiroksina ? nebegersi jo?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 16, 22:38)
o tai dabar visai numetei ta tiroksina ? nebegersi jo?

Ne, dar geriu, nes gyd. stebės ne TTH (jis geras su 50mg tiroksino), bet antikūnių gamybą, kurie prie mūsų ligos gaminasi vos sėdus imuninei sistemai. O tada "ėda" mūsų brangiosios skydliaukės audinį, dėl ko ir pildom atsargas sintetiniu tiroksinu. Tai jei antikūnių gamybos procesas sulėtės vartojant, o vėliau išnyks, vadinasi išnaikinom priežastį, o ne pasėkmes.
Atsakyti
QUOTE(Valdovė @ 2012 10 16, 22:44)
Tai jei antikūnių gamybos procesas sulėtės vartojant, o vėliau išnyks, vadinasi išnaikinom priežastį, o ne pasėkmes.

bent mano endo sake, kad jis niekada neisnyks visam, nu gali pasiekt numust iki normos, bet po laiko vel uzkils
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 16, 23:31)
bent mano endo sake, kad jis niekada neisnyks visam, nu gali pasiekt numust iki normos, bet po laiko vel uzkils

O mano prieš tai buvusi gydytoja sakė, kad tiroksiną gersiu visą gyvenimą, nes gydymo išvis nėra. Tad renkuosi tikėti šita- viltis durnių motina blush2.gif
Atsakyti