Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(xiuke @ 2012 10 31, 17:57)
svikos...
dar pamenat mane? 4u.gif
talona turiu lapkr 20oj pas endokrinologa, greiciau ateitu ta diena...per ta laika turejau daug grazaus laiko save pastebeti, ir ka:-isvada, kad jauciuosi kaip klimaksine doh.gif greit pavargstu, kazkios karscio bangos uzeina, silpnumas ir galvos skausmas, apie svorio problema patylesiu...
laukiu vizito kuo greiciau, nes bukle sveikatos netenkina...negi tai susije su skydliauke? unsure.gif

as tokiais atvejais nulekiu privaciai pasidaryt tyrimus, tada aisku buna ka daryt ir kaip sau padet iki tol kol pateksiu pas gyd
Atsakyti
Pavargau vel,eilini karta, kovoti su svoriu-uzsisakiau sibutramino.Man jis padeda.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 10 31, 21:06)
Pavargau vel,eilini karta, kovoti su svoriu-uzsisakiau sibutramino.Man jis padeda.

Pasiskaiciau, salutiniai poveikiai labai nekokie , berods ir uzdraustas schmoll.gif Atsargiau, be svorio kur kas didesniu bedu atsirasti gali . Pardon, pamokslaut nesiruosiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 10 31, 20:26)
Pasiskaiciau, salutiniai poveikiai labai nekokie , berods ir uzdraustas  schmoll.gif  Atsargiau, be svorio kur kas didesniu bedu atsirasti gali . Pardon, pamokslaut nesiruosiau  4u.gif

Zinau,bet kadangi mano sirdies ritmas retas,tai tada ji plaka dazniau ir as jauciuosi normaliai,esu energingesne,nebuna taip salta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2012 10 31, 18:59)
as tokiais atvejais nulekiu privaciai pasidaryt tyrimus, tada aisku buna ka daryt ir kaip sau padet iki tol kol pateksiu pas gyd

smile.gif tyrimai padaryti senokai, privaciai,paklota nemenka sumele, dabar laukiu ir vizito privaciai nes neimanoma prieiti valdiskai...tyrimai blogi, su sia problema susidurus pirma karta kazka daryti be gyd zinios butu neprotinga...todel tenka laukti...
Papildyta:
QUOTE(lina46 @ 2012 10 31, 22:06)

kiek skaiciau, tai raso, kad kenkia ir pan...kyla ir man pagundu jo nusipirkti, bet vis dar susilaikysiu...maitinu leliu, plius gal ka gyd patars...( maziau esti biggrin.gif )
Atsakyti
labas rytukas, as jau pora savaiciu pastebiu savo spaudimo mazejima g.gif ar tik nebus tiroksino trukumas jau. xiuke koks tavo spaudimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 01 lapkričio 2012 - 06:55
Autoimuninį tiroiditą gali išprovokuoti virusinė infekcija. Tačiau polinkis sirgti šia liga yra paveldimas.

Rizikos veiksniai:
- Genetika,
- Lytis - moterys serga 4-10 kartų dažniau.
- Nėštumas - nėštumo metu būdinga imunosupresija, todėl po nėštumo suaktyvėjus imunitetui gali pasireikšti autoimuninio tiroidito požymiai. Motinos mikrochimerizmas (vaisiaus ląstelių buvimas motinos kraujyje) gali irgi pastūmėti į tiroidito atsiradimą.
- Jodas ir jodo turintys vaistai gali turėti įtakos tiroidito pasireiškimui.
- Egzogeniniai citokinai.
- Spinduliavimas. Žmonių gavusių radioaktyviojo jodo kraujyje padaugėja skydliaukės antikūnų.
- Amžius - didėjant amžiui, didėja susirgimų skaičius.
- Infekcija - virusinė ar bakterinė infekcija, sukeldama veitinį skydliaukės ar distancinį pažeidimą, gali skatinti ir autoimuninį atsaką.

Simptomai:
Nuovargis
Emocijų skurdumas
Vidurių užkietėjimas
Energijos stoka
Šalčio netoleravimas
Svorio augimas
Sausa oda
Plaukų slinkimas, plaukų netekimas
Sausi, šiurkštūs plaukai
Mieguistumas
Dėmesio sutrikimas
Kojų, čiurnų, pėdų tinimas
Raumenų spazmai
Neaiškūs skausmai
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 01, 17:42)

Simptomai:
Nuovargis
Emocijų skurdumas
Vidurių užkietėjimas
Energijos stoka
Šalčio netoleravimas
Svorio augimas
Sausa oda
Sausi, šiurkštūs plaukai
Mieguistumas
Dėmesio sutrikimas
Raumenų spazmai
Neaiškūs skausmai

daugiau nei puse siu pozymiu jauciu verysad.gif , spaudimas budavo geras, arba net zemesnis...dabar net nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 11 01, 15:42)

Simptomai:
Nuovargis
Emocijų skurdumas
Vidurių užkietėjimas
Energijos stoka
Šalčio netoleravimas
Svorio augimas
Sausa oda
Sausi, šiurkštūs plaukai
Mieguistumas
Dėmesio sutrikimas
Raumenų spazmai
Neaiškūs skausmai

aciu Lucero,kad priminei.Man 200%viskas atitinka ir dar daugiau problemu.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 11 01, 19:39)
aciu Lucero,kad priminei.Man 200%viskas atitinka ir dar daugiau problemu.

man paciai irgi visi tinka
su nuovargiu tai isvis tragedija
jau nei kava nei zalioji negelbeja
Atsakyti
As dabar prisiminiau Loretita.Kur jinai ,kad neberaso? Bijau blogiausio?
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 11 01, 19:43)
As dabar prisiminiau Loretita.Kur jinai ,kad neberaso? Bijau blogiausio?

man ir idomu
nes ji vienintele is sios temukes su kuria buvom susitikusios wub.gif
labai man padejo wub.gif
geras zmogus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 01 lapkričio 2012 - 18:49