Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

as ir tokios nuomones kad galima tik prislopinti tiroidita, bet kad isgydyti.. schmoll.gif
po kazkiek laiko jis vistiek atsinaujins.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Ziuriu diskutuojat apie imunitetui stiprinti skirta papilda Gesavit.
Nezinau kiek kainuoja Gesavit 5,bet as pirkau Gesavit 10 ir mokejau apie 350lt.
Doze buvo 2men.
Tokio kaip kazkokio pokycio kad jausciausi geriau ar sveikiau tai nesupratau,bet tiroksino tai tikrai reikejo sumazinti.
Papildyta:
Apsirikau,as geriau Gesavit50.
Pagooglinau,ogi ziuriu kazkokio tikrai pigesnio yra,tik neisigilinau kokia sudetis,ar tokia pati.
Papildyta:
Gesavit 50 pakuoteje buvo 120 tab. ir geriau 2 kart. dienoj.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 10 17, 19:00)
Sveikos mergaites 4u.gif
Ziuriu diskutuojat apie imunitetui stiprinti skirta papilda Gesavit.
Nezinau kiek kainuoja Gesavit 5,bet as pirkau Gesavit 10 ir mokejau apie 350lt.
Doze buvo 2men.
Tokio kaip kazkokio pokycio kad jausciausi geriau ar sveikiau tai nesupratau,bet tiroksino tai tikrai reikejo sumazinti.
Papildyta:
Apsirikau,as geriau Gesavit50.
Pagooglinau,ogi ziuriu kazkokio tikrai pigesnio yra,tik neisigilinau kokia sudetis,ar tokia pati.
Papildyta:
Gesavit 50 pakuoteje buvo 120 tab. ir geriau 2 kart. dienoj.

Man paskyrė Gesavit10, matyt pradeda nuo silpniausio (šiame veikliosios medžiagos mažiau nei 50). Sakė, kad pasveiksta žmonės, ką aš žinau.. Mėginu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdovė @ 2012 10 13, 19:32)
Sveiki, šiame tinklapyje registravaus prieš kokį 100 metų, paskui apleidau. Dabar sugalvojau atsiminti slaptažodį, nes tema aktualoka.
Tai va- sergu aš tuo autoimuniniu tiroiditu jau kokie 9-10 metų. Sužinojau pagimdžius pirmą dukrą ir priaugus svorio. Pati nukeliavau pas šeimos gydytoją ir pareiškiau, kad įtariu, jog skydliaukės funkcijos neteisingos. O ji mykė ir vitaminus rašė, kol galiausiai davė siuntimą pas endokrinologą (nervina tokios "visažinės").
Su liga seniai susigyvenau, tiksiau nė nejaučiu kad sirgčiau, tiksliau jaučiuosi sveika ir ketinu visai apie tai pamiršti. Vakar buvau klinikose tuo tikslu (pamiršimo) ir paprašiau paaiškinti kaip atsikratyti tiroksino vartojimo, kurio dozė paprastai yra 50mg, tačiau būna kad sąmoningai pamirštu vartoti, o pajutus jog negerai, vėl prisimenu kažkur padėtas tabletytes lotuliukas.gif
Ir ką jūs manot- gydytoja užuot pasukiojus galvą pasakė, kad alternatyva yra, padarė antikūnių tyrimus ir prirašė gerti imunomoduliatorių Gesavit10. O po mėnesio vėl tikrint antikūnius ir stebės toliau. Trumpai tariant- išgyti įmanoma, nors tai gali užtrukti iki 2 metų. Na bet kas tie du metai, ane? bigsmile.gif

Pas kokį gydytoją lankotės, gal galima būtų I AZ? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif up

pagaliau uzsireginau pas savo sena endo
nebuvau metus
ejau pas kitu
nezinau kaip dabar reiks pasiaiskint savo ejimus pas kitu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 25, 23:25)
4u.gif  up

pagaliau uzsireginau pas savo sena endo
nebuvau metus
ejau pas kitu
nezinau kaip dabar reiks pasiaiskint savo ejimus pas kitu biggrin.gif  biggrin.gif

O tai tu nesakyk tam savo gyd. kad ejai pas kitus. Juk is tikruju gal tu jauteisi puikiai ir niekur nesikreipei biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 10 27, 11:20)
O tai tu nesakyk tam savo gyd. kad ejai pas kitus. Juk is tikruju gal tu jauteisi puikiai ir niekur nesikreipei biggrin.gif  biggrin.gif

supras
nes man tie kiti doze pakeite, geriu simta
o juk pas sita geriau 75 smile.gif o dabar parsirandu po metu jau simta gerdama

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valdovė @ 2012 10 13, 19:32)
Sveiki, šiame tinklapyje registravaus prieš kokį 100 metų, paskui apleidau. Dabar sugalvojau atsiminti slaptažodį, nes tema aktualoka.
Tai va- sergu aš tuo autoimuniniu tiroiditu jau kokie 9-10 metų. Sužinojau pagimdžius pirmą dukrą ir priaugus svorio. Pati nukeliavau pas šeimos gydytoją ir pareiškiau, kad įtariu, jog skydliaukės funkcijos neteisingos. O ji mykė ir vitaminus rašė, kol galiausiai davė siuntimą pas endokrinologą (nervina tokios "visažinės").

jo tos seimos gydytojos, tai doh.gif
o kaip pavyko su svoriu? nes man ta pati problema, tik as jau po 3 nestuke.gif ...po pirmosios, dar sugebejau susiimti, bet dabar verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 27 spalio 2012 - 15:44
sveikos 4u.gif ,

autoi,umimi turiu jau kokius 10 metu. Is pradziu turejau hypertiroze, dabar jau pora metu hipo. Geriu po 125mg tyroxino. Vienu metu pabandziau sumazint doze ir vartot 100mg, tai tth is karto soktelejo. Man vat idomu ar tokios dideles dozes nesukelia kokiu komplikaciju organizmui g.gif
Ir dar vienas dalykas. Isskaiciau, kad paprastai automimunine liga lydi dar bent viena autoimunine liga, t.y. paprastai zmogus jei turi autoimunine liga, tai ne viena. Gal tik tos kelios atsiranda ne vienu metu. Tai tas labai suneramino.
O i teigini kad autoimunine liga isgydoma, kaip kad cia buvo mineta, tai galiu pasakyt, kad iki siol jos skaitosi klastingiausios ligos, kuriu atsiradimo priezastys nezinomos ir kurios nera isgydomos. Vienintelis dalykas kas gali but, tai ju prislopinimas, pristabdymas, kitaip sakant - latentine bukle
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2012 10 31, 16:36)
sveikos 4u.gif ,

autoi,umimi turiu jau kokius 10 metu. Is pradziu turejau hypertiroze, dabar jau pora metu hipo. Geriu po 125mg tyroxino. Vienu metu pabandziau sumazint doze ir vartot 100mg, tai tth is karto soktelejo. Man vat idomu ar tokios dideles dozes nesukelia kokiu komplikaciju organizmui g.gif

labukas 4u.gif
ziuriu turi tris vaikucius bigsmile.gif
kaip siaip jautiesi, ar skundies kazkuom pvz svorio augimu, sirdim?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 10 31, 17:24)
labukas 4u.gif
ziuriu turi tris vaikucius bigsmile.gif
kaip siaip jautiesi, ar skundies kazkuom pvz svorio augimu, sirdim?

sirdis streikavo prie hyper, tada bais didelis pulsas buvo. Dabar atvirksciai - pulsas retokas. O siaip tai kaip ir niekuom nesiskundziu g.gif svoris po gimdymo buvo kiek didesnis nei norejosi, bet lengvai jo atsikraciau...jauciuos irgi gerai, gal pastarosiomis dienomis kartais atrodo jegu ner, bet cia, matyt, siaip laikinas susivyravimas, o gal oras... g.gif Po gimdymo man TTH buvo soktelejes iki 90 doh.gif , bet net tada jauciausi normaliai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicci: 31 spalio 2012 - 16:58
svikos...
dar pamenat mane? 4u.gif
talona turiu lapkr 20oj pas endokrinologa, greiciau ateitu ta diena...per ta laika turejau daug grazaus laiko save pastebeti, ir ka:-isvada, kad jauciuosi kaip klimaksine doh.gif greit pavargstu, kazkios karscio bangos uzeina, silpnumas ir galvos skausmas, apie svorio problema patylesiu...
laukiu vizito kuo greiciau, nes bukle sveikatos netenkina...negi tai susije su skydliauke? unsure.gif
Atsakyti