Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Siurpuliukas @ 2012 11 09, 21:26)
Sakykite, kokie atsiliepimaai apie Essence lupu piestuka? Ar labai blogas produktas? Kodel nekartotinas? smile.gif

Neblogas, ne vieną esu sunaudojus. Tiesiog nesilaiko, labai greitai dingsta nuo lūpų. Šiandien pirkau antrą kartą Artdeco vandeniui atsparų, tikrai kitas reikalas su išsilaikymu mirksiukas.gif
Atsakyti
ismetu,user posted imagevisai neblogas kaip priedas prie zurnalo, bent jau labiau patiko uz sanelio inimitable, is sandelio trauksiu nauja revlon growluscious
Atsakyti
Dr.Hauschka seseliu palete - man alergizavo ,tai atidaviau draugei 4u.gif
user posted image

QUOTE(Mifi @ 2012 11 09, 12:19)
Pats geriausias. Toks pat į vietą  smile.gif

Sitas man irgi labai patiko thumbup.gif Negaliu sakyt, kad pats geriausias, bet vienas is geriausiu.
Atsakyti
Tom's of Maine 'silly strawberry' dantu pastos miniukas:
user posted image

Skin Organics 'vanilla acai' veido kremas - butent si atrodo pirmakart naudojau, o siaip sios firmos ne viena krema esu sunaudojus, labai man jie patinka. Na sis kremas irgi patiko ir tiko mano odai, tik pakuote su minusus - kremas skystokas, o kai stovi ant kamstelio, tai tik atsuki ir jau vos ne iskart pats bega, tai labai lengva padaugint ir aisku ne karta padauginau as jo.
user posted image

Sula 'in disguise' spalvos lupu blizgis - neseniai baigiau kitos spalvos sios firmos blizgi ir maniau, kad paskutinis, bet atradau dar si rankinej. Man labai patiko - skanus, ne per ikyrus skonis, blizgis gana lengvas, bet normaliai laikosi, nelipnus, graziai atrodo ir vienas, ir tepamas ant lupdazio.
user posted image
Atsakyti
Artemis of Switzerland veido šveitiklis, švelnus, bet man patiko, kada nors kartosiu
user posted image
Atsakyti
user posted image

Labai fainas. Dabar bandysiu Elizabeth Arden, bet po jo tikriausiai grįšiu prie šio Payot smile.gif

Atsakyti
Aubrey Organics 'lumessence' paakiu kremas - nepatiko, nors nedare kazko blogo, bet nebuvo to jausmo, kad malonu naudot, visai netrauke jo naudot....Tai daugiau stovejo nei naudojamas buvo, o siandien likuti sunaudojau kaip dekolte ir kuno krema....
user posted image

Weleda rozmarinu sampunas - naudojo pagrinde vyras, nes man vele plaukus jis. Ir truko purumo isplovus.... Nors jei maisant su kitu sampunu ar po jo kitu preplaunant, tai tiko ir patiko. Kazkokio ypatingesnio poveikio plaukams nepajauciau, bet cia del to, kad ne nuolat naudojau. Didziausias minusas man aliumine pakuote - slapiom rankom sunku isspaust, ypac kai nedaug lieka ir tenka ir is sonu visaip spustelt, tai tas metalas visai nemaloniai lankstosi....
user posted image
Atsakyti
user posted image
Veidui nenaudojau , ploviau tik šepetėlius savo , tai visai neblogai atliko funkciją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 11 lapkričio 2012 - 22:35
Avon planet spa plaukų kaukė, plaukams padrėkinimas jautėsi, o bet tačiau kvapas mane užmušantis buvo, tai bent jau kol kas tikrai nekartosiu, o ir konsultantės panosėj neturiu biggrin.gif irnesakyk.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2012 11 11, 23:35)

Veidui nenaudojau , ploviau tik šepetėlius savo , tai visai neblogai atliko funkciją  ax.gif

Puiki mintis thumbup.gif niekada apie tai nepagalvojau...
Atsakyti
Aviva paakių kremas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 12 lapkričio 2012 - 08:39
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 11 12, 08:38)
Aviva paakių kremas

ir kaip ? 4u.gif
Atsakyti