Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Champagne Diamond @ 2012 11 12, 09:54)
ir kaip ?  4u.gif

Man patiko, nes gerai padrėkindavo, raukšlių beveik neturiu, bet naudojant šį kremą gal šiek tiek sumažėjo esamos. Sunkokai pasiskirstydavo, bet nepadauginus viskas gerai įsigerdavo. Labiau tinkamas vasarai, nes žiemai norėtųsi daugiau drėkinimo 4u.gif
Atsakyti
Vienas geriausių kremukų,bus pakartotas tikrai thumbup.gif
user posted image

Nulūžo ir teko išmest,bet taip tai nieko gero iš jo nebuvo,mažai drėkino
user posted image
Damušiau ir kartoju
user posted image
Atsakyti
"Damušiau" DIOR tušą... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
Absoliuciai fantastiskas, plaukai svelnus, tiesuteliai, zvilga. Vienas geriausiu, kada bandytu, o uz tokia kaina be konkurentu geriausias. I jo vieta toks pats smile.gif
Atsakyti
[quote=shopingas,2012 11 11, 19:53]
Aubrey Organics 'lumessence' paakiu kremas - nepatiko, nors nedare kazko blogo, bet nebuvo to jausmo, kad malonu naudot, visai netrauke jo naudot....Tai daugiau stovejo nei naudojamas buvo, o siandien likuti sunaudojau kaip dekolte ir kuno krema....
user posted image

Turejau kazkada meginuka, tai nepadare ispudzio- neuzteko drekinimo mano sausiems paakiams blush2.gif blush2.gif
Papildyta:

Išmečiau Essence laką, visiškas nesusipratimas, nežinau kokiu profu reikia būt, kad normaliai ir gražiai su juo nusilakuot nagus doh.gif
user posted image

Ir dar vieną China Glaze laką išmečiau, nes nepatiko spalva ir gulėjo nenaudojamas kol ėmė senti, tad atsikračiau rolleyes.gif
[/quote]

Jau kiek turiu Essence laku turejus, kazkokia nesamone doh.gif doh.gif Dengiasi dryziais doh.gif doh.gif Neimciau nei uz dyka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
Uzbaigiau sia Physicians Formula trilape organine presuota pudra. Nekartosiu, nes nemanau, kad dar darysiu uzsakymu is iherb- man ir kelioms pazistamos siuntiniai papuole i muitine. Pati pudra buvo visai nieko, tiko makiazo atsviezinimui. Maskuoja nedaug. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 12 lapkričio 2012 - 20:44
La roche effaclar K kremas.

user posted image

ilgai gulėjo gulėjo, kol po biški biški sutepiau ant išsikalančių spuogų. Buvo laikas, kai naudojau sąžiningai, tada padėdavo lyg, spuogai greičiau atsinaujindavo, odą sausina. Man jis labiau patiko kaip taškinė priemonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2012 11 12, 09:11)
Puiki mintis  thumbup.gif  niekada apie tai nepagalvojau...

Bent man sepetelius geriau sampunas isplauna nei veido prausiklis.... Nors ir siaip patikusi prausikli naudoju pagal paskirti, t.y. veidui, o kad patiktu man svarbu, kad makiaza svariai nupraustu. Tie, kurie nenuprausia, buna kitur sunaudojami, bet tik ne sepeteliu plovime, nes jei nuo veido nenuprausia, tai is sepetelio tuo labiau... Tik maskuoklio sepeteli plaunu muilu.
Atsakyti
Lirene kūno šveitiklis, nepatiko, nes labai sausino odą, daugiau nekartosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2012 11 12, 18:55)
Jau kiek turiu Essence laku turejus, kazkokia nesamone doh.gif  doh.gif Dengiasi dryziais doh.gif  doh.gif Neimciau nei uz dyka schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

O aš maniau, kas aš višta, lakuotis nemoku blush2.gif
Atsakyti
Veido kauke
user posted image

Kaip kveeeepia bigsmile.gif Taip ir norisi suvalgyt biggrin.gif Pati kauke nebloga,bet nesuzavejo taip,kad pirkciau vel.

Savaiminio idegio kremas
user posted image

Galima buvo reguliuoti pagal atspalvi,tai reikejo nustatyti ant pacio tamsiausio,kad matytusi poveikis.O poveikis man patiko,labai grazi spalva,ne oranzine,pasiskirsto labai lengvai ir nusiplauna tolygiai,tikrai buvau patenkinta juo,beeeeeeeet jau kvapas sio kremo doh.gif Net nemoku nupasakoti,man atsiduodavo kazkokiu pasenusiu saldziai kvepianciu kremu ph34r.gif Nezinau ar kartosiu,nes puse buteliuko kremo gaunasi nereikalinga,o ir to kvapo kentet vel nesinori,nusipirkau kita Piz Buin savaimini,kvapas normalus,bet dar neisbandziau.
Atsakyti
super kaukė, būtinai kartosiu vėl bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti