Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Aguonytė @ 2012 11 14, 13:34)
super kaukė, būtinai kartosiu vėl  bigsmile.gif
user posted image

Nusipirkau ir as sia maximoj Grozio mugej pamacius, reikes bandyt vakare..gaila, kad Geomar sveitikliu jau neradau, gera kaina buvo...
Atsakyti
Pabaigtuvės:
Dr. Hauschka valomasis kremas ir Lavera kūno losijonas su kokosais ir vanile. Abiejų jau nusipirkau naujas pakuotes kartoti, nes abu wub.gif bigsmile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Pabaigiau. Naudojau pirmą kartą, įspūdis liko neblogas - nuvalo makiažą, nesausina odos. Reikės kartoti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Alaffia Cocoa Butter Intensive Body Lotion Vanilla Mocha.
user posted image Neblogas, gerai drekindavo, tik man kvapas nepatiko, kakavos, bet be saldumo, tos vaniles nepajutau. Nekartosiu, nes kruvos kuno kremu, kuriuos noriu isbandyti.
Green People stangrinantis ir drekinantis serumas.
user posted image Nepatiko, bet sunaudojau. Efekto jokio nepastebejau. I jo vieta Orjene Organics CoQ10 OliveVitale serumas.
Sunshine Spa Organics cukrinis kuno sveitiklis vaniles/apelsinu kvapo.
user posted image Man visai patiko. Palikdavo kojas padrekintas aliejais (kojom as ji naudodavau ax.gif ), skaniai saldziai kvepedavo. Nekartosiu, nes velgi dar daug norimu isbandyti, be to, iherbe, is kur pirkau, ju nebera.
Atsakyti
user posted image
nekartotinas, tik kvapas malonus
Atsakyti
Frieda Full Repair balzamas, patiko, kartotinas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2012 11 14, 21:43)
Pabaigiau. Naudojau pirmą kartą, įspūdis liko neblogas - nuvalo makiažą, nesausina odos. Reikės kartoti  smile.gif

akis taip pat valėte ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2012 11 15, 21:09)
Frieda Full Repair balzamas, patiko, kartotinas

user posted image

o kokiems plaukams si linija skirta?
Atsakyti
user posted image
3in 1 visai patiko kazkada kartosiu bet veliau turiu jau rasa linija nusipirkusi.
Atsakyti
user posted image

Visai smagus, greit susigeria, nereikia brūžint ilgai. smile.gif Kvapas gal kiek saldokas, bet nėra erzinantis. Kartotinas produktas smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 11 16, 15:28)

Kaip jus sis patiko ar ne?
As toki subaigiau neseniai medaus kvapo ,bet man labai prastai drekino g.gif
O tikejaus kazko geriau uz tokia kaina. unsure.gif
Atsakyti