Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(delamorte @ 2012 11 21, 08:34)
Paula's Choice 2% BHA Liquid ir Madara tonikas.

user posted imageuser posted image

kaip patiko madara tonikas 4u.gif
Atsakyti
n-tasis , į jo vietą toks pat biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Cutrin repairism serumą. Visai geras, bet turbūt nekatosiu.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Butu labai geras,nes veida laaaabai svelnu palieka ir kvepia skaniai,bet man per siurkstus grudeliai,nemalonu savo veiduka taip bruzinti unsure.gif
Atsakyti
nepatiko, tad kartojama nebus unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Lirene pėdų kremas - kaip toks pigutis , labai superinis pėdom patiko , kiek padrėkintos liko , tačiau iš esmės kremas per lengvas , ateityje abejoju ar kartosiu , nebent nemokamai gausiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 22 lapkričio 2012 - 16:18
Išmečiau beveik pilną šį rankų kremą....
Turbūt paseno, nes gan ilgai buvo nenaudojamas, o kai prisiminiau, tai jis jau turėjo kažkokį neskanų kvapą, smirdėjo, į odą sunkiai susigerdavo, palikdavo riebalą...
O pradžioj buvo labai smagus kremukas...
user posted image
Atsakyti
Baigesi Evian vandenukas, 50ml - namuose ir rankinej dar daug turiu, praejau naudot ne tik siaip purskiant ant veiduko, bet ir kaip tonika ant vatytes purksdama arba truputi toniko ir vandenuko.
user posted image

CVS vatos ovaleliai - ntaji karta subaigiu ir vel jie pas mane:
user posted image

NutraNail nagu stipriklis - ismetu kazkur 1/3 likuti, nes nesamoningas. Naudot po laku neiseina, o ir viena naudojant baisus - del stiprinimo nepasakysiu, bet uzlakuoji, kokius indus suplauni ar siaip issimaudai ar dar kazka nuveiki, kad siltas vanduo ant nagu teka ir nuo tos silumos atsoka krastai, tai paimi ir kuo graziausiai stipriklio plevele nulupi nuo nago doh.gif Galvojau sunaudosiu kaip nors, bet truko kantrybe siandien - nebenoriu apsiliaupusiais vaiksciot ir prilakuot n sluoksniu.....
user posted image

Mad Gab's 'lavender vanilla' ranku ir kuno sviestas - turejau megini-miniuka, kvapas man neitin patiko, o ir siaip gana riebokas (na gryni sviestai ir aliejai jame), bet visai nieko buvo riebiai uztept ant ranku ir uzdet spec. pirstines, tai toks ranku spa gaudavosi....
user posted image

Jurlique 'herbal recovery gel' meginelis - drekino visai neblogai sakyciau, bet man lyg lipnuma palikdavo ant odos.... Dingdavo jis po kurio laiko, bet tik pasitepus man nebuvo smagu.
user posted image

ZionHealth 'shine intense' sampuno ir 'moisture intense' kondicionieriaus miniukai - visai patiko man sie produktai. Gerai isplaudavo plaukus, kondicionierius padrekindavo, tik i gala pradejo sunkiaus issispaust jis, tai skiedziau su vandeniu. O siaip man visai gera ispudi abu paliko - pilnu pakuociu nepirksiu, nes yra ir norimu isbandyt kitu firmu, ir siaip keleta superiniu sampunu/kondicionieriu atradus esu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Madre Labs ranku kremas - nepatiko schmoll.gif Gana skystas, neblogai susigeria, bet nejauciu ilgalaikio padrekinimo, daugiau tik tam kartui.... Stovejo jis ilgai nenaudojamas kol prisiverciau pabaigt, tai daugiausiai suejo ranku kaukems....
user posted image

Ismetu Alba lupu apsauga nuo saules - drekino gerai, nepalikdavo baltos pleveles ant lupu, bet skonis man nepatiko (negaliu sakyt, kad neskanus, bet ir nera labai skanus, kazkuo erzino mane).
user posted image
Atsakyti
Shopingai,gal esate vartojusi ir kitus Nutra Nail stripriklius ir būtų rekomenduotinų?
Atsakyti
Zelionaja Apteka šveitiklis kojoms su abrikosu kauliukais. Neoatiko, nes labai silpnas poveikis. Nekartotinas, man Oriflame nepalyginamai geresnis.

user posted image
Atsakyti
_sala_ , gal galite pasakyti kuris?
Atsakyti