Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Dalis sunaudota, dalis atiduota. Apart nuostabaus kvapo, nieko gero jose neradau. Turbut netiko mano plaukams.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Bambolina~: 16 spalio 2012 - 08:28
pabaigiau user posted image sampuna ir balzama.jeigu butu galimybe sampuna rasti lt tikrai pirkciau nes buvo nuostabus.skalsus.gerai putojo,drekino plauku galus.
Atsakyti
user posted image
patiko, pirkciau dar, bet noresiu kazka naujo isbandyti..
user posted image ntas jau, pirksiu toki pati
user posted image nelabai patiko, ir skonis siaip sau...
user posted image i jos vieta tokia pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 16 spalio 2012 - 12:18
Iwostin kreminis šveitiklis riebiai-jautriai odai. Gana švelnus, nepažeidžiantis odos, neišsausinantis, todėl buvo visai malonus naudoti, minusas, nes mažas kiekis (50 ml), o ir kartais stipresnio poveikio norisi (nors mano oda nėra riebi, labiau normali-mišri).

user posted image

Cutrin šampūnas raudoniems plaukams. Naudodavau pakaitomis su kitu šampūnu, visai neblogas, švelnino plauką, neblogai plaudavo, tik to spalvos suteikiančio/paryškinančio poveikio visai nepastebėjau, o pvz. netyčia užtiškus ant šviesaus chalato, jį nepataisomai nudažė...

user posted image
Atsakyti
Pasibaigė geriausi dušo žele ir šampūnas. Pirksiu vėl, nes nieko geresnio nesu turėjusi. Tbs dušo želė sausino odą, turiu dabar weleda, nepatinka visiškai, oda lieka sausa ir vietomis parausta, kvapas bjaurus... tikriausiai man netinka ekologiška kosmetika...

user posted image

user posted image

head and shoulders
http://www.makeupall...sp?ItemID=21135
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 16 spalio 2012 - 13:39
90 ml kibiriuka ispurskiau per kelis metus ir vel tokius nusipirkau rolleyes.gif
user posted image

Labai patiko si pasta,sandeliuke dar viena yra,bet pakeitimui nusipirkau Dr.Organic granatine tai dar labiau patiko biggrin.gif
user posted image

Naudojau sia kauke nakciai,ryte veidas svelnus buvo,bet kitokio poveiko nepastebejau ir nepatiko,kad grauzdavo veida uztepus,nekartosiu.
user posted image

QUOTE(Vitulka @ 2012 10 09, 10:17)
Photogenic Lumessence 01 Beige Albatre. Turbūt trečias buteliukas, kurį baigiau, dar turiu vieną, bet kito atspalvio.
Maskuoja vidutiniškai, gražiai švyti oda, sausai - normaliai odai.

user posted image

Sudomino,reikia susiveikti meginuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 16, 14:32)
turiu dabar weleda, nepatinka visiškai, oda lieka sausa ir vietomis parausta, kvapas bjaurus... tikriausiai man netinka ekologiška kosmetika...

lotuliukas.gif Tai ne ekologiski produktai netinka, o kazkas sudetyje jusu odai netinka, alergizuoja, erzina....
Papildyta:
QUOTE(Pukšt @ 2012 10 16, 01:48)
ir L'Oreal gelini eye liner'i kartu su visu sepeteliu

siaip geras, lengva graziai ir lygiai nusipiest pravedima, bet kuri laika nenaudojau ir sudziuvo man jis g.gif tai i jo vieta eina 17 Tattoo Me ir 17 High Drama liquid liner smile.gif

Jei neklystu, tai rekomenduoja tokius pravedimus laikyt apvertus ant dangtelio, kad neisdziutu...
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2012 10 16, 13:02)
user posted image
patiko, pirkciau dar, bet noresiu kazka naujo isbandyti..

Sis labai sudomino, naudojot visam veidukui? Suteikia svytejimo? Nekimso poru? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2012 10 16, 16:05)

Labai patiko si pasta,sandeliuke dar viena yra,bet pakeitimui nusipirkau Dr.Organic granatine tai dar labiau patiko  biggrin.gif
user posted image

ar balina? smile.gif
Atsakyti
[quote=shopingas,2012 10 16, 16:07]
lotuliukas.gif Tai ne ekologiski produktai netinka, o kazkas sudetyje jusu odai netinka, alergizuoja, erzina....
Papildyta:

kiek bandžiau ekologiškų daugumą alergiją sukėlė, korres ir dar įvairių firmų šampūnai ir kremai
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 16, 21:46)
kiek bandžiau ekologiškų daugumą alergiją sukėlė, korres ir dar įvairių firmų šampūnai ir kremai

Tai i sudeti reiketu ziuret - gal kazkas alergizuojancio visuose juose yra. Manau neatradot savo ir tiek smile.gif Bet aisku renkates kas labiau patinka ir tinka. Nes man nuo VS kuno sviesto kojas niezi iki negalejimo, jei vakare pasitepdavau, tai nakti pabusdavau besikasydama, bet tai nereiskia, kad netinka neekologisko priemones man, butent si netiko ir itariu parfumus, nes kitokios priemones su tom paciom biednom sudetim susinaudodavo normaliai.

P.S. Korres nera ekologiska, net naturali nera labai, bet link to tik. O siaip man Korres dekoratyvine tiko/patiko, na o kuno/veido priemones bei makiazo serveteles nelabai....
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 16, 21:46)

Korres iki natūralumo šimtą metų plaukti 4u.gif
Atsakyti