pabaigiau
sampuna ir balzama.jeigu butu galimybe sampuna rasti lt tikrai pirkciau nes buvo nuostabus.skalsus.gerai putojo,drekino plauku galus.

patiko, pirkciau dar, bet noresiu kazka naujo isbandyti..

Iwostin kreminis šveitiklis riebiai-jautriai odai. Gana švelnus, nepažeidžiantis odos, neišsausinantis, todėl buvo visai malonus naudoti, minusas, nes mažas kiekis (50 ml), o ir kartais stipresnio poveikio norisi (nors mano oda nėra riebi, labiau normali-mišri).

Cutrin šampūnas raudoniems plaukams. Naudodavau pakaitomis su kitu šampūnu, visai neblogas, švelnino plauką, neblogai plaudavo, tik to spalvos suteikiančio/paryškinančio poveikio visai nepastebėjau, o pvz. netyčia užtiškus ant šviesaus chalato, jį nepataisomai nudažė...

Cutrin šampūnas raudoniems plaukams. Naudodavau pakaitomis su kitu šampūnu, visai neblogas, švelnino plauką, neblogai plaudavo, tik to spalvos suteikiančio/paryškinančio poveikio visai nepastebėjau, o pvz. netyčia užtiškus ant šviesaus chalato, jį nepataisomai nudažė...

Pasibaigė geriausi dušo žele ir šampūnas. Pirksiu vėl, nes nieko geresnio nesu turėjusi. Tbs dušo želė sausino odą, turiu dabar weleda, nepatinka visiškai, oda lieka sausa ir vietomis parausta, kvapas bjaurus... tikriausiai man netinka ekologiška kosmetika...

head and shoulders
http://www.makeupall...sp?ItemID=21135

head and shoulders
http://www.makeupall...sp?ItemID=21135
90 ml kibiriuka ispurskiau per kelis metus ir vel tokius nusipirkau

Labai patiko si pasta,sandeliuke dar viena yra,bet pakeitimui nusipirkau Dr.Organic granatine tai dar labiau patiko

Naudojau sia kauke nakciai,ryte veidas svelnus buvo,bet kitokio poveiko nepastebejau ir nepatiko,kad grauzdavo veida uztepus,nekartosiu.

Sudomino,reikia susiveikti meginuka

Labai patiko si pasta,sandeliuke dar viena yra,bet pakeitimui nusipirkau Dr.Organic granatine tai dar labiau patiko

Naudojau sia kauke nakciai,ryte veidas svelnus buvo,bet kitokio poveiko nepastebejau ir nepatiko,kad grauzdavo veida uztepus,nekartosiu.

QUOTE(Vitulka @ 2012 10 09, 10:17)
Photogenic Lumessence 01 Beige Albatre. Turbūt trečias buteliukas, kurį baigiau, dar turiu vieną, bet kito atspalvio.
Maskuoja vidutiniškai, gražiai švyti oda, sausai - normaliai odai.

Maskuoja vidutiniškai, gražiai švyti oda, sausai - normaliai odai.
Sudomino,reikia susiveikti meginuka

QUOTE(style18 @ 2012 10 16, 14:32)
turiu dabar weleda, nepatinka visiškai, oda lieka sausa ir vietomis parausta, kvapas bjaurus... tikriausiai man netinka ekologiška kosmetika...

Papildyta:
QUOTE(Pukšt @ 2012 10 16, 01:48)
ir L'Oreal gelini eye liner'i kartu su visu sepeteliu
siaip geras, lengva graziai ir lygiai nusipiest pravedima, bet kuri laika nenaudojau ir sudziuvo man jis
tai i jo vieta eina 17 Tattoo Me ir 17 High Drama liquid liner 
siaip geras, lengva graziai ir lygiai nusipiest pravedima, bet kuri laika nenaudojau ir sudziuvo man jis

Jei neklystu, tai rekomenduoja tokius pravedimus laikyt apvertus ant dangtelio, kad neisdziutu...
QUOTE(RainyDay @ 2012 10 16, 13:02)
Sis labai sudomino, naudojot visam veidukui? Suteikia svytejimo? Nekimso poru?

QUOTE(white kitty @ 2012 10 16, 16:05)

ar balina?

[quote=shopingas,2012 10 16, 16:07]
Tai ne ekologiski produktai netinka, o kazkas sudetyje jusu odai netinka, alergizuoja, erzina....
Papildyta:
kiek bandžiau ekologiškų daugumą alergiją sukėlė, korres ir dar įvairių firmų šampūnai ir kremai

Papildyta:
kiek bandžiau ekologiškų daugumą alergiją sukėlė, korres ir dar įvairių firmų šampūnai ir kremai
QUOTE(style18 @ 2012 10 16, 21:46)
Tai i sudeti reiketu ziuret - gal kazkas alergizuojancio visuose juose yra. Manau neatradot savo ir tiek

P.S. Korres nera ekologiska, net naturali nera labai, bet link to tik. O siaip man Korres dekoratyvine tiko/patiko, na o kuno/veido priemones bei makiazo serveteles nelabai....
QUOTE(style18 @ 2012 10 16, 21:46)
Korres iki natūralumo šimtą metų plaukti