Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Baigta
Biodermos vanduo. Tikejaus, kad tusa lengviau nuvalys. Ir siaip, gana greit susinaudojo, o gi ne pigus, tad ji pakeis Lirene micelinis...
user posted image

Lancome Doll Eyes. I pabaiga visai nieko, bet nekartosiu. Kol ismokau su juo dazyt doh.gif Istikima lieku Hypnosei
user posted image

Sea Line tonikas. Neblogas.
user posted image

Alva kremas probleminei odai. Patinka man sitie, kada nors susipirksiu visa serija. Matyti rezultatas thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
o man Lirene micelinis visiskas niekalas palyginti su siuo Bioderma. tuso Lirene man nenuvalydavo gerai, reikedavo akis bruzint. o Bioderma puikiausiai ir lengviausiai nuvalo akiu makiaza, gaila tik kad gan greitai baigiasi bet as jo negailiu naudodama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 10 20, 17:06)
Alva kremas probleminei odai. Patinka man sitie, kada nors susipirksiu visa serija. Matyti rezultatas  thumbup.gif

gal galit truputi placiau? 4u.gif
Atsakyti
Weleda migdolu aliejuko maza pakuote - naudojau tept veida pries krema/valyt kartu su toniku:
user posted image

AfterGlow Cosmetics 'smitten' spalvos mineraliniai skaistalai - turejau nusipylus i indeli, bet pilu laukt..... Visai ne mano spalva, man per ryski, per rausva, bet siaip pliusas jiems uz puikia pigmentacija, gera laikyma 4u.gif
user posted image

Oral-B 'ultrafloss' dantu siulas - nepatiko ir net labai, nes kur vaskuota dalis, tai jos mazai, o paskui tesiasi begale paprasto siulo, t.y. kur reiketu uz tos dalies laikyt. doh.gif Zodziu, tarp vaskuotu daleliu begale ilgio tarpas, tai ekonomiskai neapsimokantis pirkinys pasirode....
user posted image

taip pat baigesi savos gamybos palmiu cukraus-kokosu aliejaus lupu sveitiklis - man labai patiko, o ir pasidariau konsistencija pagal save. Kolkas naudoju pirktini, bet ateityje vel pati darysiuosiu, nes man rodos visai neapsimoka pirkt tokio dalyko (plius namini nusilaizai be problemu)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 20, 17:13)
gal galit truputi placiau?  4u.gif

turejus pienelis, prausikli su moliu ir sita krema. Ai dar ir sveitikli - kauke. Visi labai patiko. Naudojant akivaizdziai svaresne oda, maziau spuogeliu, paraudimu.
Kalbant apie si krema - poru nekimso, spuogeliu nebeliko, jei kas ir iskildavo per nakti paraudimas jau apmazedavo ir juos kazkaip nematomai sutvarkydavo ax.gif
Placiau va cia galima
http://www.ecoland.l...?id_category=15
Atsakyti
Peel off mask

Labai nepatiko ir niekam nerekomenduoju. Turėtų drėkinti, bet kaip drėkins, kad net užsitepus jaučiau stiprų alkoholio kvapą schmoll.gif
Atsakyti
Dušo žele , patiko švelni nesausino odos smile.gif

user posted image

Aliejukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Greta.Maz @ 2012 10 21, 21:52)

Aliejukas

Kaip Jums aliejukas ? 4u.gif
Atsakyti
Sutepiau vienam kartui,nors tikrai uztektu dviems ax.gif
user posted image

Kadangi nulupama kauke bandziau pirma karta,tai nepatiko kaip trauke veida bedziunant ir nuemus truputi pasausino,bet padeti greitai istaise ant virsaus uzteptas ersketroziu aliejukas,oda tapo svelni ir minksta.Nebloga si kauke,gerai pravale nosi.Beje,labai skaniai kvepia,tikrais granatais bigsmile.gif
Atsakyti
Mill Creek 'wild oats' sveitiklis - tirstas, kiek klampus ir astrokas, tai man veidui nelabai patiko, nes nupraust sunkoka, o ir naudojosi be glao ilgai. Tai galiausiai subaigiau kunui - labai liuks buvo 4u.gif
user posted image

Biggs & Featherbelle 'muscle soak' vonios druskos (miniukas) - sunaudojo vyras, bet pasirode kokybiskos, kvapas stiprus tiek pakuoteje, tiek i vonia supylus
user posted image

Mango ir abrikosu sviestai is Akoma - pirkti kai buvau susidomejus priemoniu gamyba pati, bet nors ir nemazai investavau ir priemoniu nusipirkau, bet realiai pamaciau, kad norint kazka ivairiau pasigamint, tai ir priemoniu dar daug daugiau reikia. Taip ir liko stovet sie sviestukai kol vakar sulydziau juos i viena, pridejau kvapu ir padariau namini kuno sviesta.
user posted image

Bananu ir avieciu vaisiu milteliai is Aroma-Zone - velgi pirkau silpnumo momentu biggrin.gif Galvojau naudot grynus kaip kaukes veidui ar maisyt su kazkuo ar maisyt i kauke ir pan. Realiai kelis kartus taip ir panaudojau, bet bestovedami tie milteliai sukietejo i viena guza (laikiau kambaryje, dezuteje, indeliai uzsukti, dregmes tikrai nepatenka) - teko kiek imanoma sumaisius su vandeniu istirpint ir maisiau su sveitiklio likuciu ir prausiau kuna ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Baigesi Inika mineraline pudra - turejau spalva '04 nurture', spalva tiko, ant veido graziai atrode, nors dabar jau pasidarius i tamsuma man, gal visai ir noretusi tonu sviesesnes.... Bet vasara buvo puiki! Kas del pacios pudros, tai dengesi smagiai, turejo pakuotej blizguciu (bet kaip suprantu ne visos spalvos ju turi), kuriu pradzioj issigandau, bet ant veido ju nesimato, odyte labai gaivia, sviezia palieka. Maskavimo man pilnai uzteko, bet sakyciau vidutinis jis, link didesnio maskavimo gal....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 10 22, 18:42)
Baigesi Inika mineraline pudra.

Sita bus mano sekanti mineraline pudra,bet kol sunaudosiu savo Estee Lauder mineraline tai 100 metu praeis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti