Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Pasidariau namuose kampeli krepseliui i kuri metu sunaudotus produktus - kazkaip paciai smagu, kad jame visko daugeja ir siokia tokia kontrole atsirado kiek ko sunaudojau, ka traukt is sandeliuko, ko dar nereikia ir tt.... 4u.gif

Cutex nagu lako valymo servetele - pirmus 5 nagus valiau ir aikciojau kaip lengvai, greitai valo, kad servetele ne per sausa ir ne per slapia ir tt. Bet paskui nors ir buvo dar svarios vietos, bet turbut pats valiklis pagaravo ir paskutinius 3 nagus valiau sunkokai, uzbaigiau kitu valikliu. Nors siaip visai patiko sitas daiktas.
user posted image

CVS vatos ovaleliai - n kartu kartoti ir nezadu i nieka keist.
user posted image

Giovanni skutimosi kremo miniukas - smagus, gana lengvas, bet priekaistu neturiu. Vonioje kito kvapo didele pakuote.
user posted image

Deep Steep pedu kremas - skystokas, bet naudojosi ziauriai ilgai, nemeluosiu ,kad net nusibodo naudot ax.gif Galiausiai pasistaciau prie lovos ir vakarais pati pasitepdavau plius vyrui isiulydavau. Pradzioj nelabai patiko, del skystumo ir siaip rodesi, kad mazokai drekina ******, bet siltuoju metu smagus buvo naudot, nes metos labai gaivino thumbup.gif Na o pastaruoju metu kai pradejau lovoj guledama teptis, tai kazkaip kitaip i ji pazvelgiau, labai labai patiko. thumbup.gif
user posted image

Shea Terra 'night nourishment' veido serumas (alieju misinys) - nepatiko ir jauciu odai nelabai tiko.... Siaip megstu vakarais veida tik aliejum patept arba aliejum+kremu, bet si sunaudojau ne visai kaip planuota.... Be to, nepatiko kvapas - jauciu Egyptian black seed aliejus ji sugadina, nes turejau megineli sio gryno aliejaus, tai tokiu tepalu man jis trenke doh.gif Pradzioj bandziau iprastai, t.y. vietoj kremo arba su kremu naudot, bet nelabai sekesi draugaut, odai lyg ir nepatiko, o mane kvapas erzino. Tada naudojau makiazo prausimui, bet jis toks tirstokas, velgi neitin patiko, nes jei patekdavo i akis, tai aptraukdavo 'ruku' jas.... Veliau naudojau veido valymui, bet jau po prausimo - ant vatytes uzpilu toniko ir dar sio aliejuko biskiuka uzlasinu, kad geriau pravalytu + siek tiek liktu ant odos. Visai nieko buvo, bet vistiek nepatikimas liko. Na tai galiausiai sunaudojau supildama i kuno sveitiklio likuti ax.gif
user posted image

Burt's Bees 'repair' serumas (alieju misinys) - sis nebuvo blogas, bet tiesiog netrauke naudot. Naudojau veido prausimui/valymui, o galiausiai likuti supyliau i kuno sveitikli.
user posted image

UMA kuno spalvos akiu piestukas - kietokas, bet visai nieko. Metu lauk, nes greitu metu pirksiu naturalios sudeties kuno spalvos piestuka, tai sis nereikalingas.
user posted image

Physician's Formula 'baked oatmeal' seseliai - naudojau pirmas dvi spalvas pagrinde, tamsia ruda retai arba maisydavau ja su vidurine spalvyte, kad isgauciau norima spalva. Siaip labai patenkinta jais, laikosi gerai, dengiasi graziai ir gerai, priekaistu jokiu neturiu. Nors PF seseliai ir neidealus sudetimi, yra kur prisikabint (cia sakau del to, kad stengiuosiu ir dekoratyvine pakeist i naturalias priemones), bet mano super jautrioms akims tiko. Kolkas nekartosiu, nes PF dar 3 kitokias paletes turiu, tai uzteks ilgam seseliu 4u.gif
user posted image

Guerlain 'rouge g' lupdazis, spalva '21 gala' (realiai man tamsesne atrodo nei foto) - kazkada (pries pora metu gal) prisireike man raudono lupdazio. Issirinkau is visu bandytu si kaip tobula tamsu raudona, bet realiai pasidaziau kelis kartus tik.... Visgi raudona ne ta spalva, kuria daznai naudoju ir siaip jauciuosiu geriau su kitom spalvom.... Na tai si vis ruosiausi kam atiduot/ismest ar kitaip atsikratyt, bet vis pasibandydavau, patikdavo, atgal pasidedavau. Bet paziurejau, kad atluzo lupdazis nuo pagrindo, tai dabar lengva ranka metu lauk.... ax.gif Nors kaip lupdazis puikus - tepasi smagiai, gerai laiko, nesausina (nors man ilgainiui pasausina).
user posted image

NYX 'opium' spalvos lupdazis - si gavau dovanu, spalva atrode tokia 'einama' raudona, daziausi ir diena, ir vakare, bet.. velgi ta 'raudona' kaip ne mano spalva.... O kadangi noriu prasivalyt lupy priemones, tai ir atsikratau nenaudojamom.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 10 16, 17:16)
Sis labai sudomino, naudojot visam veidukui? Suteikia svytejimo? Nekimso poru?  4u.gif

ne jis ne svytejimui suteikti, o daugiau matinima efektui, as naudojau kaip tik svytejimui nuimti...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 10 15, 14:59)
http://www.alfaparf....i-di-lino-6.jpg[/img]
besibaigiantį teko kaip džiną iš butelio krapštyt, nepatogus toks mechanizmas plaukų serumam, sunku naudot pabaigoj biggrin.gif

man jo kvapas dieviskas! wub.gif irgi taip krapsciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 17 spalio 2012 - 12:25
QUOTE(taša @ 2012 10 17, 12:25)
man jo kvapas dieviskas! wub.gif irgi taip krapsciau  biggrin.gif

Ka gero daro plaukams? Su kokiais galetum palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 10 17, 12:43)
Ka gero daro plaukams? Su kokiais galetum palyginti?

negaliu palyginti, nes tai buvo ko gero pirma priemone plaukam kuri naudojau smile.gif
bet matyt nieko stebuklingo nepadare, todel nekartojau.
dabar dziaugiuosi kad atpratau vel nuo tu visu kaukiu, kondicionieriu ir pan ax.gif
Atsakyti
Himalaya sveiciamasis veido prausiklis kiekvienai dienai, niekuo neissiskiriantis is kitu, nekartosiu, labiau patiko putu pavidale Himalaya prausiklis
user posted image
Eveline modeliuojamasis sedmenu koncentratas Slim extreme 3D, naudojau viena karta dienoje bet efektas jautesi, kartosiu tik kitos spalvos 4u.gif
user posted image
N-tasis arbatmedzio aliejaus buteliukas ir dar bus kartojamas daug kartu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 17 spalio 2012 - 13:24
Vakar subaigti:
user posted image

user posted image
[NAGAI IR FOTO IS INTERNETO]

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dulgon antibakterinė želė aloe vera kvapo. Jokių priekaištų:

user posted image

Dior Capture Totale krempudra 010 Ivory. Maskuoja labiau už Lancome Photogenic. Čiut čiut mažiau švytėjimo.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 10 16, 20:26)
ar balina?  smile.gif

Va del sito tai negaliu pasakyti,nes mano dantukai balinti,tiesiog kartais perku balinancia pasta del profilaktikos,kad padetu ilgiau islaikyti baltuma 4u.gif
Atsakyti
JOICO K_PAK "Intense Hydrator" - nekartojamas.
user posted image

KANEBO "Fluid Finish" #203 - kartojama.
user posted image

SOTHYS "Clare and Comfort" serumas nuo išsiplėtusių kapiliarų - kartojamas.
user posted image

MADARA "Regenerating Night Cream" - kartojamas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 10 17, 19:03)

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti