Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Malena @ 2012 10 17, 17:03)

O jis jums nesmirdejo? Ar cia tik as toki buvau nusipirkus,nes kvapas kaip tokiu senoviniu laiku plauku lako buvo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 10 17, 20:56)
O jis jums nesmirdejo? Ar cia tik as toki buvau nusipirkus,nes kvapas kaip tokiu senoviniu laiku plauku lako buvo.... unsure.gif

Aš turėjau, tai klaikiai dvokė doh.gif , bet kažkokia kitokia pakuotė buvo
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2012 10 17, 19:57)
Aš turėjau, tai klaikiai dvokė  doh.gif
aha ir maniškis.. siaubingas "kvapas".. tik pas mane pakuotė su raudona, o ne mėlyna juostele buvo.
Atsakyti
O man kvepėjo biggrin.gif Tik labai stiprus kvapas, užsipurškdavau ant plaukų ir visą dieną užuosdavau, tas tai nervindavo doh.gif O šiaip tai labai geras lakas, išlaiko šukuoseną puikiai, beveik nelipindavo plaukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 10 17, 20:56)

aha, turėjus keletą rūšių šio lako, bet kvapas man irgi buvo ne koks, man l.priminė kažkokio svilėsio, lyg šlapios laužavietės/stovyklavietės kvapą lotuliukas.gif

ar pabaigiau n-tąjį, į jo vietą toks pats
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Natura siberica kojų kremas-nekartotinas
user posted image
Sanex bekvapis-kartotinas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 10 18, 18:31)
ar pabaigiau n-tąjį, į jo vietą toks pats
user posted image

Kuo toks geras? Pabaigsiu savo syoss plaukų laką ir reikės naujo kažkokio, nes tas syoss visai nepatinka, nieko jis man nelaiko, nors realiai mano ir plaukai tokie, kad sunkiai laiko kokią šukuoseną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 19 spalio 2012 - 18:00
user posted image
Anksciau labiau patiko, skaniai kvepejo, dabar nebe. Nezinau koki i jo vieta pirksiu.
user posted image
Iki paskutinio laso, labai patiko (spalva tokia pat, 003)
user posted image
Sunaudojau visa, bet per lipnus man (spalva tokia pati, kaip nuotraukoj).
Atsakyti
user posted image

sunaudojau, bet naujo nė už ką nepirksiu, jau taip akis graužia... o dar sensitive touch vadinasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 10 18, 17:48)
Natura siberica kojų kremas-nekartotinas
user posted image

Kuo nepatiko? As turejus toki tai smagiai susinaudojo ax.gif
Atsakyti
Skaniai kvepėjo wub.gif bet niekuo neįpatingas....
user posted image

Phylosophy prausiklis, neblogas, bet man per švelnus ir neitin švariai nuprausia makiažo likučius
user posted image

Phylosophy kremukas, labai įdomus, lengvas lengvas, rodos vandeniu tepi, bet drėkina pakankamai gerai
user posted image
Atsakyti
Schwarzkopf BC Deep Cleansing Expert šampūnas.
Patiko, gerai valydavo plaukus, tikrai būtų kartotinas. Bet toks pat neįdomu ir šiaip sako kaip valančius galima naudot natūralius šampūnus.

user posted image

Sebamed clear face gelis. Patiko, sunaudota jų ne vienas. Nekemša porų, drėkina, nors žiemą drėkinimo trūksta. Tikrai bus kartojamas.

user posted image

L'oreal youth code serumas. Naudojau veidui, kol nepradėjo kilt spuogai. Nusprendžiau, kad dėl jo, nes jokios kitos priemonės nebuvau pakeitus, todėl smagiai sutepiau kaklo ir krūtinės dekoltė smile.gif

user posted image
Atsakyti