tesiam tema, kam idomu blevyzgos, praeita tema:
http://www.supermama...howtopic=871306
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 10 07, 02:08)
Mes - tikriausiai ne, nes mokesčių mokėtojai nenorėtų finansuoti asmeninių AD, KJKG ir Vilienės statybų, bet VAE būtent iš "obščiago" ir statysis

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 10 07, 01:01)
as kalbu ir kalbejau tik rimtai. TIk paskutiniu metu pastebejau, nei i viena mano rimta pasiulyma/paklausima nebegaunu atsakymu. Nei apie oranzini reikala, nei apie gumas po makaronais, kazkaip jauciu tupi klausimai / pasiulymai
Jei bohu R125 siandien dejavau, kad teks trauktis is SM.
, nes kazkaip ignoras pajungtas 
KJKG, prasidarau antra buteliuka raudono,tu dabar kurk temos pavadinima, pageidautina, ne maziau inovatyvu, nes tuoj uzlenksi ir tada bus batai jei greit kazko nesugalvosi.

KJKG, prasidarau antra buteliuka raudono,tu dabar kurk temos pavadinima, pageidautina, ne maziau inovatyvu, nes tuoj uzlenksi ir tada bus batai jei greit kazko nesugalvosi.
ok, po oranžiniu pasirašau, kada ir kur?
o kas link stogo - aš tau savo nuomone parašiau jau senai - nieko aš ten nedėčiau - yra difuzinė, tam ji ir yra. jei ten kažkiek ir pripustys - turės nubėgti per ją, kada nors vis tiek ištirps.. be to, su tavo "Augmenija" aplinkui, bei kaimynų geografine padėtimi - abejočiau ar tu aplamai ant stogu turėsi daugiau nei 3mm sniego
Papildyta:
P.S. tai "gražus titulinis" taip ir vėl liko planuose ... eh teks kur nors viduryje daryt vedamąjį, kad vėliau galėtume kopinti

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:14)
be to, su tavo "Augmenija" aplinkui, bei kaimynų geografine padėtimi - abejočiau ar tu aplamai ant stogu turėsi daugiau nei 3mm sniego
Turės, ir ne tik 3mm, tegul nepamiršta iš kart dėti sniego stabdžių

QUOTE(Vilienė @ 2012 10 07, 01:13)
Mes - tikriausiai ne, nes mokesčių mokėtojai nenorėtų finansuoti asmeninių AD, KJKG ir Vilienės statybų, bet VAE būtent iš "občiago" ir statysis
bet čia aš buvau visai ne apie tai, paviešinau KJKG pateiktą info 

ji ne mano, užtikau netyčia

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:16)
P.S. tai "gražus titulinis" taip ir vėl liko planuose ... eh teks kur nors viduryje daryt vedamąjį, kad vėliau galėtume kopinti 

Matai, jei darbas maišo šnabsui - reikia mesti tokį darbą

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:17)
...ir tiksliai bei teisingai

Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:19)
o gal ir šitą temą "užlenkiam"? kiek čia beliko?
O kas mums jauniems, neved....hm tik jauniems, reiškia

"Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių"
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:19)
na jei nežino apie ką, tai čia
o tai tu ne naują rašyk, o keisk seną žinutę, taip greičiau
ir neliks to draudimo 30s
o tai tu ne naują rašyk, o keisk seną žinutę, taip greičiau

Mano griekas paskelbtas viešai

O kaip jums ši novatoriška idėja? Sedim tryse, ir tik tris postus, savus, vis "updatinam"! Tema per septyniolika ekranų, bet postai tik trys

QUOTE(Vilienė @ 2012 10 07, 01:32)
...ir tiksliai bei teisingai
Ar AD matė? Ar supranta apie ką mes? O co chodzi? 
Papildyta:
Matau tik vieną kliūtį:
"Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių"
Papildyta:
O kaip jums ši novatoriška idėja? Sedim tryse, ir tik tris postus, savus, vis "updatinam"! Tema per septyniolika ekranų, bet postai tik trys

Papildyta:

Papildyta:

juk taip greičiau

gerai, einam ir mes tėkštis, rytas sako protingesnis

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:35)
juk taip greičiau
viskas, tik prilaužiau Ad prie laiko ir datos - dingo iš ST, oj iš SM

Smigo katukas, neaišku, ar vynas (antras raudonas) ar antra pusė pasistengė...
Laukite registruoto laiško, su adresu, data ir laiku

Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:35)
einam ir mes tėkštis,
Čia jūs tikiuosi ne į mišrainę susiruošėte?

Labos

Labas rytas gudručiai
AD man patiktų idėja sekmadienį važiuot į salę, tik aš balsuoju už anksčiau nei 7 vakaro , nes pasiimčiau vaikučius - jiems būtų smagu palakstyti, aš užsiimčiau tempimo pratimais, vyras kai apsispręs ką ten veikt, paveiks, jūs palošit - AŠ UŽ
v

AD man patiktų idėja sekmadienį važiuot į salę, tik aš balsuoju už anksčiau nei 7 vakaro , nes pasiimčiau vaikučius - jiems būtų smagu palakstyti, aš užsiimčiau tempimo pratimais, vyras kai apsispręs ką ten veikt, paveiks, jūs palošit - AŠ UŽ

v
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 07, 08:26)
Labas rytas gudručiai
v

v
BV, juk šiais laikais nei sportbačių, nei kamuolio į salę niekas nebeima, net pačios salės nebenuomoja, o Jūs - vaikai, tempimas

čia juk kaip į žvejybą