o šiaip kas renkatės bt, tai galiu trumpai jau apie patirtį, indaplovę su trečiuoju stalčiuku įrankiams, super dalykas, vietos tauposi pačioje indaplovėje, nereikia to krepšelio įrankių, kur ribotą skaičių įrankių galima pridėt, į stalčiuką, jų telpa labai daug, nebuvau nei karto nei pusės užpildžius. Renkantis BT dilema buvo mikrobange VS garinė orkaitė, pasirinkau garinę, neatsidžiaugiu

mikrobangė mūsų šeimoje buvo naudojama tik maisto pašildymui, nieka nieko negaminau joje ir nesiruošiau, todėl tik dėl maisto šildymo, nusprendžiau, kad ne, geriau imsiu garinę orkaitę, kurioje maistas šildomas garais, kurioje galima gaminti, garinti, troškinti, pasirinkimu esu labai patenkinta, turiu ir didelę orkaitę, tai realiai per tris mėnesius buvau įjungus tik kartą, viską darau garinėje, man toks greitas ir sveikas maisto ruošimas labai priimtinas

beje garinėje kai tingiu terliotis vaikui ir sriubą išverdu

šaldytuvo nulinė kamera pasiteisino, maistas iš tiesų išsilaiko ilgiau, daržovės neaprasoja, kaitlentė indukcinė su kažkokia ten poweboost technologija vanduo puode užverda trumiau nei per minutę

dar vienas atradimas man tai džiovyklė, neturiu nei vieno radiatoriaus, nei jokios skalbinių kabyklos, ir lygintuvą įsijungiu vieną kartą per savaitę porai marškinių lengvai palyginti
Dėkui, naudinga info, ypač apie garinę orkaitę - tokių net nežinojau, o seniai ieškojau, kuo pakeisti tą prakeiktą mikrobanginę, be kurios neišgyvenam
BV, juk šiais laikais nei sportbačių, nei kamuolio į salę niekas nebeima, net pačios salės nebenuomoja, o Jūs - vaikai, tempimas
čia juk kaip į žvejybą