Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 10:26)
BV, juk šiais laikais nei sportbačių, nei kamuolio į salę niekas nebeima, net pačios salės nebenuomoja, o Jūs - vaikai, tempimas  lotuliukas.gif
čia juk kaip į žvejybą  mirksiukas.gif

'kaip į žvejybą nenoriu, noriu rimtai į salę

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 07, 09:26)
Labas rytas gudručiai 4u.gif

AD man patiktų idėja sekmadienį važiuot į salę, tik aš balsuoju už anksčiau nei 7 vakaro , nes pasiimčiau vaikučius - jiems būtų smagu palakstyti, aš užsiimčiau tempimo pratimais, vyras kai apsispręs ką ten veikt, paveiks, jūs palošit - AŠ UŽ  4u.gif

v

***** mes irgi prisijungtume kamuolį pamėtyt, aš kažkada žaidus krepšinį, bet jau kokius 8 metus rankose kamuolio neturėjau, reikia prisiminti ax.gif už tai namuose krepšinio aikštelė planuojama kieme, bus turnyrai pas mane, dėsiu dangą guminę ax.gif čia šokie tokie paslėpti talentai lotuliukas.gif
Atsakyti
LokysL senoj temoj rase:
"praverkit langus tiek kad gautimet ta pati oro kieki kuri as gauni laikydamas rekupa ant 40 proc ir visa diena palaikykit kai laule +13, tada galima palyginti temp esancia patalpoje, pas jus jis bus nukritus iki +13 pas mane ji +19, kaip pvz vienoje patalpoje yra nesandarus langai, toje patalpoje temp +15, tai galima sakyti kad pastoviai sitoje patalpoje yra naturali ventiliacija, tuo tarpu kitose patalpose +19."

Loky, perdaug vulgarus lyginimas, neivertinantis nei saules silumos, patenkancios per langus, nei name suakumuliuotos silumos. Namie T nenukris iki lauko T net ir 400% pakeitus ora. Minimu laikotarpiu pas mane +20 ir daugiau, nors langai vos nevisi pastoviai ant mikroventiliacijos, o miegant miegamuosiuose dalinai praverti.
PS. as uz rekupus, bet nereikia irodinet ju nauda tokiais neitikinanciais argumentais kaip rusejo men statistika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 07 spalio 2012 - 12:50
Nu vyrai pagiriojasi tikriausiai šiandien biggrin.gif
AD, mes po makaronais nieko nedėjom... Neturiu ką pridurti.
Dėl oranžinio, maniškis labai fanatas, bet kankina vis stuburo skausmai ir meniskas, ir kažkoks įtartinas mazolis ties juosmeniu atsirado. Gal čia susiję dalykai... biggrin.gif Paklausiu ką galvoja apie tai. Faktas kad pinigų naujiems adidasams ir trim juostelėm nėra numatyta, tai galit išsigąsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 10 06, 22:18)
o šiaip kas renkatės bt, tai galiu trumpai jau apie patirtį, indaplovę su trečiuoju stalčiuku įrankiams, super dalykas, vietos tauposi pačioje indaplovėje, nereikia to krepšelio įrankių, kur ribotą skaičių įrankių galima pridėt, į stalčiuką, jų telpa labai daug, nebuvau nei karto nei pusės užpildžius. Renkantis BT dilema buvo mikrobange VS garinė orkaitė, pasirinkau garinę, neatsidžiaugiu  thumbup.gif mikrobangė mūsų šeimoje buvo naudojama tik maisto pašildymui, nieka nieko negaminau joje ir nesiruošiau, todėl tik dėl maisto šildymo, nusprendžiau, kad ne, geriau imsiu garinę orkaitę, kurioje maistas šildomas garais, kurioje galima gaminti, garinti, troškinti, pasirinkimu esu labai patenkinta, turiu ir didelę orkaitę, tai realiai per tris mėnesius buvau įjungus tik kartą, viską darau garinėje, man toks greitas ir sveikas maisto ruošimas labai priimtinas smile.gif beje garinėje kai tingiu terliotis vaikui ir sriubą išverdu  tongue.gif  šaldytuvo nulinė kamera pasiteisino, maistas iš tiesų išsilaiko ilgiau, daržovės neaprasoja, kaitlentė indukcinė su kažkokia ten poweboost technologija vanduo puode užverda trumiau nei per minutę  thumbup.gif dar vienas atradimas man tai džiovyklė, neturiu nei vieno radiatoriaus, nei jokios skalbinių kabyklos, ir lygintuvą įsijungiu vieną kartą per savaitę porai marškinių lengvai palyginti smile.gif

Dėkui, naudinga info, ypač apie garinę orkaitę - tokių net nežinojau, o seniai ieškojau, kuo pakeisti tą prakeiktą mikrobanginę, be kurios neišgyvenam biggrin.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 09:26)
BV, juk šiais laikais nei sportbačių, nei kamuolio į salę niekas nebeima, net pačios salės nebenuomoja, o Jūs - vaikai, tempimas  lotuliukas.gif
čia juk kaip į žvejybą  mirksiukas.gif

A nu tai iškart reikėjo taip sakyt, aš tai išsigandau kad sportuot reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 10 07, 14:03)
1,Dėkui, naudinga info, ypač apie garinę orkaitę - tokių net nežinojau, o seniai ieškojau, kuo pakeisti tą prakeiktą mikrobanginę, be kurios neišgyvenam biggrin.gif

2,A nu tai iškart reikėjo taip sakyt, aš tai išsigandau kad sportuot reiks  lotuliukas.gif

1, aš irgi turiu garinę, o orkaitę pirkau su mikrobangės funkcija - tokių net Ikea'joj mačiau 2 in 1 vadinasi

2, o aš jau išsigandau kad nerimtai čia apie oranžinį... o gaila.. verysad.gif

Giedruole... tu apie naujus su 3 juostelėm, o mes tokių niekad neturėjom... tai kaip ir nebus ko gasdintis - visi lygiaverčiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jis niekad ir neturėjo su trim juostelėm biggrin.gif Tai dabar kaip ir nelygis gal kitokius pirkt, vis dėl to namą statom, o ant trijų juostelių nesukrapštom biggrin.gif Tai nepamenu sekmadieniais vyksta kas nors ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 07, 14:01)
Dėl oranžinio, maniškis labai fanatas, bet kankina vis stuburo skausmai ir

Tai KJKG siūlytas variantas tiks idealiai, nei pasitemps, nei pervags - ką ten lengvus 50g kilnoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis į žvejybą ir į krepšinį visada labai rimtai žiūri biggrin.gif Dar į formulę, tenisą ir fulę rimtai žiūri... biggrin.gif Visada sugebu namų šeimininkes pražiopsot per tą rimtumą sad.gif
Papildyta:
Šiandien aš už auklę, o MB su tėvu montuoja automatiką smile.gif Žiūrėk gal ir saulę dar spėsim išbandyti... Kad tik programišius nespėtų pabėgti į užsienį.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 07, 14:46)
Maniškis į žvejybą ir į krepšinį visada labai rimtai žiūri biggrin.gif Dar į formulę, tenisą ir fulę rimtai žiūri... biggrin.gif Visada sugebu namų šeimininkes pražiopsot per tą rimtumą sad.gif

pas mus kantriai kantriai iškenčia MB kai aš žiūriu futbolo čempionatus... daug jam nervų kainuoja, bet kenčia. formulę dabar retai kada pasižiūriu, o kada buvau Kačerginėj nebepamenu... prieš vaikus... vis laukiu kol paaugs vaikai, imsiu kartu

v
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 07 spalio 2012 - 13:53
Labas rytas !

lotuliukas.gif

Dabar labai rimtai. Apsiemiau organizuoti sale ir ta padarau. Ko tam reikia:
manau, butu grazu, jei susirinktu bent 10 potencialiu zaideju. Priimam vyrus moteris ir vaikus.
Zaisim rimciau gerokai nei zvejosim. Viskas be bajerio. Laikas ir vieta bus suderinta. Dabar laukiu ziniu, kas noretu. Sakau reikia surinkti bent 10 zmoniu, nes potencialiai rinksis tik 60 proc, as ir, kaip manau bet kas kitas, kiekviena karta neisim, nes yra komandiruotes ir pan.

Registruojames cia, kol kas nora dalyvauti krepsinyje pareiske, prasom patikslinti:
AD, KJKG, Viliene, Viliene V, Giedruole, Giedruole G. Irasau ir R125, dar miega, bet turbut pasirasys smile.gif

Manau, 1 kartas per savaite tokiems uzimtiems zmonems kaip mums pats tas.

P.S. Giedruole, aciu, kad apie makaronus atsakei! Viliene, to tu po makaronais dejai tarpines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 07 spalio 2012 - 15:11
Labas, nu tik, įdomu kas miega? iki pietų, keturis vyno padaręs per naktį biggrin.gif . R125 (jei taip pakrikštijote) krutinsiu pilvą oranžinio pagalba smile.gif
Atsakyti