Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

tesiam tema, kam idomu blevyzgos, praeita tema:
http://www.supermama...howtopic=871306
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 07 spalio 2012 - 01:11
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 10 07, 02:08)
juk statom ne is mokesciu moketoju pinigu. kam nervuotis  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Mes - tikriausiai ne, nes mokesčių mokėtojai nenorėtų finansuoti asmeninių AD, KJKG ir Vilienės statybų, bet VAE būtent iš "obščiago" ir statysis biggrin.gif bet čia aš buvau visai ne apie tai, paviešinau KJKG pateiktą info blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 07 spalio 2012 - 01:33
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 10 07, 01:01)
as kalbu ir kalbejau tik rimtai. TIk paskutiniu metu pastebejau, nei i viena mano rimta pasiulyma/paklausima nebegaunu atsakymu. Nei apie oranzini reikala, nei apie gumas po makaronais, kazkaip jauciu tupi klausimai / pasiulymai smile.gif Jei bohu R125 siandien dejavau, kad teks trauktis is SM. smile.gif, nes kazkaip ignoras pajungtas sad.gif

KJKG, prasidarau antra buteliuka raudono,tu dabar kurk temos pavadinima, pageidautina, ne maziau inovatyvu, nes tuoj uzlenksi ir tada bus batai jei greit kazko nesugalvosi.

ok, po oranžiniu pasirašau, kada ir kur?
o kas link stogo - aš tau savo nuomone parašiau jau senai - nieko aš ten nedėčiau - yra difuzinė, tam ji ir yra. jei ten kažkiek ir pripustys - turės nubėgti per ją, kada nors vis tiek ištirps.. be to, su tavo "Augmenija" aplinkui, bei kaimynų geografine padėtimi - abejočiau ar tu aplamai ant stogu turėsi daugiau nei 3mm sniego
Papildyta:
P.S. tai "gražus titulinis" taip ir vėl liko planuose ... eh teks kur nors viduryje daryt vedamąjį, kad vėliau galėtume kopinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:14)
be to, su tavo "Augmenija" aplinkui, bei kaimynų geografine padėtimi - abejočiau ar tu aplamai ant stogu turėsi daugiau nei 3mm sniego

Turės, ir ne tik 3mm, tegul nepamiršta iš kart dėti sniego stabdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 07, 01:13)
Mes - tikriausiai ne, nes mokesčių mokėtojai nenorėtų finansuoti asmeninių AD, KJKG ir Vilienės statybų, bet VAE būtent iš "občiago" ir statysis biggrin.gif  bet čia aš buvau visai ne apie tai, paviešinau KJKG pateiktą info blush2.gif

ji ne mano, užtikau netyčia blush2.gif svarbu patiko, jaučiau kad gali patikti. svarbiausia trumpai ir aiškiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:16)
P.S. tai "gražus titulinis" taip ir vėl liko planuose ... eh teks kur nors viduryje daryt vedamąjį, kad vėliau galėtume kopinti  lotuliukas.gif

Matai, jei darbas maišo šnabsui - reikia mesti tokį darbą biggrin.gif
Atsakyti
o gal ir šitą temą "užlenkiam"? kiek čia beliko?

na jei nežino apie ką, tai čia

o tai tu ne naują rašyk, o keisk seną žinutę, taip greičiau lotuliukas.gif ir neliks to draudimo 30s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 07 spalio 2012 - 01:25
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:17)
svarbiausia trumpai ir aiškiai  mirksiukas.gif

...ir tiksliai bei teisingai 4u.gif Ar AD matė? Ar supranta apie ką mes? O co chodzi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:19)
o gal ir šitą temą "užlenkiam"? kiek čia beliko?

O kas mums jauniems, neved....hm tik jauniems, reiškia biggrin.gif Matau tik vieną kliūtį:
"Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių"
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:19)
na jei nežino apie ką, tai čia

o tai tu ne naują rašyk, o keisk seną  žinutę, taip greičiau lotuliukas.gif ir neliks to draudimo 30s

Mano griekas paskelbtas viešai blush2.gif

O kaip jums ši novatoriška idėja? Sedim tryse, ir tik tris postus, savus, vis "updatinam"! Tema per septyniolika ekranų, bet postai tik trys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 07, 01:32)
...ir tiksliai bei teisingai 4u.gif  Ar AD matė? Ar supranta apie ką mes? O co chodzi? biggrin.gif
Papildyta:

O kas mums jauniems, neved....hm tik jauniems, reiškia biggrin.gif  Matau tik vieną kliūtį:
"Forume aktyvuotas pasikartojančių duomenų draudimas, Prašome palaukti mažiausiai 30 sekundžių"
Papildyta:

Mano griekas paskelbtas viešai blush2.gif

O kaip jums ši novatoriška idėja? Sedim tryse, ir tik tris postus, savus, vis "updatinam"! Tema per septyniolika ekranų, bet postai tik trys lotuliukas.gif

juk taip greičiau lotuliukas.gif viskas, tik prilaužiau Ad prie laiko ir datos - dingo iš ST, oj iš SM

gerai, einam ir mes tėkštis, rytas sako protingesnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 07 spalio 2012 - 01:36
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:35)
juk taip greičiau  lotuliukas.gif  viskas, tik prilaužiau Ad prie laiko ir datos - dingo iš ST, oj iš SM

Smigo katukas, neaišku, ar vynas (antras raudonas) ar antra pusė pasistengė...
Laukite registruoto laiško, su adresu, data ir laiku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 07, 02:35)
einam ir mes tėkštis,

Čia jūs tikiuosi ne į mišrainę susiruošėte? biggrin.gif
Labos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas gudručiai 4u.gif

AD man patiktų idėja sekmadienį važiuot į salę, tik aš balsuoju už anksčiau nei 7 vakaro , nes pasiimčiau vaikučius - jiems būtų smagu palakstyti, aš užsiimčiau tempimo pratimais, vyras kai apsispręs ką ten veikt, paveiks, jūs palošit - AŠ UŽ 4u.gif

v
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 07, 08:26)
Labas rytas gudručiai 4u.gif

AD man patiktų idėja sekmadienį važiuot į salę, tik aš balsuoju už anksčiau nei 7 vakaro , nes pasiimčiau vaikučius - jiems būtų smagu palakstyti, aš užsiimčiau tempimo pratimais, vyras kai apsispręs ką ten veikt, paveiks, jūs palošit - AŠ UŽ  4u.gif

v

BV, juk šiais laikais nei sportbačių, nei kamuolio į salę niekas nebeima, net pačios salės nebenuomoja, o Jūs - vaikai, tempimas lotuliukas.gif
čia juk kaip į žvejybą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 07 spalio 2012 - 09:58