Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

QUOTE(mergina05 @ 2012 10 26, 08:28)
o lova metro aukscio super  smile.gif

Netyčia su operaciniu stalu nesumaišėt? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 26, 00:09)
jo jo, aš netgi jo partijos sąrašuose buvau.  :mm

gal tada tu geriau sodink kanapes ... visiems bus gerai.

Dera tie du teiginiai tarpusavy biggrin.gif skaitant juos atskirai nuostaba kyla, bet kai kartu - tada viskas gerai lotuliukas.gif
Tik kodėl "buvau"??? Ką, nesugyvenamas buratinas?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 26, 07:44)

Dera tie du teiginiai tarpusavy biggrin.gif  skaitant juos atskirai nuostaba kyla, bet kai kartu - tada viskas gerai lotuliukas.gif
Tik kodėl "buvau"??? Ką, nesugyvenamas buratinas?

taigi pralošėm rinkimus lotuliukas.gif visi išsiskirstėm. Baigėsi finansavimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 26, 09:10)
taigi pralošėm rinkimus  lotuliukas.gif visi išsiskirstėm. Baigėsi finansavimas  lotuliukas.gif

Turėjot finansavimą o į chebrą nepavadinot doh.gif o aš galvojau jūs draugas verysad.gif galėjom čia visi už finansavimą sąrašuose pabūt smile.gif nes ir arkliui buvo aišku, kad buratino nerinks niekas išskyrus UB darbuotojus, kurie vėl gavo finansavimą, už buratiną nebalsuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 26, 07:34)

Kazkaip persudetinga man jums kolega klausimus uzdavinet, perdaug jau man nepageidaujamu emociju sukeliat smile.gif

na klausimus Jūs uždavinėjate bendrai, visiems forumiečiams, ne man asmeniškai. nežinau, kolega, kodėl Jums sukeliu tokias emocijas, nebuvo tokio tikslo. Neesu daktaras, gali būti jog taip ir liks. Na bet ačiū už atvirumą 4u.gif Šią savybę labai vertinu 4u.gif

Pasistengsiu ateityje neatsakinėti į Jūsų postus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 26, 08:38)
Turėjot finansavimą o į chebrą nepavadinot doh.gif  o aš galvojau jūs draugas verysad.gif  galėjom čia visi už finansavimą sąrašuose pabūt smile.gif  nes ir arkliui buvo aišku, kad buratino nerinks niekas išskyrus UB darbuotojus, kurie vėl gavo finansavimą, už buratiną nebalsuos biggrin.gif

nu ir ką dabar atsakyt doh.gif vardiniai kvietimai buvo smile.gif manajam nebuvo parašyta, jog galiu ateiti su draugu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 26, 08:40)
na klausimus Jūs uždavinėjate bendrai, visiems forumiečiams, ne man asmeniškai. nežinau, kolega, kodėl Jums sukeliu tokias emocijas, nebuvo tokio tikslo. Neesu daktaras, gali būti jog taip ir liks. Na bet ačiū už atvirumą  4u.gif Šią savybę labai vertinu  4u.gif 

Pasistengsiu ateityje neatsakinėti į Jūsų postus drinks_cheers.gif
Papildyta:

Tiesiog apribok atsakymus i asmenine patirti arba "know how" nesipleciant i OT smile.gif cheerz
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 10 26, 07:28)
visgi amerikietiskai nama bei stilius man patinka, vat kazkaip,miela ir artima, o lova metro aukscio super  smile.gif

Isorines namo sienos 10 cm. Langas paprastai vieno stiklo smile.gif O lovos aukstesnes tikrai patogesnes, sutinku.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 26, 08:55)
Tiesiog apribok atsakymus i asmenine patirti arba "know how" nesipleciant i OT smile.gif cheerz

jei tiek, tai ačiū už pastabą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 26, 09:55)

KJKG nepasiduok, man tavo postai patinka viskas su jais normaliai, dar reikia paieškoti žmonių mokančių taip sklandžiai reikšti savo mintis mirksiukas.gif Kam nepatinka tas lai neskaito cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 26, 09:02)
KJKG nepasiduok, man tavo postai patinka viskas su jais normaliai, dar reikia paieškoti žmonių mokančių taip sklandžiai reikšti savo mintis mirksiukas.gif Kam nepatinka tas lai neskaito  cool.gif

manau pastaba buvo teisinga ir vietoje. Viskas Ok. Mergina05 - kaip ten pas Jus Amerikėj sako "peace on you" mirksiukas.gif
Atsakyti
giedruole, o tavo pamatai teplioti kuom nors? na kokia nors apsaugine terliuza, arba struktūra, arba dar kažkuom?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 26, 09:02)
KJKG nepasiduok, man tavo postai patinka viskas su jais normaliai, dar reikia paieškoti žmonių mokančių taip sklandžiai reikšti savo mintis mirksiukas.gif Kam nepatinka tas lai neskaito  cool.gif

Nesuprask klaidingai, man irgi patinka kaip jis reiskia savo nuomone, kartais smile.gif tik va kazkoks suirzes paskutiniu metu..
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2012 10 26, 10:09)
giedruole, o tavo pamatai teplioti kuom nors? na kokia nors apsaugine terliuza, arba struktūra, arba dar kažkuom?

užarmuotas šiltinimo paviršius.
QUOTE(*** @ 2012 10 26, 10:11)
Nesuprask klaidingai, man irgi patinka kaip jis reiskia savo nuomone, kartais smile.gif tik va kazkoks suirzes paskutiniu metu..

Aha mašiną sudaužė, lentynėlė nukrito ir garantija dar kažkas atsitiko - vienos bėdos g.gif
Atsakyti