Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

po paskutinių postų net suabejojau ar į tą temą pataikiau lotuliukas.gif toks gana netikėtas aistrų proveržis buvo biggrin.gif , bet vienok smagu, kad ne visiškai sausi technokratai susirinko thumbup.gif
o dabar dar vienas klausimas - gal kas galit parekomenduot baldininką, dirbantį su natūraliu medžiu? gali būti ir garažinis (ta prasme, sąskaitų faktūrų man nereikia), bele kokybiškai jis tam garaže dirbtų ir kainos būtų ne NASA biudžeto lygmens. Nes reikia dičkei lovos, nu bet kad Kaune nieko padoraus ir už padorią kainą kol kas nepavyko rasti. Iš esmės tiktų ir iš kitų rajonų, jei tik patikrintas taškas. Nes dabar radau, bet tai kad Šiaulių rajone ir neaišku kaip ten ta gaminių kokybė unsure.gif
žinau, sakysit užsimaniau nerealaus biggrin.gif , nu bet pasitaiko gi kartais perliukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 26 spalio 2012 - 11:53
Rostverkas pabaigtas, klojiniai nurinkti thumbup.gif

Na ir aisku turiu klausimu:
1. Kuom siltinate pamatu vidu, EPS (kokia marke) ar XPS? Jei EPS ar reikia pleveles kazkokios kad cia: nuoroda
2. Kokiu storiu?
3. Klijuoti putomis. Right ?

dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 26 spalio 2012 - 14:27
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 26, 08:40)
nu ir ką dabar atsakyt  doh.gif  vardiniai kvietimai buvo  smile.gif manajam nebuvo parašyta, jog galiu ateiti su draugu  smile.gif

ir kuri gi buratino programos dalis atitiko jusu isitikinimus? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 10 26, 08:58)
Isorines namo sienos 10 cm. Langas paprastai vieno stiklo smile.gif O lovos aukstesnes tikrai patogesnes, sutinku.

cia tas pats kas pabuvus afrikoje teigti kad visi zemes gyventojai negrai ir gerai bega ilgas distancijas.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 26, 08:44)
Netyčia su operaciniu stalu nesumaišėt? blink.gif

Ramiai, nesumaisem, lovos aukstos visos ir visur, bet man patinka, kazkaip patogu visai...

QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 10 26, 09:58)
Isorines namo sienos 10 cm. Langas paprastai vieno stiklo smile.gif O lovos aukstesnes tikrai patogesnes, sutinku.

Nezinau kokios sienos ir kiek stiklu neskaiciavau, bet manaunpriklauso nuo valstijosmir klimato, paciam las vegase viesbutis kuriame buvome apsistojam tai eina sau ten sales, erdves, viskas is betono, jie ten isproteja tokius statinius statyt, nzn arba jie skaiciuot nemoka, arba stebuklingas atsipirkimas

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 26, 10:07)
manau pastaba buvo teisinga ir vietoje. Viskas Ok. Mergina05 - kaip ten pas Jus Amerikėj sako "peace on you"  mirksiukas.gif

Sako f... Off lotuliukas.gif

As jau washingtone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 10 26, 14:26)
Rostverkas pabaigtas, klojiniai nurinkti  thumbup.gif

1. Kuom siltinate pamatu vidu, EPS  (kokia marke) ar XPS? Jei EPS ar reikia pleveles kazkokios kad cia: nuoroda
2. Kokiu storiu?

dekui

Asmeniskai siltinau xps melynu plius dejau juoda 2 mirkonu ar kokia ten stora pleve. Klijuot neklijavau, tiesiog noreau kad uzpiltas zvyras tiesiogiai nesiliestu su putpasciu. Isorine pleves dali uzlenkiau ant pamato apibarsciau zvyru. Bobikas susipyle sau uzvaziavima ir suveziojo zvyra vazinedamas ant pamatu. Jam baigus darba, prasilyginau zvyra su kastuvu, nukasiau pertekliu nuo rostverko virsaus, po pleve praktiskai ne neunusitepe pamatas (zvyras turi kazkiek molio priemaisu) del ko puikiai sprisilyde mida.

Siandien gal deciau geriau ~200eps is vidaus bet taip kad didzioji dalis pasidetu ant xps esancio po pamatu.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2012 10 26, 14:50)
ir kuri gi buratino programos dalis atitiko jusu isitikinimus? smile.gif
Papildyta:

kai toks labai rimtų pažiūrų ir žemo tolerancijos lygio oponentas šitaip paklausia - net pasimečiau. ką atsakyt? g.gif
kaip ir pajuokavom su kolektyvu šiek tiek ax.gif mane dėl profesinės veiklos priskyrė prie potencialiai prijaučiančių viskam kas iš medžio, o čia ta nelemta pravardė tokio žmogaus ... na aš dar žodį kištelėjau ... tai taip ir gavosi. Kas man dabar už tai gręsia g.gif stipriai baus? doh.gif g.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Šiaip stengiuosi būti apolitiškas pilietis. blush2.gif

ar čia vis dėlto klausimas buvo palaikyti humorui?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 26, 17:49)
kai toks labai rimtų pažiūrų ir žemo tolerancijos lygio oponentas šitaip paklausia - net pasimečiau. ką atsakyt?  g.gif
kaip ir pajuokavom su kolektyvu šiek tiek  ax.gif  mane dėl profesinės veiklos priskyrė prie potencialiai prijaučiančių viskam kas iš medžio, o čia ta nelemta pravardė tokio žmogaus ... na aš dar žodį kištelėjau ... tai taip ir gavosi. Kas man dabar už tai gręsia  g.gif stipriai baus?   doh.gif g.gif doh.gif  doh.gif  doh.gif 
Šiaip stengiuosi būti apolitiškas pilietis.   blush2.gif

ar čia vis dėlto klausimas buvo palaikyti humorui?

tai dabar as likau kaltas, kad kazkas i buratinus isirase? smile.gif o siaip tai jo, klausimas buvo pokalbiui palaikyt. bet visvien smalsu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 26 spalio 2012 - 18:00
QUOTE(madwifi @ 2012 10 26, 17:59)
tai dabar as likau kaltas, kad kazkas i buratinus isirase? smile.gif

prie ko čia kaltas lotuliukas.gif jumoras toks pas mane keistas ... kartais ... lotuliukas.gif kai gyvenimas per galva pagaliu per ilgai daužo mirksiukas.gif

sakau rimtai - esu visiškai apolitiškas
Atsakyti
kaip sako R125, "nu nu....."

atrodo nieko nesnekajau, o cia pXist ir tuoj tema uzlinks, apie politika ir pan...nu chebryte jus malaciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 10 26, 15:26)
Rostverkas pabaigtas, klojiniai nurinkti  thumbup.gif

1. Kuom siltinate pamatu vidu, EPS  (kokia marke) ar XPS? Jei EPS ar reikia pleveles kazkokios kad cia: nuoroda
2. Kokiu storiu?

dekui

Aš labai sėkmingai su 10cm EPS 100 šiltinau, bei pirkau 50x100 matmenų.
Ne klijavau, bet prikaliau su putplasčio smeigėmis
10 cm iki rostverko viršaus nedapyliau žvyro gavosi kaip tik. Plevelės nedejau.
smile.gif

Papildyta,
kaip sakė Viliene reikia naudoti plėvele bus saugiau..... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 26, 19:02)
prie ko čia kaltas  lotuliukas.gif jumoras toks pas mane keistas ... kartais ...  lotuliukas.gif kai gyvenimas per galva pagaliu per ilgai daužo  mirksiukas.gif

sakau rimtai - esu visiškai apolitiškas

Eidavau sąžiningai vis balsuodavau, paskui kažkaip atsikėliau viena rytą apsigraibiau, žiūriu irgi beveik apolištika patapau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 26 spalio 2012 - 19:40
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 10 26, 20:45)
Eidavau sąžiningai vis balsuodavau, paskui kažkaip atsikėliau viena rytą apsigraibiau, žiūriu irgi beveik apolištika patapau. biggrin.gif

Pabuskit - kitaip tik save galėsit kaltinti, kai išrinktieji nesąmones darys smile.gif jūs juk nė piršto nepajudinote, kad taip nebūtų biggrin.gif
Varysim balsuoti šventai - jei pavyks, būsiu išdidus, kad ne be mano pastangų seime nebus kirpėjos biggrin.gif

Kažkas yra pasakęs, kad nedalyvavimas politikoje - irgi yra savotiška politika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 26, 21:29)
Pabuskit - kitaip tik save galėsit kaltinti, kai išrinktieji nesąmones darys smile.gif  jūs juk nė piršto nepajudinote, kad taip nebūtų biggrin.gif
Varysim balsuoti šventai - jei pavyks, būsiu išdidus, kad ne be mano pastangų seime nebus kirpėjos biggrin.gif 

Kažkas yra pasakęs, kad nedalyvavimas politikoje - irgi yra savotiška politika biggrin.gif

Kol kas toj šiukšlių krūvoj man per žema kapstytis. Jei tik kiek pasigilinu kas ten vyksta - pasijuntu lyg po konteinerį bučiau pasirausęs drauge su "klasiokais". ilgai paskui praustis reikia kol nusiplauni jų smarvę.
kirpėja, suvirintojas, šoumenas - koks skirtumas kuri marionetė algą ir atkatus gaus už tai kad leidžiasi tampoma už virvelių?

Viliene, esi teisus. prisipažįstu - nejudinsiu nei piršto kad būtų kitaip, nes kitaip nebus
Atsakyti