Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 27, 12:16)
koks jaunimas? Apie ką Jūs čia? Toks protingas ir tiek naivus ar čia mus už avių bandą bandote palaikyti?

tai manai kad as cia agitacija varau? sitie du projekteliai siaip geras prikolas. o uzsiputojai nerealiai, matyt su buratinu visgi viskas rimtai buvo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Patarkite prašau kuo geriau,dėl žolės,augalų ir drenažo pakelti sklypą ir žinoma ,kad būtų pigiau ?Reikią pakelt 30-40cm.
Atsakyti
Ech, kaip norėčiau būti kai kur kitur smile.gif ... Kur ne taip tuščia...
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 27, 21:40)
Ech, kaip norėčiau būti kai kur kitur smile.gif ... Kur ne taip tuščia...

Nesijausk vienisa 4u.gif atsigriebsim kitu kart 4u.gif
V
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2012 10 27, 20:02)
Sveiki 4u.gif

Patarkite prašau kuo geriau,dėl žolės,augalų ir drenažo pakelti sklypą ir žinoma ,kad būtų pigiau ?Reikią pakelt 30-40cm.

Tai turbut pigiausias gruntas molis, o jei dėl drenažo tai tik smelis, žvyras, o ant viršaus augalinis sluoksnis.
Atsakyti
Kas cua per buratino puota?
Papildyta:
Nunu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 27 spalio 2012 - 23:25
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 10 27, 23:21)
Kas cua per buratino puota?
Papildyta:
Nunu

butu mano valia, ivesciau licencijavima fotografuojancioms priemonems virs 1Mpx, pagrindinis kursu licencijai gaut uzdavinys butu ismokyt sumazint rezoliucija bent iki siuolaikiniu monitoriu palaikomu dydziu smile.gif
Atsakyti
Klausyk as ne kaltas kad pas tave vga
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2012 10 28, 00:43)
butu mano valia, ivesciau licencijavima fotografuojancioms priemonems virs 1Mpx, pagrindinis kursu licencijai gaut uzdavinys butu ismokyt sumazint rezoliucija bent iki siuolaikiniu monitoriu palaikomu dydziu smile.gif

spachuka, neimam i galvą, jamam siandien i burną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 10 27, 23:45)
Klausyk as ne kaltas kad pas tave vga

nu ka as zinau, pas mane laptopas su fullhd 1920x1080, bet tavo posto tik biski daugiau puses telpa i ekrana horizontaliai imant. gal pas tave jau 4K technologijos?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 27, 23:48)
spachuka, neimam i galvą, jamam siandien i burną smile.gif

ta ir darom, tik kad atsakymo knopke sunku rast, labai daug i desine skrolint tenka smile.gif
Atsakyti
Nu baikit kas čia tokais nuotraukas krauti. Velnias kokie taksai dabar brangūs.... būtų mano valeeee picas uždrausčiau, prisifoskina naktį, erzina alkanus žmones....... smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 28 spalio 2012 - 01:07
Oho kokios foto net is amerikes pavydu pasidare ax.gif cia visi laukia uraganomkaip pakvaise, perka vandeni, sucharikus, nes elektra dings, washingtone smelio maiseliusmdeda aplink metro kazkokias landas esancias zemeje, zodziu isi ruosiasi, o as dedu i kelnes, kad tik neateiti tas uraganas rytoj vakare, nes man lektuvas namo doh.gif zinot visur gerai bet namie geriausia, ziauriai noriu namo doh.gif
Atsakyti