Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

QUOTE(mergina05 @ 2012 10 28, 04:35)
Oho kokios foto net is amerikes pavydu pasidare  ax.gif cia visi laukia uraganomkaip pakvaise, perka vandeni, sucharikus, nes elektra dings, washingtone smelio maiseliusmdeda aplink metro kazkokias landas esancias zemeje, zodziu isi ruosiasi, o as dedu i kelnes, kad tik neateiti tas uraganas rytoj vakare, nes man lektuvas namo  doh.gif zinot visur gerai bet namie geriausia, ziauriai noriu namo  doh.gif

Viliau, kaip vakar baigesi, palydejai Cashmira (ta juoduke tau po desine ant sofkes) namo..?
Atsakyti
Ne nu neblogas suiėjimas buvo smile.gif Ir naujų veidų pairodė,ir dar kažkas užslaptinta po letena smile.gif
Mergina, gero kelio namo 4u.gif taip sakant palankaus vėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 28 spalio 2012 - 17:15
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 28, 17:12)
Ne nu neblogas suiėjimas buvo smile.gif Ir naujų veidų pairodė,ir dar kažkas užslaptinta po letena smile.gif
Mergina, gero kelio namo  4u.gif taip sakant palankaus vėjo smile.gif

Matydamas, kad niekas forume nebesneka ir suprasdamas, kad prisisnekejau, nes juolab Giedruole issidure, tai skubu pranesti, kad juoduke ne Cashmira, o Edita smile.gif Robertino zmona smile.gif
Atsakyti
O tai kas po letena? KJKG žmona? vadonasi Rimtai mes su Viliene likom nusiskriaudusios sad.gif nieko reiks kažkaip atsigriebti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 28, 18:29)
O tai kas po letena? KJKG žmona? vadonasi Rimtai mes su Viliene likom nusiskriaudusios sad.gif nieko reiks kažkaip atsigriebti wink.gif

Taip, teisingai pastebėjote, ten KJKG žmona po letena, nors kai grįžo KJKG namo, greičiausiai atvirkščiai patapo. biggrin.gif
Ačiū už kelionę, tikrai ji neprailgo.
Atsakyti
Nu žinokit chebryte iškilo man čia tokia problema dilema... Kokią įtampą vedėt vedat vesit į virtuvės prietaisus? konkrečiau kaitlentę elektrinę arba indukcinę? Pasirodo pas mane ta indukcinė DVIFAZĖ... 220-240V. Nebežianua kaip čia toliau elgtis kad pajungti ją. Neskaitant to kad ji 2/3 įvado reikalauja biggrin.gif nu bet čia jau kita problema, kurei eigoje bus išspręsta pagal poreikį.
Vienas iš variantų pajungti kaitlentę nuo dviejų vienfazių rozečių ten kažką įvado dėžutėj dar patvarkant. Antras variantas nuo įvado dėžutės atsivesti papildomą laidą - dvifazį (dėžutė yra kitapus sienos už virtuvinio). Gal yra dar trečias variantas, kad nereiktų čia taip panikuoti?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 28, 20:58)
Nu žinokit chebryte iškilo man čia tokia problema dilema... Kokią įtampą vedėt vedat vesit į virtuvės prietaisus? konkrečiau kaitlentę elektrinę arba indukcinę? Pasirodo pas mane ta indukcinė DVIFAZĖ... 220-240V. Nebežianua kaip čia toliau elgtis kad pajungti ją. Neskaitant to kad ji 2/3 įvado reikalauja biggrin.gif nu bet čia jau kita problema, kurei eigoje bus išspręsta pagal poreikį.
Vienas iš variantų pajungti kaitlentę nuo dviejų vienfazių rozečių ten kažką įvado dėžutėj dar patvarkant. Antras variantas nuo įvado dėžutės atsivesti papildomą laidą - dvifazį (dėžutė yra kitapus sienos už virtuvinio). Gal yra dar trečias variantas, kad nereiktų čia taip panikuoti?

aciu KJKG zmonai uz kantrybe klausant KJKG GPS nurodymu kaip ir kur vaziuoti ir paciam KJKG kad neleido nuluzti masinoj smile.gif

o kokia schema pajungimo, tipo vienas nulis ir dvi fazes? turi buti atvestos? nes siaip tarp dvieju faziu itampa yra 400V, t.y taip vadinama linijine itampa. Ir siaip 2/3 ivado reikalauja prie pilno apkrovimo , kas realiai retai buna, todel kai projektuoja elektros instaliacija ar ivadus ivertina nevienalaikiskuma, nes vistiek vienu metu visko nesujungsi.
Atsakyti
Indukcinės kaitlentės instrukcijoj parašyta 220-240V, o pajungimo kabelis keturių gyslų be kyštuko. Daugiau aš pati nieko nsuprantu o uošvis telefnu išaiškino kad ča rekalingas dvifazis...
Atsakyti
QUOTE(Kaunas2011 @ 2012 10 27, 22:13)
Tai turbut pigiausias gruntas molis,  o jei dėl drenažo tai tik smelis, žvyras, o ant viršaus augalinis sluoksnis.

Atsivežėm pabandymui kelias mašinas molio,bet dėl to jog šlapia traktoriukams nepavyksta lyginti ,klimpsta.Kiek cm turėtų būti augalinis sluoksnis-augalams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 28, 22:23)
Indukcinės kaitlentės instrukcijoj parašyta 220-240V, o pajungimo kabelis keturių gyslų be kyštuko. Daugiau aš pati nieko nsuprantu o uošvis telefnu išaiškino kad ča rekalingas dvifazis...

Nuo dviejų rozečių galima būtų pajungti, su sąlyga kad skydelyje sujungs nuo atskirų fazių. Geriausiai būtų, kai ateina penkegyslis kabelis (2,5mm nereikia bet galima 4mm) i kaitlentę, orkaite, tačiau elektrikas tikrai ras sprendimą nesinervuokite. 4u.gif
Atsakyti
Aš nesinervuočiau, jei tas elektrikas būtų savo srities specas biggrin.gif Kitaip jau dabar ten būtų ne vienfazis. Na bet yra kaip yra - reikia kapstytis, jaučiu vesim naują penkiagyslį kabelį nuo skydo.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 28, 21:23)

taigi turi but prie kaitlentes pajungimo schema kazkur, beto jei kabelyje 4 gyslos tai turetu but trifazis(0+3fazes, izeminimo gnybtas paprastai buna atskiras). kokios spalvos laidai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 29 spalio 2012 - 10:59