Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

svarbu kad V v įnešęs būtų ant rankų į lovą hihihi.gif
Atsakyti
O kuris čia kuris V v biggrin.gif kad tik ta mažoji v nebūtų įsižeidusi biggrin.gif

Kažin mūsų Mergina spėjo grįžti iš USA'os unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 30 spalio 2012 - 13:18
na manau neturėtų smile.gif 4u.gif (žiūrint kuris kuo save palaikys)

o dėl USA'os tai eina peklon tokie orai...ir dar kai grįžt žmonėm reik...
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 10 29, 20:00)
Oi ne atsargiai, atsargiai yra tokių niuansu..... nepadarykite klaidos

O kas negerai su XPS (neskaitant kainos) ?
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 10 30, 16:20)
O kas negerai su XPS (neskaitant kainos) ?

tik nesusigundykite.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 29, 12:40)
iš kitos pusės esu girdėjus ir baisesnių nusiskundimų dėl geležingo vandens jūsų parapijoj smile.gif

Pas mane irgi geležies bei kalkių perteklius, bet kaip išsiaiškinau, tiek geležis, tiek kalkės žmogaus sveikatai nekenksmingos. Juos filtruoti reikia tik dėl technikos apsaugos.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 10 30, 13:15)
Sveiki,

VV, kaip supratau, jau nakvojot naujam name  bigsmile.gif  sveikinu!  thumbup.gif

Sakykit, mąstom apie lauko duris. Aišku, jau vėlokai, bet vis tik reiktų žiemai užsidarinėt namą.

Gal turit nuomonę apie šių durų gamintojų gaminius:
1. SKYDAS http://www.door.lt/

2. Dorvila http://www.dorvila.lt/

Mąstom ar reikia namui šarvo durų - jei dėl vagių tai įlips per langą. Svarbu, kad šiltos būtų...  g.gif

Uz sveikinimus didis aciu. Del duru -mastote labai teisingai, jei langai dideli tai duru vagys nenaudos. Todel durims lieka tik atitvaros funkcija. Kreipkite demesi i ju izoliacines savybes ir sandaruma. Juk saunu, kai nerasoja ar neserksnyja spynos serdele? Dar vienas patarimas-neuzkraukite visko vienoms durims, iejimo tamburas yra labai geras sprendimas, manau galima tai ir ne uz didelius pinigus irengti.
As nesirinkciau nei vieno jusu pateikto varianto, esu patenkintas savom "storulem" kurios sukurtos butent silumai bet lietuviskai paranojai (mane butinai apvogs, cia tik laiko klausimas, todel man reikia seifiniu duru!). Jei galite tai sau leisti - nuosirdziai rekomenduoju. Ryt musu durys bus isbandytos realiam name, laukiu sandarumo (DOOR TEST) bei termovizijos. Arba man skupumo priepolis smile.gif Arba kazkas su musu statiniu negerai kad prie trupucio minuso jau reik sildyti.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2012 10 30, 17:39)
Pas mane irgi geležies bei kalkių perteklius, bet kaip išsiaiškinau, tiek geležis, tiek kalkės žmogaus sveikatai nekenksmingos. Juos filtruoti reikia tik dėl technikos apsaugos.

Tai aisku tik del technikos, juk atsibos rudis sveist ir cainykus keist kas met, jau nekalbu apie boileri ir kranus doh.gif nieks nuo kalkiu nemire, o ir gelezis naudinga lotuliukas.gif ypac mazakraustyninkams lotuliukas.gif
Ar turi ideju apie filtrus, ka statyt?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 30, 19:33)
  Arba kazkas su musu statiniu negerai kad prie trupucio minuso jau reik sildyti.

Tai kad dar tik tik pradėjote gyventi, manau dar ir kugelio (V) nekepėte. smile.gif ........... ir katruos jau namus taip visai nereikia šildyti.
Sakė AE nestatys, tai gal elektra kiek nebrangs... biggrin.gif
Atsakyti
Viliene, sveikinu su įkurtuvėm - pagaliau thumbup.gif

O mes pirmų šalčių proga pasirašėm sutartį su statybininkais ir pagaliau turim statybų leidimą su visais pakeitimais ax.gif Tai laukiam atšilimo ir mūrijam, mūrijam biggrin.gif
Atsakyti
manjana, sveikinu, mums panašiai buvo. kai gavom baują statybų leidimą su pakeitimais tai jau ir stogą turėjom biggrin.gif
Atsakyti

ačiū už sveikinimus 4u.gif kol kas gyvenam karinėm sąlygom lotuliukas.gif bet rytoj spintas atveža - sakė, kad turėčiau ką veikt per išeigines

v
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 30 spalio 2012 - 20:41
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 30, 20:28)
manjana, sveikinu, mums panašiai buvo. kai gavom baują statybų leidimą su pakeitimais tai jau ir stogą turėjom biggrin.gif

Mes pabijojom sienas kelt iki leidimo - sakė labai daug tikrina dabar, matyt gaudo tokius skubančius iki žiemos biggrin.gif
Atsakyti