Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunieciai rimtai stato namus

QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 29, 13:40)
Bet pas jus vandentiekio centralizuoto vanduo  g.gif

Gręžinys, ~40m.
Atsakyti
rimtai?... Ne, nu jūs mane kasdien stebinat.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 29, 17:10)
rimtai?... Ne, nu jūs mane kasdien stebinat.

Jau senai apie tai rašiau, gal pamiršot smile.gif
Po vakarykščių šalnų atvesom iki 18C teks duoti uzdirbti lestui blush2.gif sunkiai su dregme sekas niekaip nenusimušam, apie 80%. O kondensatas is rekupo nebega!

gal pamiršom paminėti- ši naktis buvo pirmoji naujam name blush2.gif
tik trupučiuką mane erzina tas gyvenimas per du namus, nes nenešu drabužių kol čia nėra spintų. bet šiaip lafa 4u.gif
šiandien net pasisekė vaikams lubinius šviestuvus nupirkt, tai nuotaika visai pasitaisė

v
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 29 spalio 2012 - 16:51
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 29, 17:41)
Jau senai apie tai rašiau, gal pamiršot smile.gif
Po vakarykščių šalnų atvesom iki 18C teks duoti uzdirbti lestui blush2.gif  sunkiai su dregme sekas niekaip nenusimušam, apie 80%. O kondensatas is rekupo nebega!
gal pamiršom paminėti- ši naktis buvo pirmoji naujam name  blush2.gif 
tik trupučiuką mane erzina tas gyvenimas per du namus, nes nenešu drabužių kol čia nėra spintų. bet šiaip lafa  4u.gif
šiandien net pasisekė vaikams lubinius šviestuvus nupirkt, tai nuotaika visai pasitaisė

v

Tai jūs minėjot, kad minkštinimo norit. Anyway, filtrininkai kolonų neskaičiuoja be tyrimo, nežinau ten daug keičiasi modeliai ar nelabai, gal užpildai skirtingi ir pan.
Tai drėgmė kaip suprantu sėkmingai eina iš grunto, o kaip žinia per tokias darganas ten tikrai drėgna...
Sveikinu sveikinu svei-k- nu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 10 29, 15:57)
Idomu kodel dabar detumete vis tik eps, o ne xps.

Kaip suprantu siltinti pamata su XPS yra tieisingiausias variantas (del vandens igeriamumo), tik brangesnis. Ar as klystu ?

Papildyta:
O kodel ne XPS ar tai dengi na veter ?

Oi ne atsargiai, atsargiai yra tokių niuansu..... nepadarykite klaidos
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 29, 13:23)
Kam dar šiai dienai aktualus filtrų klausimas? nugeležinimo kolonos lietuvių gamybos automatika USA gaunasi apie 1400Lt 1,1-1,5m3/h debitas. Minkštinimo kabinetinis variantas 1-1,1m3/h apie 1250Lt. Žinoma kainą reikia individualiai tikslinti pagal vandens duomenis (pas mane geležies 2,9; kietumas 7,11). Be montavimo.

Man aktualu, bet dar neturiu kur pajungt biggrin.gif Niekaip nesulaukiam kas mums šulinį iškas, dabar jau lyg ir sutarta, kad po pirmųjų šalnų, nes prieiti nerą kaip, purvynas aplinkui doh.gif O tai nugeležinimo ir nukalkinimo filtrai negali būti kartu? Neįsivaizduoju ką pas mus ras, kietą vandenį tai faktas, o dėl geležies tai nežinau g.gif Jaučiu dar ir nitratų nemažai bus doh.gif O tavo rasti filtrai patikimoje firmoje, ar nebus iš tokių, kurie už dyką tiria vandenį, sudeda lievus filtrus ir pinigaujasi doh.gif Kažkaip apie tą sritį info minimaliai g.gif

Gal dar parekomenduosit normalias buitinės technikos parduotuves? jau daugmaž išsirinkau norimą buitinę techniką, bet norisi profesionalios konsultacijos dėl pasirinkimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 29 spalio 2012 - 20:16
QUOTE(Giedruolė @ 2012 10 29, 20:24)
Tai jūs minėjot, kad minkštinimo norit. Anyway, filtrininkai kolonų neskaičiuoja be tyrimo, nežinau ten daug keičiasi modeliai ar nelabai, gal užpildai skirtingi ir pan.
Tai drėgmė kaip suprantu sėkmingai eina iš grunto, o kaip žinia per tokias darganas ten tikrai drėgna... 
Sveikinu sveikinu svei-k- nu  4u.gif

Is grunto? Kad velniai zino ar gali būti ten dregmes... nesuprantu, kodel rekupe kondensatas nesusidaro, kodel nebega per surinkimą. Jei dregna atvesinam juk turi kondensuotis. Tuoj pralupsiu i patikrysiu ar uzsidare by pass po vasaros, gal varo per ten doh.gif doh.gif
Beje, per kondensato vamzdi neblogas ciongas i irengini, kiba uzklijuot k ciortu kad jau nebega niekas.
Atsakyti
reik filtrų nors tu ką

Viliams sveikinimai su Pirma Naktim Name 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
VV sveikinimai...nu kaip jum jau faina smile.gif thumbup.gif:
Atsakyti
Sveiki,

VV, kaip supratau, jau nakvojot naujam name bigsmile.gif sveikinu! thumbup.gif

Sakykit, mąstom apie lauko duris. Aišku, jau vėlokai, bet vis tik reiktų žiemai užsidarinėt namą.

Gal turit nuomonę apie šių durų gamintojų gaminius:
1. SKYDAS http://www.door.lt/

2. Dorvila http://www.dorvila.lt/

Mąstom ar reikia namui šarvo durų - jei dėl vagių tai įlips per langą. Svarbu, kad šiltos būtų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 29, 16:41)
ši naktis buvo pirmoji naujam name  blush2.gif 

Nuosirdziai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Pirmoji naktis - saldi nuodėmė... smoke.gif yess.gif
Atsakyti