Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime <3

QUOTE(rimkka @ 2012 10 18, 12:16)
aš ir šiaip darbe su kolege pliurpiu  blush2.gif tiesa, greit sėdėsiu viena, jos nebeliks, dirbsiu už tris etatus, gaudama tik savo varganą algelę  doh.gif ir sėdėsiu tarp bernų, kuriem svarbu tik darbus nuo savęs nusimesti  doh.gif

o nenori pakalbeti su virsininku apie alga?jeigu jau dirbsi uz keleta zmogeliuku net... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 18, 13:49)
Jau ne mums mokyti, mes tai darbo metu pliotkus varom....  lotuliukas.gif

hihihi.gif nors aš pastaruoju metu jau rečiau tą bedarau rolleyes.gif neturiu kada doh.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 10 18, 14:16)
aš ir šiaip darbe su kolege pliurpiu  blush2.gif tiesa, greit sėdėsiu viena, jos nebeliks, dirbsiu už tris etatus, gaudama tik savo varganą algelę  doh.gif ir sėdėsiu tarp bernų, kuriem svarbu tik darbus nuo savęs nusimesti  doh.gif

nusimato geras laikas darbe ax.gif

Bet tai paskaičiau apie tuos kuodukus ir barankas jiems sukt, tai ir man dabar reikia doh.gif Ethella, man atrodo tau gražiai turėtų atrodyti tas kuodukas mirksiukas.gif
Lagita, pagaliau atsiliepimai apie tėvus 4u.gif Nieko neklausiau, galvojau pati pasipasakosi ax.gif
O klausykit, mūsų Laurita* dabar Ibizoj turėtų būti? rolleyes.gif Nepamenu , ar jau grįžus g.gif
Meyle, bet nors valgomas pyragas gavosi 4u.gif aš esu labai prieš maisto išmetimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 13:18)
o nenori pakalbeti su virsininku apie alga?jeigu jau dirbsi uz keleta zmogeliuku net... g.gif

na, ir dabar šiuo metu už du dirbu, tai prie algos pridėjo už tai pora šimtų lt. ir tiek. algos pakelti šiuo metu nėra iš ko, o kad kiek sutaupo nepriimdami žmogaus, tai apie tai nepagalvoja... doh.gif ai, ne mano verslas, ne aš priimu sprendimus. tik tai paskatins mane greičiau pakeisti darbą ir tiek. lotuliukas.gif
Atsakyti
Rimkka, jei bus protingi Tau pasakius apie išėjimą į kitą darbą, turėtų pasiūlyti didesnę algą... Nes juk žinom kiek kainuoja priimti naują žmogų... g.gif Kaip ten bebūtų, sėkmės ir sėkmės konkurse mirksiukas.gif

Cherry 4u.gif ir Tau barankos užsireikė, ane? biggrin.gif Aij dar papliotkinsiu ta proga, atsiminiau, aš lb lb nustebau sužinojusi kiek Cherry metų blush2.gif maniau ~25, bet ne daugiau... rolleyes.gif

Marmaliade kaip gyveni? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 18 spalio 2012 - 13:11
QUOTE(Ethella @ 2012 10 18, 13:09)
Cherry  4u.gif ir Tau barankos užsireikė, ane?  biggrin.gif Aij dar papliotkinsiu ta proga, atsiminiau, aš lb lb nustebau sužinojusi kiek Cherry metų  blush2.gif maniau ~25, bet ne daugiau...  rolleyes.gif

o tai kiek jai metu jei nepaslaptis?Busi meete? bigsmile.gif

Jergau kaip bus keista visas matyti...Smagumelis,laukiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 18, 14:09)
Rimkka, jei bus protingi Tau pasakius apie išėjimą į kitą darbą, turėtų pasiūlyti didesnę algą... Nes juk žinom kiek kainuoja priimti naują žmogų...  g.gif Kaip ten bebūtų, sėkmės ir sėkmės konkurse  mirksiukas.gif

Cherry  4u.gif ir Tau barankos užsireikė, ane?  biggrin.gif Aij dar papliotkinsiu ta proga, atsiminiau, aš lb lb nustebau sužinojusi kiek Cherry metų  blush2.gif maniau ~25, bet ne daugiau...  rolleyes.gif

Marmaliade kaip gyveni?  4u.gif

tai va, kad siūlys tik tada, kai bandysiu pakelt sparnus. o kol nekeli, tol niekas neskuba pasiūlyti doh.gif

na, sudominai jau. tai kiek čia mūsų Cherry metų? manęs tai vis paklausia, ką studijuoju (čia klube vaikinukai) doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuskambėjo mano komentaras turbūt kaip apie 40metę kalbėčiau lotuliukas.gif
Cherry, čia jei ką komplimentas 4u.gif

Mums gal reiks kokias korteles užsikabint, kur kuri, ir garsiai viena kitą nickais vadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 10 18, 13:17)
Mums gal reiks kokias korteles užsikabint, kur kuri, ir garsiai viena kitą nickais vadinti  lotuliukas.gif

ta pati norejau rasyti,reiks kad nicais pasisakytumete,lengviau asociacijos kils... ax.gif Vistiek turime kiekviena apie kiekviena susidariusios tam tikra vaizdini... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 14:22)
ta pati norejau rasyti,reiks kad nicais pasisakytumete,lengviau asociacijos kils... ax.gif Vistiek turime kiekviena apie kiekviena susidariusios tam tikra vaizdini... ax.gif  blush2.gif

na, aš nesu mačiusi tik Seilos, Ethelos ir Cherry biggrin.gif kitas kaip ir mačiusi, ir pažįstu netgi lotuliukas.gif na o kauniečių tai nei vienos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 18 spalio 2012 - 13:23
QUOTE(Ethella @ 2012 10 18, 14:09)
Marmaliade kaip gyveni?  4u.gif

Sveika 4u.gif Kaip ir neblogai visai... Paskaitineju pas Jus cia. Dziaugiuos, kad visom gerai sekas, o as jau kaip ir draugaujanti, tai nelabai yra ka cia bepasireikst ax.gif Bet pasidometi ir kartais pakomentuoti ydomu mirksiukas.gif P.S. Mergaites, gal zinote, kur Klaipedoj ar Nidoj galima nusipirkti skanios zuvytes? ax.gif Ir kokia rekomenduotumete?
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 10 18, 13:23)
na, aš nesu mačiusi tik Seilos, Ethelos ir Cherry biggrin.gif kitas kaip ir mačiusi, ir pažįstu netgi  lotuliukas.gif na o kauniečių tai nei vienos  ax.gif

O as tik su Meyle maciausi ir gan sekmingai draugaujame... blush2.gif Daugiau nei vienos... Bet visada buna pirmas kartas,kuris ir arteja... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2012 10 18, 13:28)
Mergaites, gal zinote, kur Klaipedoj ar Nidoj galima nusipirkti skanios zuvytes?  ax.gif Ir kokia rekomenduotumete?

Juodkranteje pati skaniausia zuvis. tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 14:31)
Juodkranteje pati skaniausia zuvis. tongue.gif  ax.gif

O gal galima siek tiek tiksliau? ax.gif
Atsakyti