Man gaila netinka kuodai...
O kur toki dalykeli galima nusipirkti?medinese sukose?ten kur plaukam viskas,ane?
idomukaip man toks kuoduks atrodytu...
nes siaip man patinka kai jie buna siek tiek netvarkingi,o ne tobulai padaryti...

Ethella, o tau iškart pavyko susijuosti į idealų kuoduką? Blyn, man kai suriša draugė, tai atrodo tobulas... O man pačiai dar visko būna
Įkelsiu į FB pasirodyt kaip atrodo man tas kuodas, tai tikrai neidealus, gal kad aš negabi plaukų srity
Beje, kol kas jį nešiojau be kirpčiukų, bet vakar pabandžiau su kirpčiukais, tai irgi ne ką prasčiau atrodo 
Papildyta:
Yra Krinonoj ir Cascadoj, tai ten 20Lt... O yra Kaune vieta, kurioj po 6 ir 12, tokie patys
Anglijoj nuvarius išvis išsižiojau - 1 svaras
Beje, draugė Plungėje pirko ''Švaros prekės'' už 5Lt. Kažkur ir Klaipėdoje turėtų būti. Tikrai galima nebrangiai įsigyti, tuose prekybcentriuose tiesiog kainos užkeltos.
Su šiuo aš kartais ir netvarkingą pasidarau... Man ta kempinė pirmiausia patinka tuo, kad ji padeda ''padidinti'' plaukų apimtį
Ilgaplaukėm neaktualu, bet kai mano ir trumpi, ir ploni, tai ir kuoduko įmantraus su savo plaukais nesusirišu. Čia geras atradimas

Papildyta:
QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 10:12)
O kur toki dalykeli galima nusipirkti?medinese sukose?ten kur plaukam viskas,ane?
idomukaip man toks kuoduks atrodytu...
nes siaip man patinka kai jie buna siek tiek netvarkingi,o ne tobulai padaryti... 

Yra Krinonoj ir Cascadoj, tai ten 20Lt... O yra Kaune vieta, kurioj po 6 ir 12, tokie patys

Su šiuo aš kartais ir netvarkingą pasidarau... Man ta kempinė pirmiausia patinka tuo, kad ji padeda ''padidinti'' plaukų apimtį

Meyle dariausi pati, tai man visai tvarkingai išėjo, lėtai neskubant paskirstau plaukučius ir užmaunu gumelę, va reiktų pabandyt draugei padaryt, turbūt būtų iš viso idealu
Dariau aukštai, reiks pabandyt dar žemai ir paleist per šoną grifkutę
Seila aš pirkau ten kur visokie aksesuarai plaukučių, Belle žinos tikrai - Europos požeminėj perėjoj
O dėl kuoduko - ten gali iš tikro prisigalvoti, esmė patį kuoduką suformuoji - o paskui kiek fantazija leidžia, gali priekyje palikt sruogas ir pasidarius kuoduką iš tų sruogų link kuoduko daryt pinimą, galiukus pritvirtinant ant kuoduko
internete lb daug idėjų yra
Aš mokėjau 10 Lt, o UK tai jo 1 svaras
Man būnant UK iškilo klausimas pamačius anglių idealius kuodukus, kaip ten joms taip pavyksta, pasirodo baranka visagalė

Seila aš pirkau ten kur visokie aksesuarai plaukučių, Belle žinos tikrai - Europos požeminėj perėjoj

O dėl kuoduko - ten gali iš tikro prisigalvoti, esmė patį kuoduką suformuoji - o paskui kiek fantazija leidžia, gali priekyje palikt sruogas ir pasidarius kuoduką iš tų sruogų link kuoduko daryt pinimą, galiukus pritvirtinant ant kuoduko

Aš mokėjau 10 Lt, o UK tai jo 1 svaras

QUOTE(meyle @ 2012 10 18, 10:19)
Reiks ir man pasimeginti isigijus tada...Ko tik nera ant sio svieto!

Papildyta:
Meyle, o kaip cia Tau tos paskaitos isdestytos?Kad tu namuose?

QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 10:31)
Meyle, o kaip cia Tau tos paskaitos isdestytos?Kad tu namuose?
Mano laikais taip nebuvo...Kiekviena diena budavo,aj nors kazkuriam kurse 1dieniais lyg neturedavomes paskaitu tai pamenu smagu budavo! 

Yra... Rašiau prie rytinio posto, kad pasidariau nuodėmingą išeiginę

QUOTE(meyle @ 2012 10 18, 10:33)
niu niu niu...

Bet kad Tu daznai ziuriu dienos metu cia esi,bent sia savaite...

ach Jūs
mokot jauniklę mūsų?

mokot jauniklę mūsų?

QUOTE(Seila @ 2012 10 18, 10:38)
Dėl to, kad paskaitos nuo pietų, o po to tarp paskaitų dar dažnai turiu laisvą valandą ar dvi, kada prisijungiu per telefoną gurkšnodama kavutę, jeigu tą dieną nesusitinku su grupiokėm

QUOTE(rimkka @ 2012 10 18, 12:05)
Jau ne mums mokyti, mes tai darbo metu pliotkus varom....

QUOTE(rimkka @ 2012 10 18, 11:05)
Nea,tik siaip domiuosi...

QUOTE(meyle @ 2012 10 18, 11:12)
Aišku?
Bet pastebėjimas tikrai geras, aš pati jau pradėjau blogai jaustis, kad nedirbu. Per daug bimbinėju, ane?.. 

Taip,viskas aisku!:pioneer: oj ne,del darbelio nieko nesakau,siaip cia pastebejimas mano buvo...Tai pasidomejau.

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 18, 11:49)
Ups...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 10 18, 12:49)
aš ir šiaip darbe su kolege pliurpiu