Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

QUOTE(uosiux @ 2007 07 16, 21:45)
Aha, planavom praita savaitgali su kompanija parasiutus isbandyti, bet oras koja pakiso  doh.gif  pernelyg stiprus vejas pasitaike.

Gal gali siek tiek placiau savo potyrius papasakot?  4u.gif  Kokiame aerodrome sokot? Kokios oro salygos buvo, su kupolu ar sparnu? ir pan...  mirksiukas.gif

Šokau su kupolu, be instruktoriaus Pociūnuose. Gana ilgai truko apmokymai: aiškino ką kokioje situacijoje reikia daryti, kaip sulankstyti parašiutą ir t.t. Šitie apmokymai gana stipriai įbaugino tongue.gif
Kai šokau buvo didokas vėjas, todėl sprendė ar leisti šokti ar ne, bet po visų apmokymų buvo nutarta kad viskas OK.
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2007 07 16, 21:09)
Šokau su kupolu, be instruktoriaus Pociūnuose. Gana ilgai truko apmokymai: aiškino ką kokioje situacijoje reikia daryti, kaip sulankstyti parašiutą ir t.t. Šitie apmokymai gana stipriai įbaugino  tongue.gif
Kai šokau buvo didokas vėjas, todėl sprendė ar leisti šokti ar ne, bet po visų apmokymų buvo nutarta kad viskas OK.

Ech uzpavydejau as tau lotuliukas.gif nu bet tikekimes dar susikooperuosim kuri grazesni savaitgali ir issoksim su parasiutais drinks_cheers.gif
O tu dar bandysi kada?
Atsakyti
as si svaitgali planuoju...Su sparno tipo parasiutu is 1000 m...smile.gif
Bet man niekas neatsake, duoda akinius specialius, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2007 07 24, 10:34)
as si svaitgali planuoju...Su sparno tipo parasiutu is 1000 m...smile.gif
Bet man niekas neatsake, duoda akinius specialius, ar ne?

O kam tau jie? Duos nebent jei nesioji akinukus arba kontaktinius lesius mirksiukas.gif
Gero suolio drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niekada nebandžiau. Gal ir faina būtų pabandyti, bet nežinau, ar išdrįsčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2007 07 24, 09:55)
O kam tau jie? Duos nebent jei nesioji akinukus arba kontaktinius lesius mirksiukas.gif
Gero suolio drinks_cheers.gif  thumbup.gif

tai butent del tos priezasties ir domejausi - nesioju lesius:)
Tai jei duos, tai vskas tvarkoje:)
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2007 07 26, 12:55)
tai butent del tos priezasties ir domejausi - nesioju lesius:)
Tai jei duos, tai vskas tvarkoje:)

Na bent jau as kai sokau tai sake jei kam reikia tai sakykite smile.gif Cia Pociunuose.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(uosiux @ 2007 07 18, 12:51)
Ech uzpavydejau as tau  lotuliukas.gif  nu bet tikekimes dar susikooperuosim kuri grazesni savaitgali ir issoksim su parasiutais  drinks_cheers.gif
O tu dar bandysi kada?

Būinai reikia išbandyti thumbup.gif

O ar šoksiu kitą kartą nežinau 4u.gif gal kada sugalvosiu, niekada negli žinoti tongue.gif
Atsakyti
As sokau pries keleta metu Kyviskese is 800 m. Buvo apmokymai pirma klaseje, paskui lauke ten parode kaip zengt, kaip sokt. Buvo vejas pakiles, tai teko palaukti, paskui dave iranga, salmus biggrin.gif , jokiu akiniu nedave paildomu, tik tie kas su akiniais soko, tai juos reikejo gumele prisirist, kad nenuskristu sau mirksiukas.gif Tada surikiavo pagal svori, ar i ka ten jie ziurejo, lektuvan ir pirmyn! hihihi.gif Na, ka as galiu pasakyt - nebijojau, bet issoko vienas, issoko kitas ir man tokia mintis ateina, kad reiks ir man tuoj sokt; savo noru islipt is lektuvo; o ten apacioje gi nera jokios apsaugos; o jei man neiisiskleis, tai juk paskutine mano minute, kol as gyva; o jei sulusiu pusiau karsta.gif O aplink - visi soka, nei vienas neatsisako. Kad neprarasciau garbes ir orumo, atejus eilei ir as atsistojau ir zengiau scare.gif Tik, kad tas zengimas buvo nevykes - iranga sveria berods 30 kg, ir kai zengi reikia pasilenkt biski i prieki, kad ta svori prilaikyt, o as kaip lipau, kaip tempe ta visa terba mane zemyn, ir gavosi taip, kad apsiverciau, t.y. nugara zemyn, ten kur svoris, galva lostelejo, trinktelejo i kuprine (gerai kad su salmu, bet smugis vistiek ziauriai jautesi, kojos aukstyn ohmy.gif Kazkaip atsistaciau i pradine padeti, pasitaisiau salma, nes nuo smugio ant akiu uzsistume.. Atsiverciau turbut tuo metu, kai tas maziukas pirminis parasiutas issikleide g.gif Tada pradejau galvoti, ka toliau daryt, nebuvo dar laiko grozetis zeme. Padekojau Dievui, kai pavyko istraukt rankena su tikru parasiutu, na ir leidausi, bet matyt labai sunki buvau nes kazkaip greit leidausi, o gal vejo nepagavau, kaip paukstis sklandyt nesigavo. O nusileidus, reikia ten uz apatiniu virvuciu patempt, kad vejas parasiuto nepagautu, nes kitaip teks dar zeme pasliauziot, kas man ir nutiko lotuliukas.gif Bet isgelbejo instruktorius pribeges, gal tik 10 metru sliauziau ax.gif Kad sokau tikrai nesigailiu, va tik sekmingiau galejau blush2.gif
Atsakyti
Dzindziliuuk, labai smagus tavo pasakojimas thumbup.gif Ir gan detalus, sakyčiau, netgi su gerais patarimais, ko nereikia daryti. thumb_yello.gif

Na aš Kyviškėse daug dienelių praleidau, daug pirmašuolininkų stebėjau, bet taip ir neįgavau drąsos.... doh.gif blush2.gif Sakau, gal iššokčiau nebent su kompanija arba jei gaučiau šuolį dovanų gimtadienio proga. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzindziliaa @ 2007 07 28, 19:22)
As sokau pries keleta metu Kyviskese is 800 m. Buvo apmokymai pirma klaseje, paskui lauke ten parode kaip zengt, kaip sokt.

user posted image
Man suolis parasutu tai kazkas is fantastikos skyrelio doh.gif bijau blink.gif
Atsakyti
Nebandžiau, bet labai norėčiau... kartu su mylimu žmogum 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzindziliaa @ 2007 07 28, 19:22)
As sokau pries keleta metu Kyviskese is 800 m. Buvo apmokymai pirma klaseje, paskui lauke ten parode kaip zengt, kaip sokt. Buvo vejas pakiles, tai teko palaukti, paskui dave iranga, salmus  biggrin.gif , jokiu akiniu nedave paildomu, tik tie kas su akiniais soko, tai juos reikejo gumele prisirist, kad nenuskristu sau mirksiukas.gif  Tada surikiavo pagal svori, ar i ka ten jie ziurejo, lektuvan ir pirmyn!  hihihi.gif Na, ka as galiu pasakyt -  nebijojau, bet issoko vienas, issoko kitas ir man tokia mintis ateina, kad reiks ir man tuoj sokt; savo noru islipt is lektuvo; o ten apacioje gi nera jokios apsaugos; o jei man neiisiskleis, tai juk paskutine mano minute, kol as gyva; o jei sulusiu pusiau  karsta.gif O aplink - visi soka, nei vienas neatsisako. Kad neprarasciau garbes ir orumo, atejus eilei ir as atsistojau ir zengiau scare.gif  Tik, kad tas zengimas buvo nevykes - iranga sveria berods 30 kg, ir kai zengi reikia pasilenkt biski i prieki, kad ta svori prilaikyt, o as kaip lipau, kaip tempe ta visa terba mane zemyn, ir gavosi taip, kad apsiverciau, t.y. nugara zemyn, ten kur svoris, galva lostelejo, trinktelejo i kuprine (gerai kad su salmu, bet smugis vistiek ziauriai jautesi, kojos aukstyn ohmy.gif Kazkaip atsistaciau i pradine padeti, pasitaisiau salma, nes nuo smugio ant akiu uzsistume.. Atsiverciau turbut tuo metu, kai tas maziukas pirminis parasiutas issikleide g.gif  Tada pradejau galvoti, ka toliau daryt, nebuvo dar laiko grozetis zeme. Padekojau Dievui, kai pavyko istraukt rankena su tikru parasiutu, na ir leidausi, bet matyt labai sunki buvau nes kazkaip greit leidausi, o gal vejo nepagavau, kaip paukstis sklandyt nesigavo. O nusileidus, reikia ten uz apatiniu virvuciu patempt, kad vejas parasiuto nepagautu, nes kitaip teks dar zeme pasliauziot, kas man ir nutiko lotuliukas.gif  Bet isgelbejo instruktorius pribeges, gal tik 10 metru sliauziau  ax.gif Kad sokau tikrai nesigailiu, va tik sekmingiau galejau  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti