Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

QUOTE(KatYnas @ 2007 11 09, 20:06)
na daugiau gali paskaityti www.dropzone.lt (beja ten yra nuorodos ir i kitus parasiutininku klubus in lt  ax.gif
is 1200 metru ne ismeta o tu issoki pats  bigsmile.gif parasiutas priverstinai issiskledzia po mazdaug 4 sekundziu.
jei nori pajusti laisvo kritimo malonuma tai yra keleta variantu: tandemas -soki su instruktorium is 3000m. gaunasi 30-45 sec. dar aff programa - bet cia jei nori papti parasutininku smile.gif
va... sekmes ax.gif

Sveiki parašiutininkai 4u.gif

Norėčiau aš padaovanoti vyrui kalėdom šuolį tik va niekaip neapsisprendžiu kokį jam dovanoti g.gif . Na pinigų nedaugiausiai yra, tai va o kliedi žmogus( šuolių kiek pamenu turi ). Taigi kur būtų optimalus variantas ir keik kainuotų, gal kas galėtumėte pasiųlyti ax.gif . Jau labai dėkinga būčiau už info. Ęsam kavianski tai, kad netoli būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2007 12 13, 14:10)
Sveiki parašiutininkai 4u.gif

Norėčiau aš padaovanoti vyrui kalėdom šuolį tik va niekaip neapsisprendžiu kokį jam dovanoti g.gif . Na pinigų nedaugiausiai yra,  tai va o kliedi žmogus( šuolių kiek pamenu turi ). Taigi kur būtų optimalus variantas ir keik kainuotų, gal kas galėtumėte pasiųlyti  ax.gif . Jau labai dėkinga būčiau už info. Ęsam kavianski tai, kad netoli būtų  ax.gif

Savo vyrui irgi noreciau padovanot tokia dovana,bet bijau. blink.gif O jei kas atsitiktu - uzsigrausciau.Siame reikale as pesimiste - atrodo,kad geruoju tie sokimai nesibaigia.Ar kas girdejot apie nelaimingus atsitikimus su parasiutais?
Beje,Muka, ziema niekas neleidzia sokti.Reiks paluket pavasario.O nebrangu,sako,Marijampolej.. mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif BIJAAAAUUUU
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 12 16, 18:01)
Savo vyrui irgi noreciau padovanot tokia dovana,bet bijau. blink.gif O jei kas atsitiktu - uzsigrausciau.Siame reikale as pesimiste - atrodo,kad geruoju tie sokimai nesibaigia.Ar kas girdejot apie nelaimingus atsitikimus su parasiutais?
Beje,Muka, ziema niekas neleidzia sokti.Reiks paluket pavasario.O nebrangu,sako,Marijampolej.. mirksiukas.gif

Tai va ir aš bijau bet kliedi žmogus ax.gif . Žinau kad šoks tik pavasarį, bet noriu dovanų čekio , kurį panaudos vasarą. Pigiausiai Pociūnuose vidurkis 170 lt nors visi sako kad brangs , čia su sparno tipo parašiutu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2007 12 17, 08:41)
Tai va ir aš bijau bet kliedi žmogus  ax.gif . Žinau kad šoks tik pavasarį, bet noriu dovanų čekio , kurį panaudos vasarą. Pigiausiai Pociūnuose vidurkis 170 lt nors visi sako kad brangs , čia su sparno tipo parašiutu  ax.gif

Su sparno tipo parasiutu pirma karta sokt nerekomenduoja,nes ji sunkiau valdyt.Geriau su kupoliniu. ax.gif O Marijampolej vidutiniskai su tokiu parasiutu 100lt. bigsmile.gif Nezinau,ar rysiuosi dovanot toki ceki. g.gif vyras dar labai noretu su keturraciais pasivazinet,bet as info apie tai niekur g.gif nerandu
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2007 12 20, 16:06)
Su sparno tipo parasiutu pirma karta sokt nerekomenduoja,nes ji sunkiau valdyt.Geriau su kupoliniu. ax.gif O Marijampolej vidutiniskai su tokiu parasiutu 100lt.  bigsmile.gif Nezinau,ar rysiuosi dovanot toki ceki. g.gif vyras dar labai noretu su keturraciais pasivazinet,bet as info apie tai niekur  g.gif nerandu

Maniškis jau šokinėjęs ax.gif, tik senai tai buvo prieš 15 metų , taip, kad gal mokės ax.gif . Hm g.gif ir su sparno tipo kaina tokia?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2007 12 20, 15:21)
Maniškis jau šokinėjęs  ax.gif, tik senai tai buvo prieš 15 metų , taip, kad gal mokės ax.gif . Hm  g.gif  ir su sparno tipo kaina tokia?

Viska susizinoti gali cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2007 12 17, 09:41)
Tai va ir aš bijau bet kliedi žmogus  ax.gif . Žinau kad šoks tik pavasarį, bet noriu dovanų čekio , kurį panaudos vasarą. Pigiausiai Pociūnuose vidurkis 170 lt nors visi sako kad brangs , čia su sparno tipo parašiutu  ax.gif

biggrin.gif cia kazkas sake kad su sparto parasiutu nerokomenduojama pirma karta nes sunkiau valdyti lotuliukas.gif .... niu ka as galiu pasakyti... - nieko neklausyk pirk ceki dovana - VYRAS TAU TIKRAI ACIU PASAKYS IR LABAI LABAI APSIDZIAUGS. as tai is patirties kalbu. ax.gif kai parasiutininke... su sparnu yra idomiau, soki is auksciau, kaifas didesnis butent del to kad valdyti parasiuta gali rolleyes.gif as savo tevui ir broliui per gimtadieni padovanojau suoli su tandemu...tai patikek taip apsidziauge, sake kad cia geriausiai ir ispudingiausia dovana buvo...tevas tiesa dar pora kartu po to buvo atvaziaves i DZ sokti dar thumbup.gif ir dabar niekas namuose man nezizia kad as is proto issikrausciau ir is lektuvo sokyneju biggrin.gif
vln suoliai jau pabrango o visur kitur irgi brangs...deja...

Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2007 12 20, 20:09)
biggrin.gif cia kazkas sake kad su sparto parasiutu nerokomenduojama pirma karta nes sunkiau valdyti  lotuliukas.gif .... niu ka as galiu pasakyti... - nieko neklausyk pirk ceki dovana - VYRAS TAU TIKRAI ACIU PASAKYS IR LABAI LABAI APSIDZIAUGS.  as tai is patirties kalbu.  ax.gif kai parasiutininke... su sparnu yra idomiau, soki is auksciau, kaifas didesnis butent del to kad valdyti parasiuta gali  rolleyes.gif as savo tevui ir broliui per gimtadieni padovanojau suoli su tandemu...tai patikek taip apsidziauge, sake kad cia geriausiai ir ispudingiausia dovana buvo...tevas tiesa dar pora kartu po to buvo atvaziaves i DZ sokti dar  thumbup.gif ir dabar niekas namuose man nezizia kad as is proto issikrausciau ir is lektuvo sokyneju  biggrin.gif
vln suoliai jau pabrango o visur kitur irgi brangs...deja...

Ačiui dievui, nuraminai karsta.gif , aha minėjo ir man apie pabrangimą verysad.gif
Atsakyti
mes padovanojom mano sesei aštuoniolikto gimtadienio proga šuolį Pociūnuose. kai įteikėm dovaną, dabar gailiuosi kad neturėjau kameros po ranka, bet visgi šoko ir liko baaaaisiai patenkinta smile.gif
beje, pirmam kartui ten kaip tik rekomendavo ne kupolinį o sparno tipo parašiutą, nes matėm kaip šokinėjo kareiviai su kupolais, ir skraidė po krūmus, nors vėjas ir nedidelis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2007 12 22, 16:37)
beje, pirmam kartui ten kaip tik rekomendavo ne kupolinį o sparno tipo parašiutą, nes matėm kaip šokinėjo kareiviai su kupolais, ir skraidė po krūmus, nors vėjas ir nedidelis buvo biggrin.gif

tai vava, man ir sake kad tik ne su kupoliniu pirma kart, nes jo nevaldai, ir luziu daugiau buna su kupoliniais, na bet man it ne su kupoliniu "pasiseke" bet vistike verta
Atsakyti
o jei pirma karta nori sokti kiek dabar mazdaug kainuoja suolis parasiutu? aciu uz informacija
Atsakyti