Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

QUOTE(Toe @ 2008 06 30, 12:12)
Ei, ei, negązdinkit  bijau.gif

oi, atsiprašau blush2.gif aš negązdinu, tik šiaip įsivaizduoju vaizdelį 4u.gif nešok tik žemyn galva ir viskas bus čiki ax.gif
o šokti nors vieną kartą manau verta, net neverta o būtina thumbup.gif aš manau šią vasarėlę taip pat šoksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Jei protarpiais lietus, ar tuomet šokinėjama?
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2008 06 11, 13:58)
Aha, reikia iš anksto perspėti, kad jei laikysies įsirėmus į durelių rėmus, kad nukrapštytų su kokiu pagaliu  lotuliukas.gif

na, kaip cia pasakius...jei neisisoksi pinigeiiu uz suoli tau niekas negrazins... ax.gif nekalbant jau kad fun'o nepaturesi...
Atsakyti
Ką aš manau? scare.gif Neįsivaizduoju savęs šokančios parašiutu. Aš baisiai bijau aukščio. Reiktų mane išstumt iš lėktuvo, tik iš baimės parašiutą išskleist pamirščiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita K @ 2008 06 26, 18:51)
Negi niekas nepatars? verysad.gif

smile.gif jei turi pinigeliu tai aisku pirma karta sok su tandemu...laaabai smagu. auksti, laisvas kritimas + patires instruktorius kuris viska uz tave padaro o tu tik kaifuoji smile.gif
o jei ne tai sok aisku su sparno tipo parasiutu...smile.gif baime reliativus dalykas, baisu tik is lektuvo issokt o tuo metu tau i ausyne niekas nekalbes ax.gif
ir issokus viskas bus gerai, svarbiausia idemiai klausyti instruktaza...
Papildyta:
QUOTE(Lane @ 2008 07 03, 13:52)
Ką aš manau? scare.gif Neįsivaizduoju savęs šokančios parašiutu. Aš baisiai bijau aukščio. Reiktų mane išstumt iš lėktuvo, tik iš baimės parašiutą išskleist pamirščiau lotuliukas.gif

o tau ir nereiketu jo skleisti - pirmasuoliams yra priverstinis parasuto skleidimas, t.y. issoki is lektuvo ir parasiutas automatiskai skleidzias smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Betule @ 2008 07 03, 12:41)
Jei protarpiais lietus, ar tuomet šokinėjama?

ziurint kur (t.y. kokiam klube)
ir aisku kas yra protarpiais smile.gif jei lynoja is ryto tai po pietu suoliai gali buti...jei lynoja kas kelios valandos tai priklauso nuo suolio vadovo..bet as asmeniskai patarciau vaziuoti kai geras oras...nes gali buti kad kol isklausysi instruktaza oras pages ir neissoksi arba teks illllgai laukti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2008 07 03, 14:04)
ziurint kur (t.y. kokiam klube)
ir aisku kas yra protarpiais smile.gif jei lynoja is ryto tai po pietu suoliai gali buti...jei lynoja kas kelios valandos tai priklauso nuo suolio vadovo..bet as asmeniskai patarciau vaziuoti kai geras oras...nes gali buti kad kol isklausysi instruktaza oras pages ir neissoksi arba teks illllgai laukti wink.gif

Šiam savaitgaliui pranešu lietų protarpiais unsure.gif Tai kaip žinot, ar išvis verta važiuoti į klubą?
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Paklausysiu Jūsų ir šoksiu tandemu. smile.gif Tikiuosi per daug nebijoti. blush2.gif Tėtis šoko su sparno tipo parašiutu,tai dabar kartos dar kartą. biggrin.gif sakė nerealu,bet butent kai jau pradedi susigaudyti kas vyksta ir pajusti malonumą,sako jau turi leistis žemėn. O tandemu manau ir pajusiu visą malonumą. Prašysiu atsiliepimus jei gyva liksiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šiam savaitgaliui pranešu lietų protarpiais unsure.gif Tai kaip žinot, ar išvis verta važiuoti į klubą?

Jei ketini sokti Kyviskese (Vilniaus parasiutininku klube), tai kol kas geriausia ora zada sy sekmadieny, taciau orai toks dalykas, kad visko dar gali but. Galima ir sestadieny ryte ~9 val. paskambinti y kluba ir suoliu vadovo pasiklausti kokios mintys apie suolius sukasi jo galvoje mirksiukas.gif tel: 2325718 +370 686 67176

Atsakymus y dazniausiai uzduodamus klausimus apie suolius parasiutu galima rasti cia, o pacioms paklausti galima va cia smile.gif

Kas ner gerai, tai yr tai, kad pakilus degalu kainoms nuo siandien pabrango suoliai g.gif
Atsakyti
Aš tai šoksiu vis tiek kada nors gyvenime. Niekada nebijau jokiu ekstremaliu dalyku, bet LABAI bijau aukščio, bet viršuj jau trauktis nebėr kur lotuliukas.gif . O patys pigiausi šuoliai tai Marijampolėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Si savaitgali sokau pirma karta sparno tipo parasiutu Pociunuose - Kauno parasiutininku klube - www.skydive.lt
Buvo suuuper thumbup.gif
aisku streso laaabai daug irgi apturejau biggrin.gif ypac ta akimirka kai reikia issokti is lektuvo biggrin.gif bet jau kai buni nusiteikus nebera kur dingt,o kai issoki tuo labiau biggrin.gif
man Pociunai patiko tuo, kad ten gana profesionalus parasiutininku klubas, geras vadovas, instruktorius, puikiai paruosia -instruktazas trunka apie 3 val. o kai leidiesi visa laika vadovas sako kaip parasiuta valdyti kad nusileistum teisingai, visi grupes nariai issoko ir nusileido kuo puikiausiai smile.gif niekada nemaniau kad nusileidimas parasiutu gali buti toks svelnus smile.gif realiai viskas kas ismokta per instruktaza lieka nelabai panaudota, nes ten apmokoma tik tam, kad jei ivyktu kas nors nenumatyto smile.gif o siaip statistika sako,kad nenumatytu atveju buna laaabai retai smile.gif
aisku kainos cia irgi nera mazos - sparno tipo parasiutu kainuoja 190 Lt. Dabar visai noreciau tandemu, noriu pajusti laisva kritima - kaina 350 lt, tai reikes kitam gimtadieniui gal prasyt dovanos biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
Mane traukia parasiuto suolis,bet dar labiau bijau biggrin.gif
Tai kazin ar gyvenime issoksiu aplamai blush2.gif
Didziuojuosi tom,kurios neturi jokio baimes jausmo 4u.gif
Atsakyti
draugui dovanot norim shuoli su parasiutu.sakykit ar draustis reiktu?

o jeigu sokant tandemu ( su i nstruktorium) gal tada nereik?
Atsakyti