Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

Na siaip as kai sokau,sake kad sezonas buna kai dar nesalta, bet zinok tikslai nepamenu ar spali dar sokineja.. tikriausiai ne.. bet geriausia butu manau jei pasiskambintum i dominanti kluba ir paklaustum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perra @ 2008 08 10, 14:16)
Laukiu patarimų, bet nelabai sulaukiu smile.gif Gal tikrai kas žino, kaip ten dėl to spalio pabaigos?

siulau nelaukti spalio pabaigos smile.gif nes gali nieko neiseiti...spalio pabaiga-lapkricio pradzia tai sezono pabaiga ir suoliu nebuna....
Atsakyti
Sokau, pries 10 metu.. rolleyes.gif Ispudi paliko nerealu.. thumbup.gif tik nezinau ar dabar beishdrysciau, kazkokia baime atsirado po gimdymu... unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi esu šokusi su kengūros tipo parašiutu ax.gif Na tiksliau aš tik palaimingai kinkavau galva biggrin.gif , nes šokau iš trijų kilometrų aukščio kartu su instrukturiumi (aš kaip ir prikabinta prie pilvo). Įspūdis ir jausmas - nerealūs wub.gif Pakartočiau kad ir dabar cool.gif Manau nuo žmogaus čia priklauso, nes keli draugai su kuriais šokau kartu, sakė, kad jų daugiau į aerodromą varu nenuvarys, o aš visai mielai kada nors ateityje ir pati šokinėt pasimokinčiau bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Svajonė wub.gif Labai norėčiau išokt. Įsivaizduoju kaip kinkos drebėtų prieš pat šokant biggrin.gif Net pagalvojus šiurpuliukai kūnu nobėgo.
Atsakyti
Na va aš jau šiandien po šuolio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Galiu tik tiek pasakyt,kad nerealu!!!!!!!!!!!!!Ačiū visiems už patarimus.Paklausiau Jūsų ir šokau tandemu. Kartočiau ir kartočiau dar ir dar. Ir dar pridursiu,kad Pociūnuose chebra nereali. Labai nuramina, net nėra kada stresuot ir apie baimę galvoti. Patarčiau kam Pociūnai netoli važiuoti ten. Nors manau kad visur taip pat fainai. mirksiukas.gif
Atsakyti
ech kaip noreciau bet oi kaip bijau biggrin.gif kolkas baime nugali nora lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano brolis soko per savo bernvakari su pabroliais,labai jiems patiko smile.gif As taip pat labai norejau,bet manes nepasieme.. verysad.gif Gaila,kad mergvakaris ant zemes buvo.. smile.gif Ir visi dar pakartotu suoli,kaip patiko smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELYTE @ 2008 08 25, 11:45)
ech kaip noreciau bet oi kaip bijau biggrin.gif  kolkas baime nugali nora lotuliukas.gif

Baimė turėtų praeiti vien nuvažiavus i klubą. bigsmile.gif Kai pamatysi kitų dideles šypsenas po šuolių iš kart užsinorėsi dar labiau thumbup.gif Patikrinta drinks_cheers.gif thumbup.gif Aš kažkaip niekada nesvaigau kaip norėčiau šokti,bet mano tėtis vieną dieną prisiruošė, tai teko kartu važiuoti pažiūrėti,ir vat nuo tada svaigau ta mintim visus metus.Pakol pasakiau sau,kad gana svaigt ir bijot blush2.gif
Atsakyti
Noriu jau gal ę metus,bet niekaip neišdrįstu doh.gif
Atsakyti
O as niekada nejauciau jokios baimes lotuliukas.gif
Tiesiog labai norejau ir svaigau ir vis ruosiaus issokti. Tik tuo metu ne taip lengva buvo tai igyvendinti,nes man buvo ~16-17 metu, tai pati sest uz vairo ir nuvaziuot negalejau, o ir finansines galimybes buvo ribotos (vis gi dar moksleive islaikoma tevu). Bet viena diena paskambino geras draugas su kuriuo kartu svaigdavom apie tuos suolius ir pasake "ryt vaziuojam, soksim". Net minties nebuvo,kad bijau,kad gal dar kita karta ar panasiai. Tiesiog surinkau paskutines savo santaupas ir islekiau lotuliukas.gif

Beprotiskai smagu, nerealu, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tiesiog neimanoma to apsakyti tongue.gif Nei jausmo,nei minciu,nei vaizdu is virsaus wub.gif

Dabar jau svaigstu apie pasiskraidyma parasparniais ir gal net pati licenzija gaut ax.gif Tikiuos kita vasara jau pavyks tai igyvendinti tongue.gif

Nesuprantu kaip galima bijot, jei laaaabai nori g.gif

Isdriskit!!!! Sekmes!!! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgita K @ 2008 08 24, 17:01)
Na va aš jau šiandien po šuolio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Galiu tik tiek pasakyt,kad nerealu!!!!!!!!!!!!!Ačiū visiems už patarimus.Paklausiau Jūsų ir šokau tandemu. Kartočiau ir kartočiau dar ir dar. Ir dar pridursiu,kad Pociūnuose chebra nereali. Labai nuramina,  net nėra kada stresuot ir apie baimę galvoti. Patarčiau kam Pociūnai netoli važiuoti ten. Nors manau kad visur taip pat fainai. mirksiukas.gif

Rytoj su MB važiuojam į Pociūnus (jei oras bus padorus) thumbup.gif
Gimtadienio proga padovanojau šuolį parašiutu (jau labai seniai svaigo) biggrin.gif Tikiuosi patiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 30 rugpjūčio 2008 - 13:34