QUOTE(perra @ 2008 08 10, 14:16)
Laukiu patarimų, bet nelabai sulaukiu
Gal tikrai kas žino, kaip ten dėl to spalio pabaigos?

siulau nelaukti spalio pabaigos

Sokau, pries 10 metu..
Ispudi paliko nerealu..
tik nezinau ar dabar beishdrysciau, kazkokia baime atsirado po gimdymu...

Aš irgi esu šokusi su kengūros tipo parašiutu
Na tiksliau aš tik palaimingai kinkavau galva
, nes šokau iš trijų kilometrų aukščio kartu su instrukturiumi (aš kaip ir prikabinta prie pilvo). Įspūdis ir jausmas - nerealūs
Pakartočiau kad ir dabar
Manau nuo žmogaus čia priklauso, nes keli draugai su kuriais šokau kartu, sakė, kad jų daugiau į aerodromą varu nenuvarys, o aš visai mielai kada nors ateityje ir pati šokinėt pasimokinčiau

Svajonė
Labai norėčiau išokt. Įsivaizduoju kaip kinkos drebėtų prieš pat šokant
Net pagalvojus šiurpuliukai kūnu nobėgo.

Na va aš jau šiandien po šuolio
.Galiu tik tiek pasakyt,kad nerealu!!!!!!!!!!!!!Ačiū visiems už patarimus.Paklausiau Jūsų ir šokau tandemu. Kartočiau ir kartočiau dar ir dar. Ir dar pridursiu,kad Pociūnuose chebra nereali. Labai nuramina, net nėra kada stresuot ir apie baimę galvoti. Patarčiau kam Pociūnai netoli važiuoti ten. Nors manau kad visur taip pat fainai.

ech kaip noreciau bet oi kaip bijau
kolkas baime nugali nora

Mano brolis soko per savo bernvakari su pabroliais,labai jiems patiko
As taip pat labai norejau,bet manes nepasieme..
Gaila,kad mergvakaris ant zemes buvo..
Ir visi dar pakartotu suoli,kaip patiko

QUOTE(AURELYTE @ 2008 08 25, 11:45)
Baimė turėtų praeiti vien nuvažiavus i klubą.

Noriu jau gal ę metus,bet niekaip neišdrįstu

O as niekada nejauciau jokios baimes
Tiesiog labai norejau ir svaigau ir vis ruosiaus issokti. Tik tuo metu ne taip lengva buvo tai igyvendinti,nes man buvo ~16-17 metu, tai pati sest uz vairo ir nuvaziuot negalejau, o ir finansines galimybes buvo ribotos (vis gi dar moksleive islaikoma tevu). Bet viena diena paskambino geras draugas su kuriuo kartu svaigdavom apie tuos suolius ir pasake "ryt vaziuojam, soksim". Net minties nebuvo,kad bijau,kad gal dar kita karta ar panasiai. Tiesiog surinkau paskutines savo santaupas ir islekiau
Beprotiskai smagu, nerealu, super
Tiesiog neimanoma to apsakyti
Nei jausmo,nei minciu,nei vaizdu is virsaus
Dabar jau svaigstu apie pasiskraidyma parasparniais ir gal net pati licenzija gaut
Tikiuos kita vasara jau pavyks tai igyvendinti
Nesuprantu kaip galima bijot, jei laaaabai nori
Isdriskit!!!! Sekmes!!!

Tiesiog labai norejau ir svaigau ir vis ruosiaus issokti. Tik tuo metu ne taip lengva buvo tai igyvendinti,nes man buvo ~16-17 metu, tai pati sest uz vairo ir nuvaziuot negalejau, o ir finansines galimybes buvo ribotos (vis gi dar moksleive islaikoma tevu). Bet viena diena paskambino geras draugas su kuriuo kartu svaigdavom apie tuos suolius ir pasake "ryt vaziuojam, soksim". Net minties nebuvo,kad bijau,kad gal dar kita karta ar panasiai. Tiesiog surinkau paskutines savo santaupas ir islekiau

Beprotiskai smagu, nerealu, super

Dabar jau svaigstu apie pasiskraidyma parasparniais ir gal net pati licenzija gaut

Nesuprantu kaip galima bijot, jei laaaabai nori

Isdriskit!!!! Sekmes!!!

QUOTE(jurgita K @ 2008 08 24, 17:01)
Na va aš jau šiandien po šuolio
.Galiu tik tiek pasakyt,kad nerealu!!!!!!!!!!!!!Ačiū visiems už patarimus.Paklausiau Jūsų ir šokau tandemu. Kartočiau ir kartočiau dar ir dar. Ir dar pridursiu,kad Pociūnuose chebra nereali. Labai nuramina, net nėra kada stresuot ir apie baimę galvoti. Patarčiau kam Pociūnai netoli važiuoti ten. Nors manau kad visur taip pat fainai. 

Rytoj su MB važiuojam į Pociūnus (jei oras bus padorus)

Gimtadienio proga padovanojau šuolį parašiutu (jau labai seniai svaigo)