Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 05, 17:20)
Ai va pamirsau paminet, kad as bijau aukscio biggrin.gif tai sakiau cia butu kaip ir savo baimes nugalejimas.. Bet vistiek be galo noriu.. Bet cia jauciu toks dalykas kad viena kart pabandes negali sustot..  biggrin.gif

Tai kad tas aukštis „juntamas“ tik lėktuve. Paskui jau kaip ir sustoji krisdama. na toks jausmas, ir net nelabai išeina suprasti arti žemė, ar dar nelabai biggrin.gif Aš maniau, kad dar daug laiko krisiu žemėn, o instruktorius jau šaukia kojas suglaust lotuliukas.gif

QUOTE(jurgita K @ 2009 03 07, 02:36)
kaip mums Pociūnuose pasakojo,tai taip ir sakė,kad po pirmo karto arba susergi šia liga arba  niekada nebenori daugiau. Čia jau kaip kam  mirksiukas.gif

Man kažkaip nei tas, nei tas variantas... Jei su kokia kompanija, neturint ką veikti, gal ir šokčiau dar kartą, bet nebėra to, kad va labai noriu. Gal todėl, kad ir pirmą kartą didelio noro nebuvo. nei aš bijojau, nei aš galvojau, kaip ten bus. Sako, ten laikas sustoja. Nė velnio man nesustojo. Per daug greit nukritau, nespėjau normaliai panorama pasimėgaut lotuliukas.gif
Atsakyti
As ziauriai noreciau pameginti suoli parasutu smile.gif gal zinot kur klaipedoj butu galima? jauciu nerealus jausmas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 11, 19:11)
As ziauriai noreciau pameginti suoli parasutu smile.gif gal zinot kur klaipedoj butu galima? jauciu nerealus jausmas...  thumbup.gif

Dirvupių kaime 4u.gif

Čia dar ir kaina yra, nors gal mokant vietoje ir pigiau. (Bet šiaip tai brangu, aš šokau netoli Mažeikių, bet kaina buvo dvigubai mažesnė. Nors šokau iš tokio paties aukščio, buvo apmokymai...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdnija: 11 kovo 2009 - 20:53
QUOTE(ViktoOote @ 2009 03 11, 20:11)
As ziauriai noreciau pameginti suoli parasutu smile.gif gal zinot kur klaipedoj butu galima? jauciu nerealus jausmas...  thumbup.gif

Čia visa informacija apie Klaipėdos parašiutininkų klubą www.skydiving.lt Šią vasarą tikiuosi išeis iššokti Klaipėdoje,nes matosi jūra.Laaabai gražūs vaizdai.
Atsakyti
mergytes,Mb gimtadienis apvalus geguzes gale,ilgai lauzius galva sugalvojau,kad dovana-suoli su parasiutu ilgai atsimins thumbup.gif ,ir zinau,kad jis noretu...tad papasakokit man kas ten kaip ax.gif .kur tie Pociunai tiksliai,kiek kainuoja ir kokia ten tvarka?pasiskambint reik ar paimt ir tiesiai vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2009 03 21, 18:27)
mergytes,Mb gimtadienis apvalus geguzes gale,ilgai lauzius galva sugalvojau,kad dovana-suoli su parasiutu ilgai atsimins thumbup.gif ,ir zinau,kad jis noretu...tad papasakokit man kas ten kaip ax.gif .kur tie Pociunai tiksliai,kiek kainuoja ir kokia ten tvarka?pasiskambint reik ar paimt ir tiesiai vaziuot?

http://www.skydive.lt/

thumbup.gif
Atsakyti
Teisingai sako, kad nušokus arba užsikreti taip, kad nori dar ir dar, arba nebenori visiškai unsure.gif Man pirmasis variantas thumbup.gif šokau 7 kartus, dabar laukių šiltesnių orų, kad galėčiau vėl šokti bigsmile.gif nerealus jausmas... wub.gif
Visi, kas norite, bet dar abejojate - šokit, nes tas jausmas, kurį patiri šuolio metu, o ypač laisvuoju kritimu yra pats nepakartojamiausias iš visų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdnija @ 2009 03 11, 21:50)
...aš šokau netoli Mažeikių, bet kaina buvo dvigubai mažesnė. Nors šokau iš tokio paties aukščio, buvo apmokymai...

Va va, planuoju į Mažeikius šiemet. Tikiuos pavyks, nes ten ne visada "mėto": tai oras blogas, tai nesusirenka grupė...
Atsakyti
QUOTE(chihiro @ 2009 03 22, 02:07)
Teisingai sako, kad nušokus arba užsikreti taip, kad nori dar ir dar, arba nebenori visiškai  unsure.gif  Man pirmasis variantas  thumbup.gif šokau 7 kartus, dabar laukių šiltesnių orų, kad galėčiau vėl šokti  bigsmile.gif  nerealus jausmas...  wub.gif
Visi, kas norite, bet dar abejojate - šokit, nes tas jausmas, kurį patiri šuolio metu, o ypač laisvuoju kritimu yra pats nepakartojamiausias  iš visų  wub.gif

thumbup.gif
o kur tiu šoki? Nes šiaip tai čia nepigus malonumas,..kokios kainos? smile.gif norėčiau ir aš dar kartelį šokt - tik jau iš 4km aukščio, o ne iš 1,2 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melutia: 22 kovo 2009 - 17:21
QUOTE(chihiro @ 2009 03 22, 02:07)
Teisingai sako, kad nušokus arba užsikreti taip, kad nori dar ir dar, arba nebenori visiškai  unsure.gif  Man pirmasis variantas  thumbup.gif šokau 7 kartus, dabar laukių šiltesnių orų, kad galėčiau vėl šokti  bigsmile.gif  nerealus jausmas...  wub.gif
Visi, kas norite, bet dar abejojate - šokit, nes tas jausmas, kurį patiri šuolio metu, o ypač laisvuoju kritimu yra pats nepakartojamiausias  iš visų  wub.gif

Ir visus kartus sėkmingai nusileidai? Be jokių kuriozinių situacijų?
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2009 03 22, 12:32)
Va va, planuoju į Mažeikius šiemet. Tikiuos pavyks, nes ten ne visada "mėto": tai oras blogas, tai nesusirenka grupė...

Aha... Ten jau taip yra. Mes nors ir susiorganizavom tokia nemaža chebrytė, vistiek turėjom gana ilgai laukti, kol galėjom šokti. Skambinom ir kambinom. bet orą parinko tiesiog idealų, kaip pirmą kartą šokantiems. thumbup.gif
Atsakyti
uzsikreti, susergi... Siaubas lotuliukas.gif Ir apie nieka negali galvot. Is pradziu sakai, kad tik retkarciais issoksi su sparno tipo, tada supranti kad nei velnio ir jau eini parasiutininku ruosimo kursus, sakai, kad nera pinigu ir sokinesi tik su nuomojama sistema, tada po kurio laiko jau nebesvarbu pinigai ir perki savo iranga ax.gif

O siaip manau visur super faina, tiek kyviskese (prie Vilniaus), tiek Pociuose, tiek Klaipedoje (manau, kad nerealus vaizdai). Simet bandysiu ir pocius ir klp aplankyti... drinks_cheers.gif
Atsakyti