Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

as sokau Pociunuose (netoli Kauno) mirksiukas.gif ten berods ir yra Kauno parasiutininku klubas ax.gif ...labai patiko, yra kavinuke, malonus instruktoriai 4u.gif ...vaziuodami pasiskambinom ar bus galima saslyku kokiu isssikept ax.gif leido ir dar dave saslykine biggrin.gif
Papildyta:
o del kaulu susilauzymo tai buvo tada toks atvejis g.gif ...sake labai retai taip pasitaiko, bet,... ta panele jau buvo koja susilauziusi anksciau ir leisdamasi neklause intruktoriaus doh.gif nes kiekvienam duoda po racija ir paskiria instruktoriu, kuris vis sako ka daryt, ko negalima mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi butent.. as irgi sokau Pociunuose, labai super vitele smile.gif visada prisiminsiu smile.gif)
ir tiesa, kad duoda racijas ir vis alaika kol leidiesi instruktorius tau sako ka daryti.. taigi kazkaip atrodo kad neimanoma kazko blogo pasidaryt sau jei klausai nurodymu smile.gif
Atsakyti
kaip supratau tai jus vienos sokot, nes girdejau kad su instruktoriu galima kartu, "Kengura" . siaip labiau viena noreciau, tik tokia baime kvaila, kad parasiutas neissiskleis ar nemokesiu ko biggrin.gif kaip ten su tuo parasiutu, automatiskai jis issiskleidzia ar paciai ka traukt reikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merci @ 2009 03 03, 19:08)
kaip supratau tai jus vienos sokot, nes girdejau kad su instruktoriu galima kartu, "Kengura" . siaip labiau viena noreciau, tik tokia baime kvaila, kad parasiutas neissiskleis ar nemokesiu ko biggrin.gif  kaip ten su tuo parasiutu, automatiskai jis issiskleidzia ar paciai ka traukt reikia? smile.gif

pirma karta sokant tikrai niekas neleis paciai parasiuto skleist biggrin.gif jis isskleidziamas automatiskai, tiksliau ziedas prikabinamas prie lektuvo smile.gif
o "kengura" tai kai po instruktoriumi kabi,jam ant pilvo smile.gif)) tada zoki is dvigubai auksciau ir gali pajusti ka reiskia laisvas kritimas smile.gif parasiuta isskleidzia instruktorius smile.gif
Atsakyti
aisku tada smile.gif na nesupyksiu tikrai, kad neleis paciai skleist parasiuto biggrin.gif
Atsakyti
Čia priklauso nuo to, su kokiu parašiutu šoksi. Jei su valdomu, tai jis išsiskleidža automatiškai, tačiau reikia valdyt leidžiantis pačiam. Pasiseka, jei veikia ausynė kurią turi ir girdi instruktoriaus komandas, jei ne... doh.gif Leiskis kaip išmanai... biggrin.gif
O vat, jei šoki su kupolu, tai jį išskleisti tenka pačiai po 3s. nuo iššokimo... Tačiau valdyti nereik ir gali visiškai mėgautis 'skrydžiu'. Jei iššokai pirmas iš grupės, daug šansų, kad nusileisi kažkur tolėliau nei planuota. Pvz. į krūmus ar kokią pelkę biggrin.gif O visi kiti, jau instruktoriams orientuojantis pagal tai, kur 'nukrito' pirmasis, gana tiksliai į lauko vidurį nuileist pavyksta. Nusileidimas kiek kietesnis nei valdomu parašiutu, bet, sako, kad kupolai saugesni... Bet šito aš jau nežinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalias_paršelis: 03 kovo 2009 - 23:50
Aš ir šokau Pociūnuose.Labai fainai.Bet kadangi esu truputi bailė tai šokau su instruktoriumi smile.gif vadinamu ''kengūra''. Taigi galėjau mėgautis laisvu kritimu ir sklendimu.Tik tiek,kad oras buvo ne koks,lynojo.bet atrodė,kad vaikštau ant debesų.Su instruktorium juokavom,kad galimybė pasėdėt ant debesies krašto ne visada pasitaiko biggrin.gif Bet vistiek vasara taikysiu proga kada iššokti kai giedra.
Atsakyti
Mano didziausia svajone nuo mazu dienu wub.gif ech.. pazadu tikrai kada soksiu biggrin.gif
Atsakyti
Turėtų būti smagu... aš pačio aukščio nebijau, bet yra baimė, kad neišsiskleis ir t.t. ir pan. laugh.gif
Atsakyti
Ai va pamirsau paminet, kad as bijau aukscio biggrin.gif tai sakiau cia butu kaip ir savo baimes nugalejimas.. Bet vistiek be galo noriu.. Bet cia jauciu toks dalykas kad viena kart pabandes negali sustot.. biggrin.gif
Atsakyti
kaip mums Pociūnuose pasakojo,tai taip ir sakė,kad po pirmo karto arba susergi šia liga arba niekada nebenori daugiau. Čia jau kaip kam mirksiukas.gif Man buvo pats keisčiausias momentas kai atsidarė lėktuvo durys ir sako na ką varooooom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aišku viskas taip greit įvyko,.kad net nespėjau pabijoti lotuliukas.gif O tada jau malonumas!!!!!!!!!!!!!Linkiu visom neatidėlioti savo svajonės.aš gailiuosi,kad neišdrįsau anksčiau patirti tokių ispūdžių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kada maždaug sezonas prasideda? smile.gif
Atsakyti