Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

šokau prieš metų n
labai super duper smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M@ngo @ 2008 10 22, 16:41)
4u.gif Prisipažystu, kad aš tai niekados nesiryžčiau šuoliui su parašiutu ...  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ne ne.... niekada....  doh.gif
man ir ant žemės labai gerai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visų atsiliepimai labai vilioja išbandyti mirksiukas.gif bet turbūt ir man drąsos pritrūktų unsure.gif
Atsakyti
Man irgi galvoj sukasi mintis apie suoli jau daug metu, bet vis niekaip neprisiruosiu. smile.gif
Atsakyti
teko vasara sokti biggrin.gif seniai to norejau, tai ir pasidovanojau sau toki malonuma biggrin.gif pora dienu pries sokant net pilva susukdavo pagalvojus kaip reiks tai padaryt lotuliukas.gif bet kai nuvaziavom i vieta, tai dingo visos baimes, o jausmas tai thumbup.gif
Atsakyti
Aš praėjusią vasarą irgi šokau su parašiutu. Su tuo paprasčiausiu, kupoliniu. Nieko ypatingo nepajutau šiaip, tik kai kritau tas tris sekundes, kol išsiskleidė parašiutas truputį supykino blink.gif . Bet šiaip tai pats faktas, kad šokau su parašiutui jau ko vertas thumbup.gif Bet apskritai, tai viskas patiko. Griežtas instruktažas, sunkios kuprinės su parašiutais, šalmai, skrydis su kareiviniu lėktuvėliu... Bet kai iššoki, tikrai atrodo, kad stovi vietoje. Visiškai nesupranti, kad krenti. Geras jausmas. Tik man buvo tokių mini nesklandumų, tad atrodė, kad labai trumpai kritau. Buvo virvės susisukusios kažkaip, tai negalėjau pakelti galvos visiškai. Paskui atsipainiojau, tik mažai laiko liko pasimėgauti panorama. Nusileidau tiesiog fantastiškai minkštai. Draugai (tokia kompanija susiorganizavom thumbup.gif ), kiekvinas beveik ką nors susitrenkė, nusibrozdino lotuliukas.gif O aš kaip į patalą (ant savo minkštų šlaunų lotuliukas.gif ) nukritau. Net nesinorėjo keltis, bet reikėjo, kad žmonės matytų, kad viskas gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam, mes naujo sezono laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2009 02 22, 15:24)
Oi laukiam laukiam, mes naujo sezono laukiam  thumbup.gif

jau sokt teko? biggrin.gif
Atsakyti
Ar yra netoli Vilniaus, iš kur šokdina? smile.gif
Atsakyti
Mano pazistama bande sokti... susilauze abi kojas.. tai po to laiko negali net pagalvoti apie parasiutus.
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 02 25, 21:38)
Mano pazistama bande sokti... susilauze abi kojas.. tai po to laiko negali net pagalvoti apie parasiutus.

va to as ir baisiausiai bijau schmoll.gif
nors kaip noreciau tokio ekstrymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2009 02 26, 11:20)
va to as ir baisiausiai bijau  schmoll.gif
nors kaip noreciau tokio ekstrymo  bigsmile.gif

neisivaizduoju kaip imanoma susilauzyt ka nors jei pries tai isklausai mokymus. Nusileidi svelniau nei nusoktum nuo kedes smile.gif)))
isklausius apmokymus ir laikantis ju, pavojaus tikrai nera. Nebent ten kojom makalavo visaip besileisdama, kas yra grieztai uzdrausta..
as tai issokau, patyriau ka tai reiskia, tiesiog nepakartojama smile.gif)) ir tikrai nusleidima isivaizdavau baisesni ir stipresni.. taciau jis buvo be galo svelnus smile.gif)
jeigu nebijot aukscio - TAI TIKRAI SOKIT!!!! smile.gif
Atsakyti
o man idomu kada sezonas prasideda, nes jau taip noriu sokt, kad negaliu sulaukt bigsmile.gif gal kas gali pasiulyt is savo patirties kurioj vietoj pas ka geriau sokt, internete radau kad vilniuj ta galima padaryt, bet manau yra daugiau klubu smile.gif
Atsakyti