Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

O as saviskiui wub.gif gimtadienio proga padovanojau suoli, tai buvo patenkintas jetau jetau thumbup.gif Veiksmas vyko Pociunuose, su sparno tipo parasiutu. Is pradziu, naturalu, kad buvo nedrasu, bet kai jau nusoko buvo laaabai davolnas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš jau irgi patyriau šį malonumą... bigsmile.gif Man draugas gimimo dienos proga padovanojo šuolį su parašiutu, taip pat Pociūnuose... Nu ką aš jums galiu pasakyti, tai nepakartojama... Baimės buvo tai belekiek, be to likus savaitei iki šuolio, perskaičiau žurnale, kad vieno šuolio metu, net du žmonės susilaužė kojas... doh.gif Nu tai galvojau šakės man bus... Bet draugas mane nuramino, šoko kartu su manim... O pats įsimintiniausias dalykas (nes kaip iš lėktuvo iššokau nepamenu lotuliukas.gif ) buvo toks: ten danguj yra labai labai tylu, o draugas toje tyloje sušuko, kad mane myli... wub.gif wub.gif wub.gif nors tarp mūsų buvo labai didelis atstumas, viskas kuo puikiausiai girdėjos... Žinokit to jausmo niekad nepamirsiu, kaip gera skristi ir nejausti žemės po savo kojom, žiūrėti iš aukštai į žemę ir matyti tai, ką paukščiai kiekvieną kartą mato... blush2.gif Įspūdžių neišpasakosi, visa tai reikia patirti... thumbup.gif
Atsakyti
Na, aš irgi su savo diedu ir draugais išbandėme šį malonumą. Tik prisiminimai nekokie šiek tiek.... doh.gif

Na, mes su kupolu šokom, tai dėl to nelabai pasisekė g.gif Prieš mus šokusį vaikiną į ligoninę greitoji išvežė, maniškis šiknikaulį susilaužė, nes ant užpakaliuko drėbtelėjo, draugas abi kojas susilaužė(nes tik lėktuve jam pasakė, kad jis per sunkus šokti su kupolu doh.gif ), draugė galvą susitrenkė (smegenų sutrenkimas), na man labiausiai pasisekė, tik tempė mane ilgokokai blush2.gif

Tai antrąkart nebandyčiau. O diedas sakė mielai dar kartą iššoktų... doh.gif

Tikiuosi, bent kažkam praeis noras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 21, 19:27)
Na, aš irgi su savo diedu ir draugais išbandėme šį malonumą. Tik prisiminimai nekokie šiek tiek....  doh.gif

Na, mes su kupolu šokom, tai dėl to nelabai pasisekė g.gif Prieš mus šokusį vaikiną į ligoninę greitoji išvežė, maniškis šiknikaulį susilaužė, nes ant užpakaliuko drėbtelėjo, draugas abi kojas susilaužė(nes tik lėktuve jam pasakė, kad jis per sunkus šokti su kupolu doh.gif ), draugė galvą susitrenkė (smegenų sutrenkimas), na man labiausiai pasisekė, tik tempė mane ilgokokai blush2.gif

Tai antrąkart nebandyčiau. O diedas sakė mielai dar kartą iššoktų... doh.gif

Tikiuosi, bent kažkam praeis noras ax.gif

O kur šokot jei ne paslaptis? (kurioje parasiutistų bazėje?)
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 12 22, 09:46)
O kur šokot jei ne paslaptis? (kurioje parasiutistų bazėje?)

Kyviškėse doh.gif

Beje, dar iš prieš mus šokusiųjų vieną su greitąja išvežė tiesiai mums prieš akis kai jau lipom į lėktuvą kilti doh.gif Taigi, tokių dovanų kaip šuolis parašiutu niekam nedovanočiau, o ypač mylimam žmogui. g.gif

Na, bet visuomet yra galimybė, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DjeVu: 22 gruodžio 2005 - 09:35
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 22, 10:27)
Kyviškėse doh.gif

Beje, dar iš prieš mus šokusiųjų vieną su greitąja išvežė tiesiai mums prieš akis kai jau lipom į lėktuvą kilti doh.gif Taigi, tokių dovanų kaip šuolis parašiutu niekam nedovanočiau, o ypač mylimam žmogui.  g.gif

Na, bet visuomet yra galimybė, kad viskas bus gerai drinks_cheers.gif

Na apie Kyviškes tikria nemažai žinau ir tikrai ten nešokčiau...
Aš kiek kartų Pociūnuose šokinėjau (ten buvau kokias 6 dienas nuo ryto iki vakaro) - nė vienam niekas neatsitiko blogo... Tik su sparnu viena mergina berželyje nusileido, bet nė vieno įbrėžimo nebuvo, tik išsigando...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 12 22, 11:37)

Na man irgi "mažumėlę" keista, kaip gali tiek žmonių per vieną dieną susižaloti (na, ačiū dievui aš ten tik vieną dieną praleidau). Bet manau čia tikrai nenormalu ir manau kad tokius "skraidymo centrus" uždarinėti reikia...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 12 22, 11:37)
Aš kiek kartų Pociūnuose šokinėjau (ten buvau kokias 6 dienas nuo ryto iki vakaro) - nė vienam niekas neatsitiko blogo...  Tik su sparnu viena mergina berželyje nusileido, bet nė vieno įbrėžimo nebuvo, tik išsigando...

O as kaip tik Kyviskese sokus esu ir viskas liuks, labai faini ir rupestingi visi instruktoriai, cia manau sekmes dalykas. O siaip tai jei jau dovanoji dovana tokia, tai reiketu pataupyti daugiau ir su apvaliais parasiutais savo artimu zmoniu zemen nemetyti, zymiai fainiau sokti sparno tipo parasiutu. As kai sokau, tai nusileidziant smugis mazesnis buvo nei nuo kokios taburetes nusokti smile.gif ir siaip faina, i ausi viska aiskina, ka daryti, belieka tik nepanikuoti ir vykdyti nurodymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupi @ 2005 12 22, 11:49)
O as kaip tik Kyviskese sokus esu ir viskas liuks, labai faini ir rupestingi visi instruktoriai, cia manau sekmes dalykas. O siaip tai jei jau dovanoji dovana tokia, tai reiketu pataupyti daugiau ir su apvaliais parasiutais savo artimu zmoniu zemen nemetyti, zymiai fainiau sokti sparno tipo parasiutu.  As kai sokau, tai nusileidziant smugis mazesnis buvo nei nuo kokios taburetes nusokti smile.gif ir siaip faina, i ausi viska aiskina, ka daryti, belieka tik nepanikuoti ir vykdyti nurodymus smile.gif

aš irgi nerekomenduočiau su apvaliu.... be ryšio jis man, jautiesi kaip bulvių maišas išmestas...
Sparnas - kitas dalykas....
Atsakyti
Nu ir prigasdinot. blink.gif Ash vat pavasario laukiu, maniau sau i tas Kyvishkes palekt, kaip tik su viena instruktore susipazhinau, tai labai kviete ir rekomendavo... g.gif
Atsakyti
o kas nors bandėt šuolį tandemu "Kengūra" ? ax.gif
Atsakyti
Aš irgi tokį malonumą apturėjau. Neskaitant to, kad iš lėktuvo mane išstūmė, nes pati nebūčiau pasiryžusi iššokti, tai buvo nerealu. O kaip didžiavausi savimi po visko biggrin.gif . Manau, kad kiekvienam reikėtų tai išbandyti, aišku, jei yra noro.
P.S. Tarp kitko, dabar atsirado aukščio baimė, nors, kai šokau, to dar nežinojau. g.gif
Atsakyti