Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

Nu aš ta tokia savim patenkinta kad pagaliau tai padariau ax.gif ax.gif
Tai buvo mano vyro dovana man artėjančio gimtadienio proga. drinks_cheers.gif
Nuvežė jis mane slaptai į aerodromą man nežinant į krepšį terningus supakavęs tongue.gif
Tai buvo mano svajonė, nuo kurios jis mane kelis metus atkalbinėjo-o dabar bacccc- pats man tokią staigmeną blink.gif wub.gif
Sakau- tai nerealu-fantastika thumbup.gif thumbup.gif Baisu truputį kai atsidaro lėktuvo durys ir tas vėjo gūsis.... blink.gif blink.gif O fainiausia-kai jau pakimbi ore-tas vaizdas ir tyla wub.gif thumbup.gif ...
Kuo arčiau žemės-tuo labiau ėmiau gailėtis kad taip gretia leižiuosi doh.gif
Atsakyti
Ramaška, o su kokiu šokai? Apvaliu ar sparnu?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 19, 08:50)
Ramaška, o su kokiu šokai? Apvaliu ar sparnu?

Apvaliu ax.gif Kas gi mane leis iškart prie sportinio tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMAŠKA @ 2005 07 20, 11:43)
Apvaliu ax.gif Kas gi mane leis iškart prie sportinio tongue.gif  mirksiukas.gif

Sparnas nebūtinai sportinis.... smile.gif
Tiesiog su juo brangiau šokt, ir valdymas sudėtingesnis, bet duoda raciją ir sako kaip ir ką daryt. + nusileidimas žymiai lengvensis smile.gif
ir ilgiau ore kabai :)apie 5 minutes, o su apvaliu tik 2-3 tongue.gif
Atsakyti
Vyras karta prikalbino, labai baisu buvo. issokau ir...nieko .. labai patiko, planujame dar karteli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(forFUN @ 2005 08 07, 00:04)
Vyras karta prikalbino, labai baisu buvo. issokau ir...nieko .. labai patiko, planujame dar karteli biggrin.gif

O su kokiu šokai? Apvaliu ar sparnu?
Atsakyti
Manau, kad tai gali būti pavojinga.
Atsakyti
mes sia vasara su vyru nusprendem,kad mazai mums adrenalino gyvenime,ir ka cia sugalvojus...Pakasem rope ir sugalvojom kad reiks sokt su parasiutu.Bet kadangi mes be masinos,tai reik kompanijos.Kompanijos paieska baigesi krachu...
Svajone liko nerealizuota... schmoll.gif
Atsakyti
teko, iššokau, nerealiai patiko , noriu dabar iš aukščiau tongue.gif
Atsakyti
nu ekstremales pabandykit su guma nusokt na gal ne nuo vilniaus tv boksto, bet nuo kokio tllto pradziai... man bent adrenalino buvo daugiau, nei su parasiutu. tiek, kad su parasiutu kol leidies dar gali i zeme pasidairyt, ko nepasakysi sokant su guma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2005 11 23, 15:54)
nu ekstremales pabandykit su guma nusokt na gal ne nuo vilniaus tv boksto, bet nuo kokio tllto pradziai... man bent adrenalino buvo daugiau, nei su parasiutu. tiek, kad su parasiutu kol leidies dar gali i zeme pasidairyt, ko nepasakysi sokant su guma  schmoll.gif

O man su guma nepatiko.... tik kepenis su inkstais sumakalavo ir tiek. Jokio kaifo doh.gif:
Atsakyti
sokau ir as.. savof busimajam sakiau jeigu issigasiu taj mane nustuk.. taj taip ir padare.. o man kaip baisu buso.. bet po to norejau kartoti ir kartoti.. biggrin.gif biggrin.gif

o kalbant apie sokima su guma.. taj ir ta bandziau nes esu extremale.. taj siaip abu labai patiko... biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti