Įkraunama...
Įkraunama...

Šuolis parašiutu

4u.gif as vasara isbandziau,ir planuoju vel.
gavau gimtadienio dovana suoli pociunuose,nepakartojama ir isimintina..liko daug foto,bei irasu. lotuliukas.gif
bet baisu buvo,tik kai lektuvas pakilo,laisvai isokau,nors maniau baisu bus..tik didelis vejas pute,bijojau,kad i nemuna nenunestu doh.gif
Atsakyti
Na ir bebaimės jus 4u.gif manęs tai niekas į jokį lėktuvą neįgrūstų ir nuo jokio bokšto su virve neniuleistų. Bailė tai esu konkreti.
Atsakyti
NU MERGINOS JUS DODATE,SAUNOLAI drinks_cheers.gif
Atsakyti
Fantastika!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Noreciau irgi isbandyti suoli nuo parasuto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tikiosi,kada nors man tai pavyks 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi šokau, bet jau prieš kokius 4 metus biggrin.gif tai jau truputį įspūdžiai pasimiršo, bet buvo labai smagu mirksiukas.gif
Tik niekaip neprisiruošiu pakartot 4u.gif
Atsakyti
mano svajone, bet labai bijau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(devil @ 2006 04 06, 12:40)
mano svajone, bet labai bijau doh.gif  doh.gif  doh.gif

ir as laaaabai noreciau pabandyt,bet bijau aukscio unsure.gif
Atsakyti
Šokau prieš 6 metus, patiko labai thumbup.gif , norėčiau dar pakartoti ...
Atsakyti
Aš keletą kartų šokau su parašiutu...Lankiau sklandymą,tai buvo privalomi šuoliai...Smagi patirtis,faina,kai įveiki save,nes jau sakyti,kad be baimės,nea schmoll.gif .Pirmą kartą nebuvo taip baisu,kaip kiti trys...įdomu,kad patys mokėjom sudėti parašiutus...Dabar būtų smagu išbandyti šuolį iš labai aukštai,ot jėga būtų...
O jau su guma nešokčiau niekada--mano galva,tai per daug nepatikima,didelė traumų tikimybė,yra daugiau ekstremalių dalykų,kuriuos verčiau galėčiau ir norėčiau išbandyti.Parasparniai,vandens slidės...Žiemą stebėjau irgi ekstremalius čiaužimus su aitvarais ant ledo--tokio norėčiau...Pasvajoti nedraudžiama g.gif ,tiesa???
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 04 06, 14:25)
ir as laaaabai noreciau pabandyt,bet  bijau aukscio  unsure.gif

Aš aukščio irgi bijau... Pvz. 5 aukšte tkrai bijau balkone stovėti, o su parašiutu - tikrai ne taip baisu būna.

QUOTE(baltavarna @ 2006 04 06, 22:46)
Aš keletą kartų šokau su parašiutu...Lankiau sklandymą,tai buvo privalomi šuoliai...Smagi patirtis,faina,kai įveiki save,nes jau sakyti,kad be baimės,nea schmoll.gif .Pirmą kartą nebuvo taip baisu,kaip kiti trys...įdomu,kad patys mokėjom sudėti parašiutus...Dabar būtų smagu išbandyti šuolį iš labai aukštai,ot jėga būtų...
O jau su guma nešokčiau niekada--mano galva,tai per daug nepatikima,didelė traumų tikimybė,yra daugiau ekstremalių dalykų,kuriuos verčiau galėčiau ir norėčiau išbandyti.Parasparniai,vandens slidės...Žiemą stebėjau irgi ekstremalius čiaužimus su aitvarais ant ledo--tokio norėčiau...Pasvajoti nedraudžiama g.gif ,tiesa???

Su guma šokau: Tikrai daugiau nenoriu. Persikratė inkstai su kepenimis, o malonumo ne taip ir daug. Su parašiutu - nuostabi ramybė, nepakartojami vaizdai. Fantastika biggrin.gif Tik reiktų šokti su sparno tipo parašiutu, o ne kupolo wink.gif
Atsakyti
Va ir sakau,kad su guma schmoll.gif negerai...Adrenalinas reikalingas,bet galima jo gauti kitokiais būdais... biggrin.gif
O naujokams kiek žinau,duoda parašiutą apvaliu kupolu.Sparno tipo parašiutą jau reikia mokėti valdyti.
Čia kažkas minėjo,kad bijo aukščio.Taigi,visi žmonės daugiau ar mažiau bijo.Tai normalu...Todėl ir faina,kai įveiki baimę ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(baltavarna @ 2006 04 08, 15:20)
Va ir sakau,kad su guma  schmoll.gif negerai...Adrenalinas reikalingas,bet galima jo gauti kitokiais būdais... biggrin.gif
O naujokams kiek žinau,duoda parašiutą apvaliu kupolu.Sparno tipo parašiutą jau reikia mokėti valdyti.
Čia kažkas minėjo,kad bijo aukščio.Taigi,visi žmonės daugiau ar mažiau bijo.Tai normalu...Todėl ir  faina,kai įveiki baimę ax.gif .

Na, galima pirmą kartą šokti ir su sparno tipo parašiutu. Valdyti jį nėra sudėtinga. Be to - šokantiems pirmus kartus su sparno tipo parašiutu duoda racijas. Ir stebint sako ką daryti. Su apvaliu man kur kas baisiau buvo, nes leidiesi daug greičiau, o ir ore vienišai jautiesi. Kai per raciją kažką sako - kažkaip geriau jaučiausi aš. Be to - sparno tipo parašiutas turi praktiškai tokio pat dydžio atsarginį parašiutą, o ir atsargisnis parašiutas turi įtaisą, kuris automatiškai išskleidžia jį, likus gal 400 metrų jei per greitai leidiesi link žemės. Aš tik už sparno tipo parašiutus ax.gif
Ir dar... mano nusileidimas su apvaliu buvo apie 2 minutes, o su sparnu - apie 6 minutes. Ir dar - apvalūs - labai jau nepatogūs - veržia kojas, ir laaabai sunkūs... kol nuėjau iki lėktuvo - paskaudo stuburą (vistik 23 kg.)
Atsakyti