Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

As saviskei kai nagucius karpau dainuoju, tada truputi pavyksta atitraukti demesi.
Atsakyti
Mums nera dideliu problemu. Duodasi karpit nagucius. Tik su kojom sunkiau verysad.gif
Atsakyti
mums problemu po kol kas nera jokiu del karpymo biggrin.gif , bet va mano broliene sako, kad duktereciai nekarpydavo, o su dilde nudildindavo. pabandyk, gal ir jums taip patiks labiau g.gif
Atsakyti
Na as irgi patarciau meiganciam vaikui kirpti,jei jau labai pyksta.Pritariu kazkurios pasakymui,kad buna tokia miego faze,kai vaikas kietai miega ir tikrai nuo nagu kirpimo neprabus,man rodos kiekviena mama ta faze atskiria mirksiukas.gif
Atsakyti
kol dar mažytė, kerpu miegančiai, bet kaip bus vėliau nežinau,laikas parodys.
Atsakyti
mums lankanti sesele patare nagucius karpyt kai vaikas miega, jokiu trukdziu thumbup.gif
Atsakyti
manoji pirma rankyte ir kojyte leidziasi apkerpama,bet aisku turi turet koki zaisliuka o antra tai jau su oziukais ,toks vaizdas kad ne nagiukus kerpu o pirsciukus nors tikrai taip nera
Atsakyti
ankščiau dar leidosi nagus nukarpyt,bet dabar jau didesnis tai spardosi ir neduoda,tai tik miegančiam pavyksta nukirpti. biggrin.gif
Atsakyti
Anksčiau kol mažytė buvo irgi miegančiai karpiau, bet vėliau pabandžiau nemiegančiai tai problemų nebuvo tik kol nusikarpom laiko praeina nemažai. Jeigu maitini dar pati tai gal kai valgo tėtis nukarpytų ar pati. Nes mano kai valgo tai gali daryti ką nori.
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus, nu mum po truputi geriau sekasi karpyt, nors mano sauluzei kartais ir nuo nuotaikos priklauso ax.gif
Atsakyti
mano sunelis,kuriam metukai,rankyciu nagus leidzia kirpti,net pats idemiai ziuri.tiesa,pries gala pradeda nerimauti,tai as jam juokingai dainuot pradedu.taip smagiai abu ir baigiam reikaliuka.o su kojyciu nagiukais... schmoll.gif klykia,zviegia,tai as tetuka pagalbon kvieciuos... blink.gif taip piktumai ir baigiasi 4u.gif
Atsakyti
anksčiau tai niekaip schmoll.gif , tik miegančia, bet dabar jau kokius 2 mėnesius tai leidžia: išsimaudom, pasisodinu ant kelių ir įduodų ką nors į rankas, tada ramiai nukerpu ir rankų ir kojų nagučius biggrin.gif
Atsakyti