Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

Is pradziu karpyti buvo sunku - dukryte vis rankyte bandydavo istraukti ir muistydavosi, tai bijodavau ikirpti unsure.gif Tai laiko uzimdavo labai nemazai doh.gif
Bet pamazu pamazu - jau priprato: dabar kerpu be problemu ir procesas trumpas tapo. As ja kalbinu, sakau cik cik lotuliukas.gif viena snagiukas, cik cik antras ir trecias nori buti apkarpytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dar kol kas miegančiai kerpu, bet ajajaj greit jau neišdegs tokios gudrybės doh.gif Nepatinka labai... verysad.gif
Atsakyti
Savo abiems vaikučiams kerpam nagučius be ašarų. Galiu tik patarti, kad geriau kirpti, kai vaikutis nepavargęs, nesuirzęs, nukreipti jo dėmesį nuo to "nemalonaus proceso". Man atrodo, jeigu lialius pradeda verkti, geriau nutraukti tą kankinimą ir pratęsti vėliau, kai pamiršta. Čia gal panašu, kaip su maudymu - svarbu, kad neišsigąstų iš pirmų kartų doh.gif ir tai netaptų refleksu verysad.gif
Mes tai darom mažiukui dviese: vienas kerpa, o kitas - ploja, mojuoja šūkauja, dainuoja, mostaguoja rankomis ir t.t. - nukreipia dėmesį. Jokių problemų-tai trunka kelias minutes ir nė vienos ašarėlės, tik nustebusios akutės stebeilija į išprotėjusį tėtį ar mamą. Galima ir teliką ijungti, jei vaikas užsižiūri.
Pasitelkit fantaziją ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
aš saviškiui galiu nukirpt nagelius tik tada kai gerai įmigęs rolleyes.gif kitaip neduoda kirpt schmoll.gif nepatinka ši procedūra smile.gif
Atsakyti
Aš pirmą mėnesį prašydavau, kad tėtis su barškučiu priešais pastovėtų mirksiukas.gif O vėliau ir to nebereikėjo, aš karpau ir pasakoju dukrytei, kokia ji bus graži panelė su manikiūru lotuliukas.gif o ji klausosi išsižiojus thumbup.gif
Atsakyti
Nukerpu po nagą ir vis rodau, kokie gražūs ir tvarkingi nagučiai. Stengiuosi kuo greičiau atlikti procedūrą, nes vis taikosi žirklutes paimti ir pats pabandyti kirpti.
Vyresniajai kol mažytė buvo nagus kirpdavau tik miegančiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citybird: 23 gegužės 2006 - 17:57
as kazkada anksciau rasiau, kad su nagais turim didele problema. vaikas paniskai bijo , kai jam kerpa koju nagus. net jeigu mieganciam kirpau prabusdavo blink.gif
neseniai Drogo parduotuveje nupirkau zirkles koju nagams, super thumbup.gif kerpu iki siol mieganciam, bet greitai ir jis net nepajucia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikulija: 23 gegužės 2006 - 21:26
Mano vaikis kol mažas buvo tai tik išsižiojęs žiūrėdavo, ką darau, o dabar bando rankytę ištraukti, nors nė karto nesu įkirpusi. Tai tada imuosi gudrybės - paleidžiu kokią jo mėgstamą melodiją ir pati dainuoju. Tuomet ir šypsena pražysta, tai tik cak cak cak ir nagučiai sutvarkyti biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi žaidimo būdu karpomės nagučius bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai karpom mieganciai, nors ir tai bando istraukineti ir muistosi rolleyes.gif
O prie koju naguciu tai jau tenka ilgiau pasikankinti, nes kaip tycia karpau, kai keiciames pampersa, kai pats dukimas, tada buna visko, bet ne asaru mirksiukas.gif Susitvarkom kol kas su siuo reikaliuku, tikesimes ateity nebus del to problemeliu tongue.gif
Atsakyti
Kol buvo mažiukas karpydavau, kai užmigdavo arba tetis rodydavo kokį žaislelį ir taip nukreipdavo dėmesį. Dabar, kai vyrutis kiek paaugo tai labai nenori atsitraukti nuo žaidimo, dėl tokių "niekų". Tai karpau pasisodinus maitinimo kėdutėje ir ką nors pasakoju thumbup.gif , nes kitaip tuojau pat nuropoja kuo toliau nuo mamos su žirklėmis.
Atsakyti
o as sakau kad duok nulakuosiu naguciu..tai ji tekina atlekia ir padeda man ant keli rankas...o tada sakau kad pirma nukirpsism o tada lakuosim...reikalas sutvarkomas per minute blush2.gif
Atsakyti