Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

mes savo mazyliui mieganciam nagiukus kerpame blush2.gif ax.gif nes kitaip sansu nera schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažylė nagiukus apkirpti leidžia tik tada, kai aš deklamuoju jai eilėraščius rolleyes.gif . Ir ne bet kokius, o "Zuikį puikį". Su šituo eilėraščiu mes daug nemalonių reikaliukų susitvarkome thumbup.gif
Atsakyti
Mums su nagiugais pavyksta susitvarkyt, kai esam pavalgiusios ir geros nuotaikos arba ,aišku, kai miegam :)Nes kitaip nesugaudysi mažų coliukės nagučių smile.gif tongue.gif Kažkada, savo krikšto dukrai kirpau nagus darbe. Sesė buvo atsivedus ,sako, pabandyk. Ir , ką jūs manot, puikiausiai susitvarkėm thumbup.gif Sesė negalėjo patikėt savo akim, kad čia jos vaikas taip ramiai sėdi kėdėj, nors namie būdavo ašarų pakalnė!!! Kaip suaugus panelė pasijautė mano 3metų krikšto dukrytė sedėdama grožio salone. Nuo to laiko- jokių scenų kerpant nagučius. Ji tai supranta kaip privalomą grožio procedūrą, turbūt thumbup.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oi vargstam ir mes su nagučiais doh.gif . Kerpu "spragtuku", ne žirklutėmis, nes jomis iš viso nepasiduoda kerpama. Nors būna ir taip, kad ir su "spragtuku" nukerpu pora nagučių, palakstom valandėlę, ir vėl į darbą. Pasitaiko, kad per visą dieną nesugebam nusikirpti visų nagučių. Bet kirpti kojyčių nagučius doh.gif . Siaubas kažkoks, nesiduoda nors tu ką. Tai ooooi kaip vargstam. Ir pasipykstam, ir ašaryčių būna..
Atsakyti
QUOTE(Dmama @ 2005 04 28, 20:48)
Paskutiniu metu maniskis(20 menesiu) neduoda man kirpti nagu. Jis niekada to nemego, bet dabar jau visai blogai. Seniau su video siaip ne taip, o dabar nieks nepadeda.
  kokias Jus gudrybes naudojate?

Mano vaikui2.7men.ir taip pat nemegsta kirpti nagiukus. Kerpu kai tik uzmiega. Nepabunda.
Atsakyti
patarkit,ka daryti-kirpdama nagucius netycia truputi ikirpau i pirstuka.Dabar pirstukas siek tik paraudes.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2006 05 09, 17:52)
as karpau nagucius visada, kai miega ...(dazniausiai, kai iminga, valgydama MP)Vaiko miego fazes, kaip ir suaugusiuju, yra kelios, tai siulau karpyt per ta miego faze, kai vaikas kietai imiges.. mirksiukas.gif  Mums problemu su tuo kazkaip nera g.gif

As ir panasiai, tada kai uzsnusta bevalgydamas MP. O koju tai tiesiog tvirtai suimu koja ir nukarpau, bet sunkoka, nes vis daugiau jegu igauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2006 05 08, 09:59)
turbut nera buve ne karto, kad vaikas neverktu karpant nagucius  lotuliukas.gif
nebezinau net ko imtis, kaip ja uzimti karpant....vyras atitraukineja demesi, o as karpau, bet tai ir negelbsti, tikra vaiko kankyne....jau atrodo tikrai svelniai prie jos prieinu... schmoll.gif  kai buvo dar mazyte tai karpydavau, kai ji miegodavo  rolleyes.gif , bet dabar jautriau miegot pradejo, tuoj pabustu jei prie pirsciuku lysciau
kaip jus uziminejat vaikucius karpant nagucius? ar tokie pat neramus buna?

na kai buvo mažė kokių 2 sav tai dar duodavo nukirpt. Dabar nukerpu tik kai ji valgo. Kai papukas burnytej, tai daugiau niekas nerupi biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą mėn. niekaip negalėdavau nukirpti. Dabar kerpu kai stipriai ir ramiai įminga, kitu atveju nesiduoda. Nebent atsargiai ''nuskinu'' atlūžusius nagiukus ir tai būna pakankamai dažnai. O Jūsų mažiams irgi nagiukai lūžinėja? gal organizme kažko trūksta? g.gif
Atsakyti
mes anksciau kirpdavom be problemu,o jau kelis paskutinius menesius,tai vos ne su asarom verysad.gif labai jam nepatinka pasedeti ramiai.. unsure.gif
Atsakyti
Kol mano vaikelis buvo visiškai mažiukas kirpdavau nagučius miegančiam.Dabar nagų kirpimas savotištas žaidimas.Į vieną ranką duodu žaislą,kitai bandau nukirpt nagučius.Kolkas sekas neblogai.Kojų nagučius kerpam su tėvelio pagalba.
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2006 06 12, 09:51)
Dabar nukerpu tik kai ji valgo. Kai papukas burnytej, tai daugiau niekas nerupi  biggrin.gif

ir mes kerpam miegant ar valgant ax.gif
Atsakyti