Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip kerpat vaikui nagus?

Mano 5,5 mėn. špokiukas tei per daug nesipriešina, kai kerpu nagučius. Jis žiūri, jam įdomu, ką čia mama su jo rankyte daro. Va, kojyčių nagiukai sudėtingiau, nes labai jau judrutis kepestukas. 4u.gif
Atsakyti
būna, kad sėdi ramiai ir duoda kuo piukiausiai nukirpti, o kartais tai ir dainų ir šiaip visokių gydrybių reikia sugalvoti, kad nukirptum. Gudrybių griebtis tai tik man prireikia, nes auklei duodasi nukirpti ramiai ax.gif
Atsakyti
man nera labai sunku, dazniausiai duodu kanors pazaist ir nukerpu. O kai buvo mazyte tai meganciai kirpdavau ypatingai koju smile.gif
Atsakyti
anksiau kirpti nagucius leisdavosi, o dabar jau kokia pora men. nesileidzia schmoll.gif tai imuosi gudrybiu visokiu kartais teletabius paleidziu, kad ramei pasedetu,bet tik trumpam ir asaru kartais buna... doh.gif
Atsakyti
maniskiui irgi kazkas uzejo, kad niekaip nesiduoda nukirpti koju naguciu, anksciau viskas budavo be problemu!!! g.gif blush2.gif
o dabar kerpu pirma sau, o tada ir jam priprasau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijasta @ 2006 06 12, 12:08)
Nebent atsargiai ''nuskinu'' atlūžusius nagiukus ir tai būna pakankamai dažnai. O Jūsų mažiams irgi nagiukai lūžinėja? gal organizme kažko trūksta? g.gif

Galbut tam tikrais atvejais ir gali kazko trukti, taciau siaip luzinejimas yra normalus dalykas. Kai kuriose uzsienio salyse net nerekomenduoja karpyti visai maziukams, nes tipo patys nuluzineja.
Atsakyti
Na mes šioje srityje tai problemų neturime.Mano sūneliui netgi patinka kai karpau nagelius,stengiasi dar už žirklių pastverti,jam įdomu,žiūri ką aš jam čia darau biggrin.gif
Tik va jau kojyčių sunkiau nukirpti nes jam labai kutena tai traukioja pėdutę lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, mano vaikinas taip pat neduoda kirpti nagučių tad tenka kirpti tik tada kai miega,ir tai tik su pirmu miegu, nes kitaip tai nesigauna.Dar rankų tai galima bet kojytės tai labai jautrios,kol nukarpau tai tenka pasistengti g.gif
Atsakyti
Pas mus su naguciais problemu nera, na, bent jau ranku (nes kerpant kojyciu naguiskus jau idomu pasidaro ir pradaeda zirkles gaudyt). Pasakau, kad jau labai negrazus nagiukai ir reiketu juo pagrazint, tai atsiseda man ant keliu ir darom "nai nai"nagiukus, aisku, kiekvienu pasidziaugiam, kai jau grazu padarom, o kai tetis pasirodo, lekia girtis pirstus atkises, kad jau grazu biggrin.gif
Atsakyti
jokiu problemu niekada neturejom su tuo, sakau eina kirpti naguciu atsiseda ant foteliuko ir sedi dar man pasako kur reikia nukirpti tongue.gif
Atsakyti
Kadangi mes dar mazytes, tai dideliu problemu neturim, bet siaip jau visas tas reikalas nera malonus. Tai tenka ir dainas padainuoti ir pazaisti. doh.gif
Atsakyti
mes ir niekuomet neturėjom problemų, rankytes mielai duoda, kad kirpčiau, o kojų, tai jam kutena, tai biskį pavargt reikia 4u.gif
Atsakyti