Mano 5,5 mėn. špokiukas tei per daug nesipriešina, kai kerpu nagučius. Jis žiūri, jam įdomu, ką čia mama su jo rankyte daro. Va, kojyčių nagiukai sudėtingiau, nes labai jau judrutis kepestukas.

būna, kad sėdi ramiai ir duoda kuo piukiausiai nukirpti, o kartais tai ir dainų ir šiaip visokių gydrybių reikia sugalvoti, kad nukirptum. Gudrybių griebtis tai tik man prireikia, nes auklei duodasi nukirpti ramiai

anksiau kirpti nagucius leisdavosi, o dabar jau kokia pora men. nesileidzia
tai imuosi gudrybiu visokiu kartais teletabius paleidziu, kad ramei pasedetu,bet tik trumpam ir asaru kartais buna...

maniskiui irgi kazkas uzejo, kad niekaip nesiduoda nukirpti koju naguciu, anksciau viskas budavo be problemu!!!
o dabar kerpu pirma sau, o tada ir jam priprasau...

o dabar kerpu pirma sau, o tada ir jam priprasau...

QUOTE(vijasta @ 2006 06 12, 12:08)
Nebent atsargiai ''nuskinu'' atlūžusius nagiukus ir tai būna pakankamai dažnai. O Jūsų mažiams irgi nagiukai lūžinėja? gal organizme kažko trūksta? 

Galbut tam tikrais atvejais ir gali kazko trukti, taciau siaip luzinejimas yra normalus dalykas. Kai kuriose uzsienio salyse net nerekomenduoja karpyti visai maziukams, nes tipo patys nuluzineja.
Na mes šioje srityje tai problemų neturime.Mano sūneliui netgi patinka kai karpau nagelius,stengiasi dar už žirklių pastverti,jam įdomu,žiūri ką aš jam čia darau
Tik va jau kojyčių sunkiau nukirpti nes jam labai kutena tai traukioja pėdutę

Tik va jau kojyčių sunkiau nukirpti nes jam labai kutena tai traukioja pėdutę

Pas mus su naguciais problemu nera, na, bent jau ranku (nes kerpant kojyciu naguiskus jau idomu pasidaro ir pradaeda zirkles gaudyt). Pasakau, kad jau labai negrazus nagiukai ir reiketu juo pagrazint, tai atsiseda man ant keliu ir darom "nai nai"nagiukus, aisku, kiekvienu pasidziaugiam, kai jau grazu padarom, o kai tetis pasirodo, lekia girtis pirstus atkises, kad jau grazu

Kadangi mes dar mazytes, tai dideliu problemu neturim, bet siaip jau visas tas reikalas nera malonus. Tai tenka ir dainas padainuoti ir pazaisti.

mes ir niekuomet neturėjom problemų, rankytes mielai duoda, kad kirpčiau, o kojų, tai jam kutena, tai biskį pavargt reikia