Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

QUOTE(jurgita.pav @ 2012 10 15, 12:20)
verysad.gif  man viskas baigta hcg-41.45 vaziuoju dar konsultacijai pas gydytoja unsure.gif

Jurgita laikykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.pav @ 2012 10 15, 13:20)
verysad.gif  man viskas baigta hcg-41.45 vaziuoju dar konsultacijai pas gydytoja unsure.gif

Linkiu daug stiprybes siam skausmui pakelti 4u.gif
Atsakyti

labai gaila sad.gif laikykis 4u.gif

Sveikos mergaites 4u.gif einu paskaitysiu, ka jus cia priplepejot mirksiukas.gif
Atsakyti

O Dievuleliau, labai uzjauciu tave. Dabar issliudek,issiverk,sustiprek,pravalik galva nuo liudnu minciu ir tada kibkit ir toliau eikit link tikslo.Stiprybes ir kantrybes Jums abiems.Labai labai gaila verysad.gif
Sveikutes mergaites.
Uzejau o kiek pastebiu liudnokos naujienos pas mus,deja.Camelia-laikau kumstukus ir gal dar viskas bus gerai. 4u.gif
Sveikinu musu nestukes,jei kuria ir pamirsau pasveikinti-labai dziaugiuosi uz jus ir linkiu sekmingo,sveiko nestumo ir tvirtucio maziuko.Pacios nepamirskit ne tik pasisaugoti bet ir but kiek imanoma ramesnemis.
Naujai atvykusioms mergaitems po 4u.gif Ilgai neuzsisedekit cia,lekit skriskit tiesiai pas nestukes 4u.gif
O senbuvems noriu pasakyti tik viena,sirdimis ir mintimis esu su jumis,laikau kumstukus ir vis pasimeldziu kad pagaliau ateitu senbuviu islekimo laikas lauk pas nestuke.gif wub.gif
Atiloja,o gal gerai kad skausmingas LIT buvo?gal jis visai kitoks nei B ar A g.gif Bet kuriuo atveju linkiu kad sis pasiryzimas ir ejimas link tikslo pasiteisintu 360 procentais mirksiukas.gif ir taip pat apverstu jusu gyvenima-to paties linkiu ir Triumfantei wub.gif
Pas mane nieko naujo,ruosiuosi operacijai,skaitineju,daug dirbu,stengiuosi nors kiek kazkur istrukti kad pabut toliau nuo ivariu minciu,pavaikscioti,pamiegoti.Tai tiek.
Einu toliau darbuotis,o jums visoms linkiu geros dienos ir butinai nors ir mieguistom akim uzbegsiu paziureti kaip reikalai su musu Camella,be to labai idomu ka pasakys gydytoja Jurgitai g.gif
buckis visoms oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Aciukas visoms uz palaikima...
Zinau tik tai kad dabar vel rekia isvykti is LT o kada vel grysiu nzn...
Kas musu nenuzudo tas mus padaro stipresneis blush2.gif
Saugokit merginos save ir savo turtus,tikekimes kad visoms pasiseks ir to ilgai laukti neteks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.pav @ 2012 10 15, 02:57)
Aciukas visoms uz palaikima...
Zinau tik tai kad dabar vel rekia isvykti is LT o kada vel grysiu nzn...
Kas musu nenuzudo tas mus padaro stipresneis  blush2.gif
Saugokit merginos save ir savo turtus,tikekimes kad visoms pasiseks ir to ilgai laukti neteks  4u.gif

LB gaila Jurgita...Laikykites ir grizkit atgal....
Atsakyti
Na as prisiduodu 16 dpo -406.91,tvirtinais mano maziukas.Antradieni pas gydytoja
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 15, 13:17)
Na as prisiduodu 16 dpo -406.91,tvirtinais mano maziukas.Antradieni pas gydytoja

Super skaiciai ! Tai gal maziukai su tokiais nemazais skaiciukais? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 10 15, 15:17)

na va kaip viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 10 15, 14:27)
Super skaiciai ! Tai gal maziukai su tokiais nemazais skaiciukais? wub.gif

blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės nėra nieko nuostabiau, kaip sveikinti su pergale senas senbuves. Prince, nuoširdžiausi sveikinimai, pagaliau tavo kančios baigėsi mergyte wub.gif drinks_cheers.gif
Džiaukis kiekviena akimirka, juk tai nuostabu, po tokio ilgo kelio wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 10 15, 14:45-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2012 10 15, 14:45)
Mergaitės nėra nieko nuostabiau, kaip sveikinti su pergale senas senbuves. Prince, nuoširdžiausi sveikinimai, pagaliau tavo kančios baigėsi mergyte wub.gif  drinks_cheers.gif
Džiaukis kiekviena akimirka, juk tai nuostabu, po tokio ilgo kelio wub.gif

Mergyte aciu tau labai uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 15 spalio 2012 - 14:48