QUOTE(jurgita.pav @ 2012 10 15, 13:20)

man viskas baigta hcg-41.45 vaziuoju dar konsultacijai pas gydytoja
O Dievuleliau, labai uzjauciu tave. Dabar issliudek,issiverk,sustiprek,pravalik galva nuo liudnu minciu ir tada kibkit ir toliau eikit link tikslo.Stiprybes ir kantrybes Jums abiems.Labai labai gaila
Sveikutes mergaites.
Uzejau o kiek pastebiu liudnokos naujienos pas mus,deja.Camelia-laikau kumstukus ir gal dar viskas bus gerai.
Sveikinu musu nestukes,jei kuria ir pamirsau pasveikinti-labai dziaugiuosi uz jus ir linkiu sekmingo,sveiko nestumo ir tvirtucio maziuko.Pacios nepamirskit ne tik pasisaugoti bet ir but kiek imanoma ramesnemis.
Naujai atvykusioms mergaitems po

Ilgai neuzsisedekit cia,lekit skriskit tiesiai pas nestukes
O senbuvems noriu pasakyti tik viena,sirdimis ir mintimis esu su jumis,laikau kumstukus ir vis pasimeldziu kad pagaliau ateitu senbuviu islekimo laikas lauk pas
Atiloja,o gal gerai kad skausmingas LIT buvo?gal jis visai kitoks nei B ar A

Bet kuriuo atveju linkiu kad sis pasiryzimas ir ejimas link tikslo pasiteisintu 360 procentais

ir taip pat apverstu jusu gyvenima-to paties linkiu ir Triumfantei
Pas mane nieko naujo,ruosiuosi operacijai,skaitineju,daug dirbu,stengiuosi nors kiek kazkur istrukti kad pabut toliau nuo ivariu minciu,pavaikscioti,pamiegoti.Tai tiek.
Einu toliau darbuotis,o jums visoms linkiu geros dienos ir butinai nors ir mieguistom akim uzbegsiu paziureti kaip reikalai su musu Camella,be to labai idomu ka pasakys gydytoja Jurgitai
buckis visoms