Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Labas damos 4u.gif

Triumfante, Cituli ir kitos mergaites, aciu uz grazius zodzius, bet manau dar pamatysim kuri kuria islydes pas nestukes....Kad ir kokia rakiruote gautusi, net neabejoju, kad si karta visos butinai ten susitiksim bigsmile.gif Terze va jau vieta mum sildo, pasiimam dar Atiloja, GingerBella, Strygiuka ir zvingaut pas nestukes....Gerai butu rolleyes.gif

Nepamenu kazkas klause kiek snaigyciu turim.Tai turim jas 6.Galvojau, kad 7, bet pasirodo, kad 6 liko.Na bet uzteks ir tu, jeigu kas nors ten bus, nes net ir T optimizmas manes labai neitikina blush2.gif

GingerBella, jeigu memes eis, ateis jos ar su crinonu ar be jo........Gal testuka koki pagadinai jau ? rolleyes.gif
Atsakyti
Beta,

gadinsiu ryt, nes vakar nieko neiziurejau (kadangi lupos neturiu lotuliukas.gif ), siandien dariau pertrauka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 20, 21:14)
Beta,

gadinsiu ryt, nes vakar nieko neiziurejau (kadangi lupos neturiu lotuliukas.gif ), siandien dariau pertrauka rolleyes.gif

Aha, vadinasi nuo pat ryto kepu seimai blynus ir kompas stovi salia ijungtas biggrin.gif
Kelinta dpi bus rytoj ? g.gif

Magreco, tikekimes, kad nestumas dar per mazas, kad pamatyt ir laukiam naujienu antradieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 20, 21:29)
Aha, vadinasi nuo pat ryto kepu seimai blynus ir kompas stovi salia ijungtas  biggrin.gif
Kelinta dpi bus rytoj ?  g.gif

Magreco, tikekimes, kad nestumas dar per mazas, kad pamatyt ir laukiam naujienu antradieni  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Beta!!! man blush2.gif

ryt bus 11 dpi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 20 spalio 2012 - 20:33
Mergaites, o vakarinis pilgo apacios maudimas ir degimas, kaip pries MM yra normalu?Ir man nekrenta crenone visai, tai gal organizmas pasisavina, tai gal po dviguba doze bandyt?Kazkaip jauciuos, kaip pries MM..nesuprantu, ar cia nuo visu stimuliaciju taip?sad.gif siandien tik 3 DPI..
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 20, 21:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Beta!!!  man blush2.gif

ryt bus 11 dpi ax.gif

Ner ko cia zvengt, cia labai rimti dalykai desis rytoj lotuliukas.gif Ir as busiu pasiruosus, jau net pasakiau MB, kad tai as rytoj nesiu kava i lova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 20, 21:51)
Ner ko cia zvengt, cia labai rimti dalykai desis rytoj  lotuliukas.gif Ir as busiu pasiruosus, jau net pasakiau MB, kad tai as rytoj nesiu kava i lova  biggrin.gif

Tokia topine jumoro doze net persakiau MB lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nuskilo TB su kava lotuliukas.gif

o jeigu man NT ka parodys ryt, siusiu tau sokolado prie kavos tiesiai is siaures mirksiukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(blossomm @ 2012 10 20, 21:47)
Mergaites, o vakarinis pilgo apacios maudimas ir degimas, kaip pries MM yra normalu?Ir man nekrenta crenone visai, tai gal organizmas pasisavina, tai gal po dviguba doze bandyt?Kazkaip jauciuos, kaip pries MM..nesuprantu, ar cia nuo visu stimuliaciju taip?sad.gif siandien tik 3 DPI..

Maudimu buvimas kaip pries MMM yra labai normalu. Man jau visa savaite taip. Bet taip pat lygiai normalu ir nieko nejausti. Kaip kuriai 4u.gif

Del crinone nieko negaliu komentuoti. Speju, kad mums skirta jo tiek, kad maksimaliai patenkintu bet koki kiekvienos poreiki.
Atsakyti
QUOTE(blossomm @ 2012 10 20, 21:47)

Tikrai nuo stimuliaciju, o greiciausiai tai nuo punkcijos mirksiukas.gif Ir nereikia jokio padidinto tau crinono, ramiai (arba kaip iseis biggrin.gif ) lauk savo testo dienos ir jokiu papildomu minciu 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti