Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Prince, dar karteli sveikinu, lengvo ir nuostabaus jums laukimo! wub.gif

Uzjauciu visas, kurioms sis kartas buvo nelaimingas. console.gif 4u.gif

Atiloja, kas naujo? wub.gif 4u.gif

Afrodite, atleisk, kazkaip pritrukstu jegu atrasyti, esu pavargusi ir issisemusi, bet siunciu bucki! wub.gif 4u.gif

GingerBella, kaip tu ir tavo mazylis? wub.gif

Visom sekmes ir po 4u.gif
Atsakyti
Simbute,

nenusakomai gaila.... kas cia vyksta... schmoll.gif stiprybes jums mergaites 4u.gif

Papildyta:

Triumfante,

aciu 4u.gif manau, kad mazylis pradejo raustis i mane siandiena, nes 5 dpi. Stengiuosi neisijausti i jokius pojucius, bet kad pilveli ir nugara maudzia, tai neiseina ignoruoti ax.gif

O dabar tikiuosi pralinksminsiu. Griztu namo po keliones, o musu katytei pats karstis/morcius prasidejes. Vargse irgi nori apniesteti :-) o vis galvojau, kad ji dar maza... Jai tik 10 menesiu dar, o stai, patapo moterimi visa lotuliukas.gif juokai juokais, bet ji labai kencia, i mane kaip i koki dieva ziuri prasanciom akim g.gif Tad siandiena nebuvo laiko daug gilintis i savo pacios savijauta, teko vargse katyte pas veterinarus vezioti ir ieskoti kaip jai padeti g.gif

Kaip tu? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 15 spalio 2012 - 17:48
GingerBella, gerai, labai gerai, kabinasi maziukas stipruoliukas! wub.gif
O as gerai. 4u.gif
Atsakyti

Aš esu turėjusi paprastą IVF natūraliame cikle. Pasiūlė pats gyd, pamatęs gražų folį, kai buvau pasikonsultuoti dėl 3 IVF. Tokia mintis tuo metu atrodė visai logiška, nes per 2 IVF sodinimui buvo likęs vienintelis embrionukas. Tą kartą irgi kabinosi, bet deja...

[/quote]
Sveikute,o koks gyd pasiule naturaliame cikle IVF. Klausiu , nes pati krpiu plana butent naturaliame cikle IVF daryt, kadangi ,ko toliau tuo prastesni foliukai, kaip ir minejo kazkuri mergaite. ir dar po praeito karto salia endo, salia prastai susiformavusiu foliku buvo hiperstimuliacija.....praejus trims menesiams tik atsigavau. butu smagu gauti daugiau info apie IVF naturaliame cikle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mill @ 2012 10 15, 15:32)
Labai gaila, kad taip nutiko.. mums ir taip buvo, kai pradedi tiketis, kad pagaliau turesime stebukliuka, viskas ima ir nutruksta.. Bet svarbiausia manau, jog buvo kibimas..
Mums si karta T dare pagal kita schema - gimdoje dare "kolidoriu", kad tiksliai pataikytu i ta vieta, kur maziukai nepabegtu.. ir iki siol dar dziaugiames rezultatu.. Ryt vaziuojam apziurai.., tikiuosi, kad bent vienas stebukliukas gyvena.., nes nuo sestadienio prasidejo musu dziaugsmai - ryte neiseinu is wc, ir siaip per prievarta turiu kazka valgyti nes visa para "taso ".. beje, norejau mergaiciu paklausti, per kur daktaras ziures i musu maziukus - per pilva ar per apacia ?

Kiek laiko jūsų stebukliukams? 4u.gif Aš buvau prieš tris dienas pirmą kartą po įsodinimo rolleyes.gif Mačiau savo Mažiuką wub.gif Žiūrėjo per apačią smile.gif
Malonaus susitikimo su žirniukais wub.gif wub.gif 4u.gif nestuke.gif
Papildyta:
Camella, Jurgita.pav, Simbute
Labai gaila dėl jūsų pilvelių...unsure.gif verysad.gif Stiprybės jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cukryte28: 15 spalio 2012 - 18:53
Mielosios, gal teko kuriai nors naudoti Crinon geli i maksti? Gal galit placiau apie ji papasakot... Kazkaip info apie ji nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camella @ 2012 10 15, 17:32)
Prince smagu matyti tokiu skaiciukus  wub.gif 

o su manim viskas aisku, siandien hcg 8, buvau pas gydytoja, sake nustojo vystytis musu maziukas, dabar laukiu kada memes pramus iki galo, pasibaigus joms vel leksim pas gydytoja kalbetis del snaiguciu...

jurgita zodziu truksta, labai gaila  4u.gif

Camella,Simbute Viespatie kaip jus uzjauciu ir man paciai baime ima ir darosi vis baisiau.Stiprybes jums mergaites,stiprybes,laiko ir kantrybes toms zaizdoms apgydyti.
Camella,kas saunu kad snaiguciu turit-linkiu kad jos butu stipresnes ir atnestu tikra ilgalaike laime i jusu seima mirksiukas.gif
Triumpfante ir tau buckis-as irgi jau momentais neturiu nei jegu,nei noro,nieko-norisi tik i lova blush2.gif tad is dalies suprantu tave.Bet tu zinai kad as su tavim,salia taves wub.gif
PRINCE,kaip graziai auga skaiciai-na tiesiog pasaka-saugok save ir manau jau drasiau galima sveikinti thumbup.gif wub.gif
Amour,man Bykova sake kad jei mamai blogai-ta prasme pykina,nesinori valgyt ir t.t. reiskias auga maziukas.Tad matyt auga jis kaip reikiant wub.gif
Gingeriuk,kazkaip man atrodo tavo snaigiukas nustebins mus visas(nors ne mane,as kazkaip labai juo tikiu) ir tave wub.gif lai rausiasi,kuiciasi kuo geriau,gyliau ir patogiau wub.gif
Grazaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 15, 18:54)
Mielosios, gal teko kuriai nors naudoti Crinon geli i maksti? Gal galit placiau apie ji papasakot... Kazkaip info apie ji nerandu  ax.gif

vartojamas nakciai (bent man taip reikejo), suspaudziamas i maksti ir ta tubele neatleidziant istrauki,kad jis vel nesubegtu atgal i tubele. dienos metu jis gali kristi, naudojau iklotuka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaria @ 2012 10 15, 20:08)
vartojamas nakciai (bent man taip reikejo), suspaudziamas i maksti ir ta tubele neatleidziant  istrauki,kad jis vel nesubegtu atgal i tubele. dienos metu jis gali kristi, naudojau iklotuka. smile.gif

Aga, sita atsimenu :-) Tik va sian po narkozes nlb atgaminu nuo ko tas skiriamas gelis?
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 15, 19:18)
Aga, sita atsimenu :-) Tik va sian po narkozes nlb atgaminu nuo ko tas skiriamas gelis?

Tai hormonas- progesteronas. papildomai nestumui palaikyti. jo gaminasi ir naturaliai kol geltonkunio veikla nenutrukusi, bet po isodinimo dar papildomai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaria @ 2012 10 15, 20:31)
Tai hormonas- progesteronas. papildomai nestumui palaikyti. jo gaminasi ir naturaliai kol geltonkunio veikla nenutrukusi, bet po isodinimo dar papildomai reikia smile.gif

Man isodinimas 17 diena, o dakt.paskire crinono geli nuo 16 dienos. Gali taip buti ar sumaisiau ka nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 10 15, 19:56)
Amour,man Bykova sake kad jei mamai blogai-ta prasme pykina,nesinori valgyt ir t.t. reiskias auga maziukas.Tad matyt auga jis kaip reikiant wub.gif

Nusisneka Bykova ax.gif Tam, kad maziukas augtu, nereikia, kad butinai pykintu, butu silpna ir nesinoretu valgyti....Lygiai taip pat, kad jeigu pykina, tai dar nereiskia sekmingo nestumo.Sitas mitas buvo gajus caro bobiko laikais, taciau dabar yra aisku, kad ar pykina ar nepykina, nestumo eigos tai niekaip neitakoja ir pykinimo lygis tikrai nenusako vaikiuko vystymosi 4u.gif

GingerBella, jau vos kelios dienos ir zinosim ka tavo snaigiukas veikia bigsmile.gif Darysis testa ar HCG ? ir kada toji diena ?
Atsakyti