Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Stryga,

kalti pinigus irgi verslas smile.gif tad linkiu sekmingo kalimo ir kaupimo. Ir mielo kaupimosi ivykiams busimiems.... 4u.gif kada mazdaug planuojate ta didziaja procedura?

KittyKitty,

jei tik pagal tavo svajones, tinka ir patinka - imk ta darbeli. Tai iseis tik i nauda. Visko tiksliai pagal grafikiuka ir planiuka nesuplanuosim... 4u.gif

Beta,

kokios geros naujienos!!!! Isivaizduoju tavo nustebima... kaip ir as buvau nustebusi kai mano 1 is 1 paeme ir panoro pas mama buti perkeltas :-)

Na ir gerai! Nera cia ko laukti! Linkiu, kad ir toliau viskas sekmingai!!! lauksime naujienu apie isodinima wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 19, 21:11)

GingerBella, po pirmo nepavykusio IVF'o as kariotipo tikrai nesidaryciau  schmoll.gif Nu nera reikalo, tikrai.Ir kainuoja jis visai ne pigiai  unsure.gif O ir blogas kariotipas pasitaiko vos vienai ar max dviem porom per metus (!).Ir siaip kazkokius super duper tyrimus ir LP pradeciau planuoti bent jau po antro nepavykusio.Cia as taip buvau sugalvojus savo atveju.Aciu D to mano plano man taip ir nebeprireike, gal ir tau neteks  mirksiukas.gif

Aciu, Beta, uz pasidalinima patirtimi ir mintimis. LP as jau turejau. Man tik histeroskopija beliko pasidaryti. Bet ir tai gyd. sako ''del sventos ramybes''.

Primink - ar tu NT rekordus su lupa musei? smile.gif

O pas mus tokie ivykiai/pasikeitimai gyvenime vyksta, kad esu tikra, kad kaip tycia busiu nescia. Gyvenime taip dazniausiai buna. Kai sukrenta dziaugsmai ir rupesciai i viena vieta, tai jau sukrenta. Kadangi nestumo metu gyvenimas ramus nenusimato, manau, kad busiu nescia tai jau tikrai lotuliukas.gif wub.gif ta proga jau siandien gavau gera adrenalino ir streso doze doh.gif

O kate-testas - vakar vakare labai labai meili buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 19 spalio 2012 - 21:50
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 19, 21:41)

Gal ir jus antra rateli suksit, ka ?  bigsmile.gif  ax.gif

Tokiu būdu jau nebe, nes šiai minutei atsiremia viskas į finansus, nors pati mielai ten važiuočiau.O vėliau jau neišeis, amžiaus cenzas nebeleis smile.gif . Na, o jei įvyktų stebuklas natur būdu, būčiau laaabai dėkinga likimui, o tuo pačiu ir laiminga.
Atsakyti

KittyKitty,

musu situacija kiek kita, taciau irgi vercia aukstyn kojomis viska. Ir kaip tycia, kai planuojame vaikeli. Gyvenimas ir yra idomus tuom, kad ruosia mums daug staigmenu ir neretai, - viska vienu metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 19, 22:49)
*Primink - ar tu NT rekordus su lupa musei? smile.gif

**ta proga jau siandien gavau gera adrenalino ir streso doze doh.gif

* cia as as blush2.gif
** nius, tai ko cia dabar nervuojies ? g.gif biggrin.gif Raaaaamios biiiites, raaaaaamiai duuuuuzgia...... biggrin.gif

Strygut, babkes yra gerai cool.gif Ir viskas tik i gera, vadinas, nes gaila, bet kaip cia kazkas kazkada labai seniai issireiske, musu visas sitas hobis brangiai kainuoja biggrin.gif

Kitty, tu irgi imk ta siuloma darba, kad galetum sita hobi islaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Beta, matai, butent hobiui sitas darbas nelabai, atlyginimo gero nezada, benzino isipilsiu, pavalgysiu ir ne kazkas liks...ir bijau, kad istrenks mane, kai pradesiu lakstyti. Ne, bendrai... To nereikia bijoti, jei istrenks,liksiu ten, kur dabar esu tiesiog. Bijoti man reikia saves, nes nesugebu atsipalaiduoti, pakovoti uz save, stresuosiu, bijosiu pasakyti.. O streso mano situacijoje maziausiai reikia.
Aisku, siaip tai..isijauciau as cia, manes dar neprieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 20, 05:53)
Jeigu ounkcija buvo 16 diena, tai tada buvo 2 savaites, todel dabar tau eina septinta savaite.

Panos, o man pasiule darba. Kokia as pasimetus...

Aciu 4u.gif Labai aiskiai paaiskinai mirksiukas.gif Vadinasi, dabar liniuote tiksli smile.gif

Apgalvok viska del darbo. 4u.gif Isties niekas nevyksta be priezasties mirksiukas.gif As pati kai tik emiausi papildomos veiklos, nukreipiau mintis, pakeiciau jas, susitvarkiau viska galveleje, va tada vaikelis pas mus ir atejo smile.gif Tai, manau, irgi nebe priezasties man tai kazkas pasiule, as svarsciau svarsciau, kol teigiamai apsisprendziau.

QUOTE(mamiliarija @ 2012 10 20, 06:06)
naujokės gal ir nežino, kad nepiktnaudžiautų arbatomis į kurių sudėtį įeina čiobrelis. Čiobrelių arbata veikia abortuojančiai,

unsure.gif O man tokia skani ciobreliu arbata rolleyes.gif Medus kiek zinau didelis alergenas. nestukems nereiktu juo piktnaudziauti unsure.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 10 20, 06:11)
Pasirodo mes vis delto turim viena 8 lasteliu pypliu  ax.gif Sakau kaip cia gali buti, sako tai po musu vizito pries uzsaldant, vienas dar pasidalino.Tai va.Raportas baigtas, jeigu kam idomu 

Velgi - nieko nera be priezasties 4u.gif Tas jusu pyplius tuoj isitaisys tavo pilvelyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 19, 23:02)
Beta, matai, butent hobiui sitas darbas nelabai, atlyginimo gero nezada, benzino isipilsiu, pavalgysiu ir ne kazkas liks...ir bijau, kad istrenks mane, kai pradesiu lakstyti. Ne, bendrai... To nereikia bijoti, jei istrenks,liksiu ten, kur dabar esu tiesiog. Bijoti man reikia saves, nes nesugebu atsipalaiduoti, pakovoti uz save, stresuosiu, bijosiu pasakyti.. O streso mano situacijoje maziausiai reikia.
Aisku, siaip tai..isijauciau as cia, manes dar neprieme biggrin.gif

Jeigu be streso neiseis, neimk to darbo. Yra didesniu vertybiu uz tokius darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ginger, man joks darbas be streso neiseis doh.gif ypac jei reikes darbo metu i Ryga issirauti..
Man, zinok, tokiod mintys kaip ir tau. Kai tokia itempta situacija, imciau ir pastociau na zlo, a? biggrin.gif pasidarau operacija, tada pradedu dirbti, darbas patinka ir tada opa, surprise biggrin.gif tada parinuosi, kad po motinystes atostogu nebepriims lotuliukas.gif arba dar del ko nors, priezasciu tai jau as rasiu lotuliukas.gif
Arba labai itemptai svarstysiu, o manes nepriims biggrin.gif
Naktis, juokas ima is saves. Vaiksciojantis anekdotas as, tai pasiulytos pareigos nepatinka, iseinu is darbo , nes darau ivf ir niekas daugiau nerupi, tai nepavykus ivf parinuosi, kad neturiu normalaus darbo, tai kai man ji pasiulo, vel nervai, ne laiku biggrin.gif nu ar man su galva gerai, nugi negerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 19, 23:22)
Ginger, man joks darbas be streso neiseis doh.gif ypac jei reikes darbo metu i Ryga issirauti..
Man, zinok, tokiod mintys kaip ir tau. Kai tokia itempta situacija, imciau ir pastociau na zlo, a? biggrin.gif pasidarau operacija, tada pradedu dirbti, darbas patinka ir tada opa, surprise biggrin.gif tada parinuosi, kad po motinystes atostogu nebepriims lotuliukas.gif arba dar del ko nors, priezasciu tai jau as rasiu lotuliukas.gif
Arba labai itemptai svarstysiu, o manes nepriims biggrin.gif
Naktis, juokas ima is saves. Vaiksciojantis anekdotas as, tai pasiulytos pareigos nepatinka, iseinu is darbo , nes darau ivf ir niekas daugiau nerupi, tai nepavykus ivf parinuosi, kad neturiu normalaus darbo, tai kai man ji pasiulo, vel nervai, ne laiku biggrin.gif nu ar man su galva gerai, nugi negerai doh.gif

Mastytoja daug ir apie viska tu esi ir tiek 4u.gif

Mums taip ir gavosi, kad situacija itempta, nusimato labai daug visko, nes per viena diena (siandiena) apsiverte viskas aukstyn kojom...tad manau, kad ta proga ir busiu pastojusi wub.gif taciau tikrai sunkinanciomis aplinkybemis verysad.gif

Na bet, matyt toks musu kelias. Kiekvienam is musu skirtas savas kelias g.gif

Ir kaip man gerai pasake vienas zmogus: reikia gyventi cia ir dabar, gerai ir kokybiskai, o ka atnes rytojus tikrai nezinome, tad reikia isnaudoti kiekviena siandienine proga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 19 spalio 2012 - 22:33
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 19, 20:57)
* cia as as  blush2.gif
** nius, tai ko cia dabar nervuojies ?  g.gif  biggrin.gif  Raaaaamios biiiites, raaaaaamiai duuuuuzgia......  biggrin.gif

Strygut, babkes yra gerai  cool.gif Ir viskas tik i gera, vadinas, nes gaila, bet kaip cia kazkas kazkada labai seniai issireiske, musu visas sitas hobis brangiai kainuoja  biggrin.gif

Kitty, tu irgi imk ta siuloma darba, kad galetum sita hobi islaikyt  biggrin.gif

O galvojau cia as viena tokia "laboratorine" iranga buvau apsirupinus hihihi.gif
Atsakyti
mano vyrai jau trečią sapną sapnuoja, o man šiandien vakaras - tik sau ax.gif vonioje su muzika ir vynu pragulėjau gerą valandą, nepamenu kada paskutinį kartą ten buvau, tuomet manikiūras, pedikiūras, et jaučiuosi puikiai smile.gif
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 19, 16:28)
laukiame mano geru ziniu.

laukiu kartu su tavimi 4u.gif Greičiau siųsk mums virusiukus
QUOTE(nanataa @ 2012 10 19, 20:10)
Kai man dare IVF taip liepe skaiciuoti nuo paskutiniu menesiniu dienos

o man pamenu skaičiavo nuo punkcijos dienos
QUOTE(Prince @ 2012 10 19, 20:27)
as tai nieko dar nejauciu smile.gif

biggrin.gif
pirmą kartą pajutau kažką negero, kai pilvinukui buvo 6 savaites, iki to laiko nieko, ai tiesa, gal kokią 9DPI supratau kaip smirda kava, ir jos negeriau visus metus bigsmile.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 19, 20:53)
Panos, o man pasiule darba. Kokia as pasimetus...

tikrai kaip merginos ir sake, niekas nevyksta be priežasties, gal tau tiesiog reikia to darbo, kad pasiektum tikslą nestuke.gif koks bebūtų sprendimas - svarbiausia, kad tau jis būtų teisingiausias ir vertas
prieš kelis metus, kai mes su MB labai labai norėjome vaikelio ir jo laukėme - gyvenimas sukosi apie sveiką gyvenseną, apsilankymus pas gydytojus, tyrimus, operacijas, vieną po kitos nesekmingas IUI, vėliau sekė poilsis nuo visko, - atėjo vasara, apsikroviau darbais, prisiėmiau įvairių užsakymų, sukausi kaip bitutė, vos spėjau, pervargau, tuo pat metu IVF ir nestuke.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 19, 21:11)
Nu va, as ka tik po savo ekskursijos po Ryga

kaip faina smile.gif ir kaip viskas greitai, sėkmes tau pasiimant dar vieną pyplių 4u.gif
o kiek snaigučių turite užšaldę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiliokas: 19 spalio 2012 - 22:55
QUOTE(mamiliarija @ 2012 10 19, 20:06)
Sveikos,
matau jau gerklės pradeda skaudėti, o ir gripo virusas įsisiautėja, tai tiesiog noriu priminti, o naujokės gal ir nežino, kad nepiktnaudžiautų arbatomis į kurių sudėtį įeina čiobrelis. Čiobrelių arbata veikia abortuojančiai, yra ir alergiškų žmonių šiai vaistažolei. Gal kam pravers ir gero vakaro  4u.gif
smile.gif
Mamaliarija, kaip aciu tau:) siaubas, o as varau ta arbata kasdiena..
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 19, 20:11)
Laba diena mergytes  4u.gif

Nu va, as ka tik po savo ekskursijos po Ryga  biggrin.gif Nukeliavau pas Treijsa, parodziau atidaviau leliaus nuotrauka, paprasiau kad dar viena toki padarytu  biggrin.gif Tai reziume, mano nuostabai viskas siai dienai echoskopu atrodo gerai, padare hormonu tyrimus irgi super, tai siandien vakare jau gacau ovirtelio doze i skura ir laukiu apsipatnkinus treciadienio, nes tada atsikldys mano ledinukus.Sutarem, kad jeigu tokie siaip sau buna ir vos vienas du, tai sodinam treciadieni, jeigu kazkas geriaum augina iki blastu ir sodina penktadieni.Tai cia jeigu is vis kas nors atsils.....Beje, keista, bet jis, budamas totalus pesimistas dazniausiai yra kur kas geresnes nuomones apie musu snaigutes nei as pati  g.gif Bet vis tiek net ir jo optimizmas manes neikvepia kazkaip........Bet siaip suzinojau visai malonu dalyka.Pasirodo mes vis delto turim viena 8 lasteliu pypliu  ax.gif Sakau kaip cia gali buti, sako tai po musu vizito pries uzsaldant, vienas dar pasidalino.Tai va.Raportas baigtas, jeigu kam idomu  blush2.gif

GingerBella, po pirmo nepavykusio IVF'o as kariotipo tikrai nesidaryciau  schmoll.gif Nu nera reikalo, tikrai.Ir kainuoja jis visai ne pigiai  unsure.gif O ir blogas kariotipas pasitaiko vos vienai ar max dviem porom per metus (!).Ir siaip kazkokius super duper tyrimus ir LP pradeciau planuoti bent jau po antro nepavykusio.Cia as taip buvau sugalvojus savo atveju.Aciu D to mano plano man taip ir nebeprireike, gal ir tau neteks  mirksiukas.gif

Beta1 Niu va, kaip faina, kad taip viskas gavos, lb dziaugiuos ir sekmytes didziules!:)
smile.gif
Atsakyti