Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus rudenėlio derlius!

Susirenkam balionelius 4u.gif , planas neleidzia paluzti ir veda i prieki. smile.gif

Beta, saunios naujienos ir dar karta tave islydesiu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 10 19, 22:11)

GingerBella, po pirmo nepavykusio IVF'o as kariotipo tikrai nesidaryciau  schmoll.gif Nu nera reikalo, tikrai.Ir kainuoja jis visai ne pigiai  unsure.gif O ir blogas kariotipas pasitaiko vos vienai ar max dviem porom per metus (!).Ir siaip kazkokius super duper tyrimus ir LP pradeciau planuoti bent jau po antro nepavykusio.Cia as taip buvau sugalvojus savo atveju.Aciu D to mano plano man taip ir nebeprireike, gal ir tau neteks  mirksiukas.gif

mums po nepavykusio 2 ivf kariotipa dare nemokamai KMUK su siuntimu is savo gydytojos.gal ir po pirmo galima gauti nemokamai
Atsakyti
NAUJI NAMUCIAI.
Nepradekite nebaige siu. 4u.gif
Atsakyti
Visoms visoms mergaitems grazaus rudenisko savaitgalio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:

Merginos,

susimasciau. Ar kai po isdinimo progesterona dedames, tai ir MMM negali ateiti, kol mes ji dedames, nes organizmas galvoja, kad mes nescios?

T.y. jeigu neateina MMM, dar nereiskia, kad esame nescios, kol vartojame progestrenona?

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 20 spalio 2012 - 12:27
GingerBella, nesu tikra, bet man ir po neigiamo hcg per echo matesi nestumui pasiruosusi gimda, t.y. gimda kaip nescios, o embriono nera ir jeigu nenutraukciau vaistu (pas mane ne tik crinone, bet ir estradiolio lipdukai ant pilvo buvo), tai turbut tu mm ir nebutu, ir dabar nutraukus kol kas mm nera, kol organizmas vel persiorientuos.. Taigi nelabai kol kas suprantu kaip kitoms mm ateina anksciau laiko, dar iki hcg.
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 10 20, 14:14)
GingerBella, nesu tikra, bet man ir po neigiamo hcg per echo matesi nestumui pasiruosusi gimda, t.y. gimda kaip nescios, o embriono nera ir jeigu nenutraukciau vaistu (pas mane ne tik crinone, bet ir estradiolio lipdukai ant pilvo buvo), tai turbut tu mm ir nebutu, ir dabar nutraukus kol kas mm nera, kol organizmas vel persiorientuos.. Taigi nelabai kol kas suprantu kaip kitoms mm ateina anksciau laiko, dar iki hcg.

Supratau, aciu Triumfante. Ir as susimasciau, kad aisku, kad niekas neaisku :-)
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 20, 12:26)
Visoms visoms mergaitems grazaus rudenisko savaitgalio 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Merginos,

susimasciau. Ar kai po isdinimo progesterona dedames, tai ir MMM negali ateiti, kol mes ji dedames, nes organizmas galvoja, kad mes nescios?

T.y. jeigu neateina MMM, dar nereiskia, kad esame nescios, kol vartojame progestrenona?

Aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 10 20, 13:14)

QUOTE(GingerBella @ 2012 10 20, 13:27)
Supratau, aciu Triumfante. Ir as susimasciau, kad aisku, kad niekas neaisku :-)

Na man po pirmo kai dejausi crinona mm atejo laiku ir neklaustos.AS gavoju jei nera nestumo tai crinonas nesustabdytu mm
Atsakyti
Reikes paklausineti apie tai gyd. Maau mano atveju butent estradiolio lipdukai palaike, o crinone nelabai turetu daryti didele itaka mm. g.gif
Atsakyti
Betuli, nu bet jau kaip laikas greitai bega doh.gif atrodo tik islydinejom tave pirma karta, o ziurek jau ir atras ant kulnu lipa 4u.gif saunuole, papirkai T thumbup.gif palaikysiu visom keturiom 4u.gif

Triumfante 4u.gif 4u.gif ir as uz plana nes jis suteikia jegu laukti kito karto 4u.gif

Atiloja , jau kaip laukiu tavo persitestavimo bigsmile.gif

Gingerbella, mergyt nekankink saves klausimais, jau nedaug beliko laukti iki nestuke.gif buna labai ivairiai, vienoms ateina dar nesulaukus testo dienos, kitoms jau nutraukus vaistukus dar ilgoai laukti reikia 4u.gif

Visoms laukime sekmes ir laimingos pabaigos wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif

Kol nenulūžo internetas skubu rašyti naujienas.
Tad pas mane tokios žinios - NT teigiami kaip niekada, ryškūs ryškūs, o gydytoja nėštumo nematė unsure.gif
Geriausia buvo jos klausimas kai echo dare: O kodel tu galvoji, kad esi nescia? lotuliukas.gif Buciau nugriuvus, jei nebuciau gulejus lotuliukas.gif
Nu tipo gal per anksti, paskyte vizita antradieni vakare. Tikiuosi viskas bus gerai. Einu pasiskaitineti internete, ar negali koks negimdinis buti ar panasiai. Tai va, merginos, būna pasirodo dar ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 20, 18:35)

Tad pas mane tokios žinios - NT teigiami kaip niekada, ryškūs ryškūs, o gydytoja nėštumo nematė unsure.gif
Geriausia buvo jos klausimas kai echo dare: O kodel tu galvoji, kad esi nescia? lotuliukas.gif  Buciau nugriuvus, jei nebuciau gulejus lotuliukas.gif
Nu tipo gal per anksti, paskyte vizita antradieni vakare. Tikiuosi viskas bus gerai. Einu pasiskaitineti internete, ar negali koks negimdinis buti ar panasiai. Tai va, merginos, būna pasirodo dar ir taip mirksiukas.gif

Nu tikrai keista kodel nemate, nes jeigu jau 5 sav tai tikrai turetu matyti blush2.gif
Na bet gyvenime visokiu kurijozu buna, tad antradieni turetu tikrai pamatyti g.gif
O tu HCG dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Magreco @ 2012 10 20, 18:35)

Geriausia buvo jos klausimas kai echo dare: O kodel tu galvoji, kad esi nescia? lotuliukas.gif  Buciau nugriuvus, jei nebuciau gulejus lotuliukas.gif

Tikrai, kaip idomu. O IVF gydytoja ziurejo tave? Nes man net neprofesionaliai skamba toks klausimas ''o kodel tu galvoji''? Turetu profesionalas kitais zodziais kalbeti apie teigiama NT ir nieko nematyma echoskopu. Ar pas gera gydytoja buvai? g.gif

Ir belieka palinketi, kad butu cia koks nesusipratimas ivykes, o ne negimdinis.... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 10 20, 15:46)

Gingerbella, mergyt nekankink saves klausimais, jau nedaug beliko laukti iki nestuke.gif buna labai ivairiai, vienoms ateina dar nesulaukus testo dienos, kitoms jau nutraukus vaistukus dar ilgoai laukti reikia 4u.gif

Cituk,

pasijuoksiu pati is saves :-) cia kaip dienos klausimelis yra. Kyla klausimas ir leki klausti i SM mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Taip, kyla tie klausimeliai. Tiesiog kadangi si karta viskas vyko naturaliame cikle, tad ir analizuoju ''tuo kampu'' :-)

Atsakyti